OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 19:34 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Alienor pisze:Ask@, OKI - uważajcie na siebie dziewczyny, proszę.

Ja uważam tylko meble nie.

Ale tak na poważnie ostatnio mam mocno skacowego refleksay. Nigdy za bystra nie byłam ale w tym roku biję wszelkie swoje rekordy. Do tego ciężko mi zebrać się w ogóle za cokolwiek. Odkładanie "na potem" to moje drugie imię. Jestem na pewno mniej uważna.Za to strzyżenie uszami mam opanowane do perfekcji. No,prawie.Nie zawsze słyszę co bliscy i znajomi do mnie mówią.Ale kota zawsze usłyszę.Nawet w skrzypieniu drzewa czy w pisku hamulców.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw gru 27, 2012 19:51 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Aż mam ochotę iść Cię przytulić Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw gru 27, 2012 20:05 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Asiu, nie rozpedzaj sie z samokrytyka. :) Malo kto jest tak pracowity i dobrze zorganizowany jak Ty. A skoro czujesz, ze trzeba teraz odsapnac, to nie zaluj sobie. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw gru 27, 2012 20:17 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Agneska pisze:Asiu, nie rozpedzaj sie z samokrytyka. :) Malo kto jest tak pracowity i dobrze zorganizowany jak Ty. A skoro czujesz, ze trzeba teraz odsapnac, to nie zaluj sobie. :)

:ok: :ok: :ok: popieram
i :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Czw gru 27, 2012 21:08 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Agneska pisze:Asiu, nie rozpedzaj sie z samokrytyka. :) Malo kto jest tak pracowity i dobrze zorganizowany jak Ty. A skoro czujesz, ze trzeba teraz odsapnac, to nie zaluj sobie. :)
Co racja, to racja :)
A poza tym Asia chce nas chyba w kompleksy wpędzić. Skoro ona leń, to co ja, na ten przykład?... :roll:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw gru 27, 2012 21:23 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Każdy potrzebuje prędzej czy później odsapnąć.
Asiu nie martw się, też wyznaję jutrozrobizm i jestem za to na siebie wściekła, ale słowa zaraz, później, jutro tak mi się wryły, że za cholerę nie mogę ich wykorzenić...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw gru 27, 2012 23:59 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

_ogonek_ pisze:Każdy potrzebuje prędzej czy później odsapnąć.
Asiu nie martw się, też wyznaję jutrozrobizm i jestem za to na siebie wściekła, ale słowa zaraz, później, jutro tak mi się wryły, że za cholerę nie mogę ich wykorzenić...

Jest na to nawet odpowiednie przysłowie: Co masz zrobić dziś - zrób pojutrze. Będziesz mieć dwa dni wolnego. 8)
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pt gru 28, 2012 11:08 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Asiu OKI - współczuję Takich przeżyć podczas Świąt :( Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :ok:
Nam tylko prawie równocześnie padł odkurzacz, robot kuchenny, drukarka i wiertarka :wink: Dostałam od TZ zalecenie - "Ty już lepiej niczego nie dotykaj" :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 28, 2012 17:08 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

ASK@ żyjecie?

Popatrz na ten wąt http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149393. Może któryś z Twoich?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt gru 28, 2012 19:09 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

kussad pisze:Asiu OKI - współczuję Takich przeżyć podczas Świąt :( Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :ok:
Nam tylko prawie równocześnie padł odkurzacz, robot kuchenny, drukarka i wiertarka :wink: Dostałam od TZ zalecenie - "Ty już lepiej niczego nie dotykaj" :twisted:

Też mam dar :twisted:

_ogonek_

Post » Pt gru 28, 2012 20:02 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

_ogonek_ pisze:
kussad pisze:Asiu OKI - współczuję Takich przeżyć podczas Świąt :( Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :ok:

Myślę,że mnie nie przebijecie. Mamy na koncie telewizor..telewizor i telewizor, odkurzacz, komp, czajnik elektryczny, kuchenkę gazową,piecyk gazowy, lodówkę, drukarkę, rozsiewacz zapachów lepsiejszych niż kocie,buty dziecka (dopiero co kupione), śródstopie i staw skokowy u Danki, moje ciągłe ostatnio pobyty w NPL, ze 3 przewody do kompa...Mam słabą pamięć więc nie wszystko uchwycę i wymienię.Ale uszkodzenia są mega mega i większość z nich trzeba było po prostu zakupić od nowa.Lub do tego sie przymierzyć. Co też czynimy.

