Betbet pisze:To ogłoszenie widziałam już dawno dosyć na torjmieście
XAgaX pisze:kinga-kinia pisze:XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-WCI-SZUKAM-SWOJEJ-PSINKI-W0QQAdIdZ297083431
16.06.2011 ZAGINEŁA SUNIA SZCZENIAK 3 MIESIECZNY Z UL-MANGANOWEJ (GDYNIA POGÓRZE DOLNE) DEJZI W DNIU ZAGINIECIA MIAŁA NA SOBIE CZERWONE SZELKI PIESEK JEST WIELKOŚĆI DOROSŁEGO KOTA MAŚCI CZARNEJ BLIŻEJ JAK SIĘ PRZYJŻEC WIDAĆ NIECO RUDOWE PRĘGI ,PIESEK MA CAŁY PROSTY OGONEK I POSTAWINE USZY DO GÓRY.MA INNY PYSZCZEK NIZ INNE MIESZANCE WYDŁUZONY I MINKE JAKBY BYŁA ZŁA DOLNA SZCZEKA WYSTAJE DO PRZODU.PIESEK KIEROWAŁ SIE W SRONE ULICY UNRUNNGA NA UCIWEGO ZNALAZCE CZEKA NAGRODA:)
Tel. 724509663
Będę miała na uwadze jak się zjawi na Unruga lub jak zobaczę ją w innym miejscu na Obłużu.
Super, dziękiSzkoda psinki, a nagroda Wam się przyda... szkoda tylko, że dopiero ostatnio zamieścili to ogłoszenie
sunsetka pisze:Dziewczyny poczytałam temat i wiem że u was krucho z miejscami i z kasą...dlatego nawet nie zapytam czy weźmiecie tą kotkę.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130227
Ale może usłyszycie gdzieś że ktoś właśnie szuka takiego kociaka?
Dziś idę z nią do weterynarza i jak wszystko będzie ok to ze swojej strony zobowiązuję się ją wysterylizować,albo gdyby się szybko miejsce znalazło to zapłacić za sterylizację.
Muszę jej szybko poszukać jakiegoś domku,mam w domu 2 koty i dużego psa,a ona się ich panicznie boi.

sabina skaza pisze:mój tel. 506-664-750 dzwoń , załatwię ci sterylke po kosztach, tylko proszę trzymaj ją jeszcze u siebie w domku, bo my naprawde nie mamy gdzie jej zabrać. u mnie przestój, 7 kotów dorosłych nadal nie ma domuprzypomnij się że dzwonisz z forum, bo ja zakręt jestem straszny
sabina skaza pisze:w poniedziałek rozmowa z panem od pomieszczenia na kociarnię przy chylońskiej 110. tanio 280 zł za 20 m z łazienką, prąd, woda, pomieszczenie biurowe, opłaty dodatkowe za media. dzięki kinia za kontaktjest tylko jeden problem- chyba sama zostanę z tym tematem, bo u nas nie ma za bardzo kto jeździć na dyżury. ja póki nie mam jeszcze żłobka dla piratek, nie podejme się więcej razy tam jeździć niż raz w tyg najlepiej w piątki. kto chętny? zostało jeszcze 6 dni do obstawienia
sabina skaza pisze:w poniedziałek rozmowa z panem od pomieszczenia na kociarnię przy chylońskiej 110. tanio 280 zł za 20 m z łazienką, prąd, woda, pomieszczenie biurowe, opłaty dodatkowe za media. dzięki kinia za kontaktjest tylko jeden problem- chyba sama zostanę z tym tematem, bo u nas nie ma za bardzo kto jeździć na dyżury. ja póki nie mam jeszcze żłobka dla piratek, nie podejme się więcej razy tam jeździć niż raz w tyg najlepiej w piątki. kto chętny? zostało jeszcze 6 dni do obstawienia
aya13 pisze:Ja tez na gwałt szukam domku dla 8 -9 tygodniowego Fiodorka uratowanego z samochodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 9 gości