Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 23, 2012 12:09 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Monika_Krk pisze:Złotek i Szymuś - chłopaki ze zgranej paki,
zostawiam wam bombkę świąteczną, żeby było co szturchać w Święta Bożego Narodzenia.

Obrazek

Dziękujemy za bombeczkę :love: oj, będzie czym szturchać, będzie :lol: bo Duża nam nie ubrała choinki :| Powiedziała, że jesteśmy...hm, za bardzo ruchliwi.

My ???? :roll: :roll:

Zł. i Sz.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie gru 23, 2012 12:43 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Dwaj przyjaciele :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek
życzą wszystkim
Obrazek Wesołych Świąt Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon gru 24, 2012 11:10 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Może zdarzy się wigilijny cud i TEN dom wejdzie tutaj, zobaczy chłopaków i zakocha się taką prawdziwą miłością...

Czekamy na WIGILIJNY CUD!!
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 27, 2012 21:48 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Cudu wigilijnego nie było, chłopaki w noc wigilijną też nic nie chciały powiedzieć :| Czekałam, że może jakieś chociaż jedno słowo wdzięczności padnie :D za ciepełko w doopeczki, za dobre jedzonko, za poduchy na których się można bezpiecznie wylegiwać nie martwiąc się o nic. Ale gdzież tam :roll: sie należy koteckom i już :mrgreen:

A Szymuś to tyle potraw wigilijnych spróbował, że cud to był taki, że brzuchol mu nie pękł :mrgreen:

Marchewka gotowana, cebula przygotowana do śledzi, pierożek z kapustą, spróbowany kompot z suszek, makowiec zawijany odwinięty z folii i spróbowany razem z woreczkiem, barszczyk wigilijny chlipniety prosto z garnka, że nie wspomnę o łuskach z karpia odłożonych na rozmnożenie pieniążków :lol: które powinno się nosić w portfelu cały rok, a które zniknęły w nieznanych okolicznościach - to repertuar dań wigilijnych Szymusia

Teraz już wcale się nie dziwię, że potem qupale rzadkie a ja głupia latam z nimi na badanie, bo się martwię, że to robale :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon gru 31, 2012 14:52 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 02, 2013 23:29 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Chłopaki donoszą, że Sylwestra spędziły wesoło we własnym towarzystwie :ryk:
Obrazek

no i wciąż oczekują na domki :!:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro sty 02, 2013 23:54 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Super chłopaki! :1luvu: Zuziu, przypominam o robieniu zdjęć i przesyłaniu do mnie :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw sty 03, 2013 0:02 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

ewexoxo pisze:Super chłopaki! :1luvu: Zuziu, przypominam o robieniu zdjęć i przesyłaniu do mnie :wink:

tak, tak pamiętam :D fotki mam, tylko muszę się zebrać w sobie, wszystko zebrać do kupy i Ci wyślę :oops: :oops:

a wczoraj cały dzień siedziałam i dziergałam ogłoszenia Poli, też muszę dziewczynę już wypromować :wink: no i wątek jej próbuję założyć, ale coś mnie wena twórcza ostatnio opuściła :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 03, 2013 0:05 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Poli też rób zdjęcia - w końcu to również tymczasowicz "Lilutkowego DT" :D
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 03, 2013 0:08 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

ewexoxo pisze:Poli też rób zdjęcia - w końcu to również tymczasowicz "Lilutkowego DT" :D

Pola narazie w sukience, to tak nie za bardzo do reklamy się nadaje :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 03, 2013 0:13 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

oj nadaje, nadaje... bo teraz to taka bidulinka w kaftaniku pooperacyjnym :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie sty 06, 2013 19:52 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają. I wciąż szukają

Sylwester u chłopaków :ryk:

Zł. ale dzisiaj fajnie :lol: talerze można wylizywać :lol:
Obrazek
Sz. a ja to co... pies bury?? też chcę
Obrazek
Zł. no dobra, to teraz ty
Obrazek
Zł. teraz znowu ja, hi, hi, hi z drugiej strony
Obrazek
Zł. czego by tu jeszcze spróbować?
Obrazek
Sz. mnie to się pić chce
Obrazek
Sz. a czemu ten talerz jest pusty? nikt mi nie nałożył? :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 07, 2013 23:59 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają.Tylko DOMÓW BRAK

Ee, nikt nie zagląda do chłopaków :( wszędzie cisza. Ogłoszeń mają mnóstwo i w dwupaku i każdy oddzielnie. Ciągle te ogłoszenia odnawiam, uzupełniam o nowe, a domów jak nie ma tak nie ma :( Co dziwniejsze, jak sprawdzam statystyki, to Szymuś ma więcej wejść od Złotka, nawet bura Pola ma więcej wejść. A Złotuś taki cudny!! No i rudy, niby adopcyjny kolor :roll:

Nie mają chłopaki zupełnie szczęścia, a takie są fajne.

Zdecydowałam, że niekoniecznie muszą iść do wspólnego domu. Jeżeli trafi się dobry dom dla jednego (warunek dom niewychodzący i drugi zwierzak), to oczywiście oddam. Każdy z kocurków jest bardzo pro ludzki, oprócz kociego kolegi potrzebny im jest też człowiek. Dobry człowiek. Nie mogę blokować domu jednemu kocurkowi, bo gwarancji że obaj znajdą wspólny nie mam żadnej. Obaj siedzą u mnie już od września, a nie jest dobrze, jak kot tak długo zasiedzi się na tymczasie, za bardzo przywiązuje się do tymczasowego opiekuna i później gorzej znosi przeprowadzkę. Nie mówiąc już o tym, że gdyby oni znaleźli domy, to ja mogłabym pomóc kolejnym biedom w potrzebie.

Złotuś ostatnio zrobił się tak niezwykle miziasty, najchętniej siedziałby wiecznie na kolanach, śpi ze mną w łóżku i mam wrażenie, że teraz jemu bardziej jest potrzebny człowiek niż ... nawet Szymuś. Złotek jest małym kotem, jest dorosły, ma już w tej chwili ok. 1,5 roku, a waży 3 kg. I chyba już wielkim kocurem nigdy nie będzie, taka mała ruda drobinka. Jest super kocurkiem. Tylko dlaczego nikt o niego nie pyta????

Szymuś też jest przylepką, ale on jest bardziej ruchliwy, ciągle nie ma czasu na przytulanki, bo... ciągle pilnuje kuchni. Okropny żarłok z niego, wiecznie głodny, wszystko się nadaje do jedzenia.

Ale prawda jest taka, że przy tylu kotach brak mi już czasu na przytulanie każdego, moi rezydenci cierpią na niedopieszczenie :(

No to sobie popisałam... :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 08, 2013 0:23 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają.Tylko DOMÓW BRAK

chłopaki super, a te komentarze... :ryk:

czekam aż grafik "podrasuje" trochę fotki i wrzucę chłopaków na FB :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto sty 08, 2013 0:26 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają.Tylko DOMÓW BRAK

ewexoxo pisze:chłopaki super, a te komentarze... :ryk:

czekam aż grafik "podrasuje" trochę fotki i wrzucę chłopaków na FB :ok:

Dzięki Ewelino :love: :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]