Dziś był kolejny paskudny dzień.Praca wisiała na telefonie, ludzie o koty też wisieli na telefonie...Wyłączyłam bo muszę odetchnąć. Wczoraj facio o 21.40 pytał czy może podjechać koty zobaczyć. Ręce opadają.Nikt nie czyta że dom nie wychodzący,że towarzystwo kocie jak najbardziej wskazane...Dzwonią ...
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 28, 2012 20:15 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

ASK@ pisze:
_ogonek_ pisze:

Myślę,że mnie nie przebijecie. Mamy na koncie telewizor..telewizor i telewizor, odkurzacz, komp, czajnik elektryczny, kuchenkę gazową,piecyk gazowy, lodówkę, drukarkę, rozsiewacz zapachów lepsiejszych niż kocie,buty dziecka (dopiero co kupione), śródstopie i staw skokowy u Danki, moje ciągłe ostatnio pobyty w NPL, ze 3 przewody do kompa...Mam słabą pamięć więc nie wszystko uchwycę i wymienię.Ale uszkodzenia są mega mega i większość z nich trzeba było po prostu zakupić od nowa.Lub do tego sie przymierzyć. Co też czynimy.

Dziś był kolejny paskudny dzień.Praca wisiała na telefonie, ludzie o koty też wisieli na telefonie...Wyłączyłam bo muszę odetchnąć. Wczoraj facio o 21.40 pytał czy może podjechać koty zobaczyć. Ręce opadają.Nikt nie czyta że dom nie wychodzący,że towarzystwo kocie jak najbardziej wskazane...Dzwonią ...

Wygrałaś :mrgreen: :ok:

U mnie szkoda w zasadzie największa strata to rzecz pierwszego użytku, zajechałam raz aparat foto nad morzem - piasek wlazł... I rozwaliłam netbooka, matryca strzeliła, w wakacje, bo "byłam szłam" i upuściłam w piz*u :D

_ogonek_

Post » Pt gru 28, 2012 20:40 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Wczoraj TZ patrząc na Misia powiedział jaki on podobny do Żuka.Co nie jest dziwne bo wiek i kolor ten sam.Gapiowatość wzroku także. Dziś Miś siedział na drapaczku raniutko i próbował złapać kontakt wzrokowy.Na moje olewnictwo zamraczał i...wskoczył na ramiona jak podeszłam.Z takim samym fuczeniem jak Żuniek.Twardziele nie płaczą.
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 28, 2012 20:57 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Twardziele mają tylko oczy mokre tzn. spocone :roll:
A Żuk ,paczy na na Was z choinki ,z samego czubka choinki w niebie :1luvu:
I podziwia Waszą robotę wśród kotów, tu na ziemi :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt gru 28, 2012 21:59 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

ASK@ pisze:Wczoraj TZ patrząc na Misia powiedział jaki on podobny do Żuka.Co nie jest dziwne bo wiek i kolor ten sam.Gapiowatość wzroku także. Dziś Miś siedział na drapaczku raniutko i próbował złapać kontakt wzrokowy.Na moje olewnictwo zamraczał i...wskoczył na ramiona jak podeszłam.Z takim samym fuczeniem jak Żuniek.Twardziele nie płaczą.

kurde jak cięzko,
człowiek chciałby zapomnieć smutek, wycofać ból.

One powracają i zawsze tak jest. czasami od razu a czasami za kilka lat i tylko raz.

Asiu siły i odwagi na nowe i duzo pomocy od bliskich i ich wsparcia życze na nowy rok.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

[poprzednia][następna]