W środę znowu do lekarza i spróbują oczyścić ropień. Do tego czasu Tajfun ma być sam w szpitaliku, żeby było widać, czy je. Żarcie miękkie - musy i chrupki babycat, bo go boli przy gryzieniu.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Cieszę się, że Amelcia odzyskała humor![]()
O Tajfunie rozmawiałam z Dr Witczakiem i Dr Magdą - niestety musimy zapomnieć o szczepieniu na razie. Biedny jest bardzo - ciągle coś go dopadaTe zęby jednak fatalne, a wyrwać na razie ich nie można. Będą myśleć jak to rozwiązać. Trzymajcie kciuki
Dobrze, że to wczoraj zauważyliście i pojechaliście do Żyrafy.
Dzwonił Paweł z Vivy - ma dla nas 2 wielkie wory puriny z Korabiewic- dziś prawdopodobnie by je przywiózł ktoś od nich do lokalu - powiedziałam, że Inga będziesz po 16-ej. Jakby coś się zmeniło - daj znać
Diastre pisze:Przepraszam, może to głupie pytanie, ale zawsze miałam koty wykastrowane. Jak długo kotka jest ciężarna? Czy marcowanie się nie jest jedynym czasem, gdy kotki zachodzą w ciążę? Przepraszam, ale na prawdę nie wiem.
I kiedy kot jest "dorosły"- ile ma lat? Rok, dwa? Bo pięciolatki to już staruszki?
Z góry dziękuję
Georg-inia pisze:
W szpitalu jest kotka z kociętami. Instrukcja obsługi - na drzwiach szpitalika, ale jeszcze powtórzę:
1. wchodzimy po cichu i pojedynczo!!! żadnych wycieczek! nie kręcimy się w te i nazad bez potrzeby!
2. odkażamy ręce (odkażacz jest w spryskiwaczu do kwiatków obok klatki) lub zakładamy rękawiczki (też obok klatki)
3. cichutko sprzątamy i wychodzimy! żadnych wrzasków, gadania do kotki, prób głaskania, zdjęć i innych takich. Jedzenie dla kotki (babycat) też jest obok klatki. Najważniejsze - NIE PRZYTULAMY, NIE GŁASZCZEMY, W OGÓLE NIE DOTYKAMY KOCIAKÓW!!! Kotka poradzi sobie sama, ale musi mieć spokój! A ona jest wolno żyjąca i się boi - wczoraj wieczorem aż zipała z wywieszonym języczkiem ze stresu.
pyma pisze:Dyżury
piątek (20.03) - pyma
sobota (21.03) - dilah
niedziela (22.03) - Duszek686
poniedziałek (23.03) - mgska
wtorek (24.03) - Pietraszka
środa (25.03) -
czwartek (26.03) -
piątek (27.03) -
sobota (28.11) - Paula P.
niedziela (29.03) -
poniedziałek (30.03) -
wtorek (31.03) -
środa (01.04) -
czwartek (02.04) -
MaPi pisze:Adaś jedzie w sobotę do Warszawy. Pani ma przyjechać koło 10-tej rano. Ja postaram się być wcześniej.
Mogę ogarnąć towarzystwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 67 gości