Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vailet pisze:Bardzo dobre wieści![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malajoe pisze:Super wiadomości![]()
mojekoty pisze:Niech jedzą na zdrowie.Cieszę się, że z kręgosłupem w porządku. Teraz tylko stały domek by mu się przydał.
OKI pisze:Mleczaki go swędzą swoją drogą, wgryza się we wszystko - ostatnio się wgryzł w podbrzusze FischeraMocno jak diabli
Na szczęście Fischer już wykastrowany
![]()
Ale wczoraj było ewidentnie widać, że się wgryza celem podciągnięcia - łap mu zabrakło, to sobie zębami pomagałTo taki niespecjalny drapak, tuba w środku nie jest obita niczym, więc dość śliska - ale maluch zawzięty strasznie
![]()
On mięśnie ma silne, nawet bardzo - tylko nad tyłokociem nie do końca panuje. Za to przód ma bardzo dobrze wyćwiczony![]()
Generalnie widać, że chłopak bardzo się stara sobie radzić. I tak czy inaczej mu to wychodzi
OKI pisze:Jak gupi świrkuje![]()
Nie wiem, czy tego wirusa* to u mnie złapał - jak go zgarnęłam miał przy tym samym oczku jakieś zaschłe ropki... a teraz się intensywnie wydrapuje koło ucha z tej stronyMoże zaczepił pazurem, a może samo drapanie w tak bliskiej okolicy?
![]()
Byłam już z tym drapaniem u weta, bo szyję też miał od początku wydrapaną, ale wet niczego się nie dopatrzył - ani w uszach, ani na skórzeByła chwila przerwy, a teraz znów
OKI pisze:Dostał krople i jest jakby lepiej - to na szczęście tylko jedno oko, znaczy raczej nic groźnego![]()
No chyba że powiązane z tym drapaniem, tylko od czego taki maluch może się drapać? Podobno u takich małych raczej alergia pokarmowa nie wchodzi w grę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości