Alkowa opustoszała... "Już nie szukam Jej" - Puś w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 8:17 Re: Alkowa opustoszała... "Już nie szukam Jej" - Puś w DS :)

Gdyby ktoś miał ochotę podpatrzeć co u nas słychać, zapraszam http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112051

Puś wstępuje do nas około strony 25

Zdjęć tylko TAKICH nie będzie, chyba, że Aia wpadnie do nas i obfoci mi sierściuchy tak cudnie.
Ale zwykłe, płytkie, bez wyrazu celem udowodnienia, że kot żyje i ma się dobrze, będą się pojawiać :)

Zdjęcia stąd wstawię do siebie na wątek, jeśli Aia, nie masz nic przeciwko, dobrze?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto mar 06, 2012 9:52 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice al

Aia pisze:
Megana pisze:I ty chcesz go oddać...??? 8O

Nie kcem
powinnam była dodać, że na pierwszego tymczasa (od dawna), niech wybiorą jakiegoś brzyyyydala :wink: albo choć wrednego jakiegoś :lol: goopia :pig:
przynajmniej, wszędzie latającego futra nie będzie :mrgreen:

Może brzydalka na tymczas? Tego z mojego banerka? Nie jest piękny... jeszcze. Bez ogonka. Tylko... hmmm... jest trochę daleko...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto mar 06, 2012 9:59 Re: Alkowa opustoszała... "Już nie szukam Jej" - Puś w DS :)

no Aia chyba JoKotowego znowu dostanie jakiegoś :twisted:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto mar 06, 2012 10:46 Re: Alkowa opustoszała... "Już nie szukam Jej" - Puś w DS :)

Obudziłam się. Puśowego pyśka brak. Spinca goopio, że Go zabrałaś :wink:

Zdjęcia zapożyczaj, nie mam nic przeciwko. Tak samo jak i obfocenia Twoich futer na takiej małej wizytce poadopcyjnej :wink: 8)

Tak, na kolejny tymczas jestem umówiona że będzie jokotowy. Są dwa koty do wyadoptowania, które potrzebują spokoju i dobrych zdjęć :)
Ale to tak błyskawicznie nie nastąpi (dlatego pilne przypadki to raczej nie do mnie :( ), bo ja jeszcze muszę wrócić z moich "wakacji" :mrgreen:

Cioteczki idziemy na spincowy watas :twisted: :twisted:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

[poprzednia]