Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mgska pisze:
Miluś łazi po ścianach w klatcei płacze
czy on był szczepiony?
olala1 pisze:czy Miszy podajemy zawiesinę do oczu co leży na klatce? (nie jest napisane na jego kartce)
Pietraszka pisze:olala1 pisze:czy Miszy podajemy zawiesinę do oczu co leży na klatce? (nie jest napisane na jego kartce)
Ola, a te krople to nie są do inhalacji?
olala1 pisze:Dzisiaj Wam nic nie powiem, poza tym że było bardzo fajnie
Aga, jedzenie zabrałam i mam prośbę o zabranie Irenki na kontrolę, Miszke też, jak ogarniesz taką ferajnę.
Pamietaj rano o tofeinie ¼ dla Irenki. Dziękuję
Pinezkowa pisze:co do surowego mięsa - to jest naturalny pokarm koci, więc dla Kami jak najbardziej, tylko pamiętajmy, żeby było przemrożone, albo ugotowane (ale wtedy nie jest surowe hehe), lepiej koty wychodzą na takiej diecie, niż na chrupkach (kot typowo chrupkowy to Hania - widać różnicę?)
olala1 pisze:Pinezkowa pisze:co do surowego mięsa - to jest naturalny pokarm koci, więc dla Kami jak najbardziej, tylko pamiętajmy, żeby było przemrożone, albo ugotowane (ale wtedy nie jest surowe hehe), lepiej koty wychodzą na takiej diecie, niż na chrupkach (kot typowo chrupkowy to Hania - widać różnicę?)
no ej, przecież szczupło tu wyszła
A dlaczego nikt nie odpowiada na pytanie????? Kto to jest? Konkurs ogłosiłam.
Ewa L. pisze:A jak surowa surowizna to tylko Kami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości