16dniowa Tomcia dostała szansę na życie. znów traci dom :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 13:27 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry.

Kochane ciocie.
Chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za wszystko co dla mnie zrobiłyście.
Za to, że byłyście ze mną w tych lepszych i gorszych chwilach. Gdy zachorowałam wierzyłyście, że wróce do zdrowia i trzymałyście za mnie kciuki. Dziękuje Wam bardzo za wsparcie finansnowe dzięki któremu wyzdrowiałam i dostałam nową szansę. Od wczoraj mam już nowy domek i nową Panią, oraz dwóch starszych braci. Jest mi tu dobrze i wygodnie i co najważniejsze też śpię na podusi. :) Jeszcze raz dziękuje, a gdy zrobią mi nowe zdjęcia ( te dołączone to jeszcze robione u Oli, na pewno zostaną wklejone).

PS Zaglądajcie do wątku malucha, który jest u Oli teraz na butelce.
Jeszcze raz Wam bardzo dziękuje i pozdrawiam.
Wasza Tomcia.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie wrz 25, 2011 15:04 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Tomciu powodzenia na nowej drodze życia :ok: :ok: :ok: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie wrz 25, 2011 15:11 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Dziewuszko Kochana powodzenia :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Nie wrz 25, 2011 16:18 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Bądź szczęśliwa śliczna dziewuszko :ok:
Ola nie wiem czy kasa na Tomcię dotarła, ale skoro nie ma jej juz u Ciebie to przeznacz na inne bidy
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie wrz 25, 2011 20:08 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Świetne wiadomości :D :dance: Wszystkiego najlepszego, Tomciu :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pon wrz 26, 2011 5:58 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

:1luvu: będziemy oczekiwać na nowe fotorelacje
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon wrz 26, 2011 11:18 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Czyli banerek można odpiąć - oby jak najwięcej takich szczęśliwych i szybkich adopcji :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon wrz 26, 2011 11:36 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Dużo szczęścia, Tomciu! :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 26, 2011 11:59 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Ewan ma rację,banerek chyba można odczepić już :)
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon wrz 26, 2011 15:31 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

ewan pisze:Czyli banerek można odpiąć - oby jak najwięcej takich szczęśliwych i szybkich adopcji :lol:

Tak, a w miejsce banerka Tomci możecie wkleić banerek z wątku mojego nowego maluszka :roll:
viewtopic.php?f=13&t=133395&p=7986289#p7986289
(aktualne przechodzącego kolkę)

dziś doszła paczuszka od Jus87. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękujemy baaaardzo :)
Tomcia jej co prawda już nie zje, ale że w przyrodzie nic nie ginie, Nowe Małe Bejbe jak tylko urosną mu ząbki myślę, że chętnie je spałaszuje.... Jeśli oczywiście Jus87 nie będzie mieć nic przeciwko.

OlaLola

Post » Pon wrz 26, 2011 16:14 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Kochana oczywiście, że nie mam nic na przeciwko! Cieszę się, że doszło! Trzymam kciuki za kolejnego malucha ;) a Tobie Tomciu słodka dużo głasków :1luvu:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto wrz 27, 2011 9:30 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Witam. Jestem nową mamą Tomci. Nie wiedziałam, że ma tu swój wątek. Kiedyś zarejestrowałam się na forum po adopcji moich chłopaków, bo potrzebowałam porad, ale moje posty ginęły w gąszczu innych i przeszłam na inne forum.
Tomcia ma się dobrze, poza biegunką, ale opanujemy to. Właściwie całą niedzielę i poniedziałek biegunka ją męczyła, ale mała ma apetyt i się ładnie bawi. Wczoraj byłam z nią u weta i on stwierdził, że Tomcia (obecnie Simran) nie wygląda na chorą i wielkość brzuszka raczej wskazuję na robaki. Dostała środek na robaki, (Vetmi...cośtam-th) i nifuroksazyd oraz probiotyk. Dzisiaj w nocy nie było kupki, od rana kilka ale już bardziej treściwych.
Pomału wprowadzam ją do rodziny. Zaczepia chłopaków, oni za nią gonią, skaczą na nią, ale tak delikatnie aby jej nie zranić, czyli raczej obok niej. Pilnuję ich. Myślę, że się zaprzyjaźnią.
Teraz Simran śpi zamknięta, bo chłopaki ją zaczepiały i zjadały jej karmę. Ma na razie swój pokój. Nie ma w nim zakamarków w których mogłaby utknąć, a jest taka malutka. Waga u weta jej nie złapała. Moja kuchenna pokazuje jakieś 300g.
Z uszkami coraz lepiej. Tylko łapkę ssie.
Będę informować na bierząco i wrzucę jakieś zdjęcia.
Obrazek Obrazek Obrazek

Simran

Od: Czw cze 23, 2011 15:31

Post » Wto wrz 27, 2011 10:41 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Witaj na forum, Simran :D Cieszę się, że malutka ma dobry dom i piękne nowe imię :D Mam nadzieję, że kłopoty z brzuszkiem uda się wkrótce opanować :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekamy na dalsze wiadomości i zdjęcia :D
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto wrz 27, 2011 19:48 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Simran witaj. Mam nadzieję, że biegunka szybko minie i to wina jednak tylko stresu. Twoje chłopaki i tak bardzo fajnie na nią zareagowali, przy mnie nie było ani syczenia czy jeżenia się. Na pewno raz dwa polubią nową siostrzyczkę. :ok: :ok:

OlaLola

Post » Wto wrz 27, 2011 21:51 Re: 16dniowy Tommy dostał szansę na życie Tarn Góry już w DS !!

Pierwsze zdjęcia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dzisiaj jak byłam w pracy to Simran zrobiła tylko dwie kupki (wczoraj cała kuweta była zakupkowana), więc jest lepiej. Mam nadzieję, że to nie chwilowa poprawa.
Obrazek Obrazek Obrazek

Simran

Od: Czw cze 23, 2011 15:31

[poprzednia][następna]