Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 9.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lip 12, 2011 14:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

To ogłoszenie widziałam już dawno dosyć na torjmieście
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto lip 12, 2011 14:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

Betbet pisze:To ogłoszenie widziałam już dawno dosyć na torjmieście

na gumtree pojawiło się dopiero wczoraj albo dzisiaj :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 12, 2011 20:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

XAgaX pisze:
kinga-kinia pisze:
XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-WCI-SZUKAM-SWOJEJ-PSINKI-W0QQAdIdZ297083431

16.06.2011 ZAGINEŁA SUNIA SZCZENIAK 3 MIESIECZNY Z UL-MANGANOWEJ (GDYNIA POGÓRZE DOLNE) DEJZI W DNIU ZAGINIECIA MIAŁA NA SOBIE CZERWONE SZELKI PIESEK JEST WIELKOŚĆI DOROSŁEGO KOTA MAŚCI CZARNEJ BLIŻEJ JAK SIĘ PRZYJŻEC WIDAĆ NIECO RUDOWE PRĘGI ,PIESEK MA CAŁY PROSTY OGONEK I POSTAWINE USZY DO GÓRY.MA INNY PYSZCZEK NIZ INNE MIESZANCE WYDŁUZONY I MINKE JAKBY BYŁA ZŁA DOLNA SZCZEKA WYSTAJE DO PRZODU.PIESEK KIEROWAŁ SIE W SRONE ULICY UNRUNNGA NA UCIWEGO ZNALAZCE CZEKA NAGRODA:)

Tel. 724509663

Będę miała na uwadze jak się zjawi na Unruga lub jak zobaczę ją w innym miejscu na Obłużu.

Super, dzięki :) Szkoda psinki, a nagroda Wam się przyda... szkoda tylko, że dopiero ostatnio zamieścili to ogłoszenie :(

Nagroda nieważna nawet nie doczytałam o niej.Ważna psina by wróciła bezpiecznie do domu a nie zginęła pod kołami.Ul.Unruga jest długa ja mieszkam na środku jak na razie żadna psinka nie rzuciła się w oczy.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto lip 12, 2011 23:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

sunsetka pisze:Dziewczyny poczytałam temat i wiem że u was krucho z miejscami i z kasą...dlatego nawet nie zapytam czy weźmiecie tą kotkę.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130227
Ale może usłyszycie gdzieś że ktoś właśnie szuka takiego kociaka?
Dziś idę z nią do weterynarza i jak wszystko będzie ok to ze swojej strony zobowiązuję się ją wysterylizować,albo gdyby się szybko miejsce znalazło to zapłacić za sterylizację.
Muszę jej szybko poszukać jakiegoś domku,mam w domu 2 koty i dużego psa,a ona się ich panicznie boi.

mój tel. 506-664-750 dzwoń , załatwię ci sterylke po kosztach, tylko proszę trzymaj ją jeszcze u siebie w domku, bo my naprawde nie mamy gdzie jej zabrać. u mnie przestój, 7 kotów dorosłych nadal nie ma domu :( przypomnij się że dzwonisz z forum, bo ja zakręt jestem straszny :(
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto lip 12, 2011 23:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

w poniedziałek rozmowa z panem od pomieszczenia na kociarnię przy chylońskiej 110. tanio 280 zł za 20 m z łazienką, prąd, woda, pomieszczenie biurowe, opłaty dodatkowe za media. dzięki kinia za kontakt :) jest tylko jeden problem- chyba sama zostanę z tym tematem, bo u nas nie ma za bardzo kto jeździć na dyżury. ja póki nie mam jeszcze żłobka dla piratek, nie podejme się więcej razy tam jeździć niż raz w tyg najlepiej w piątki. kto chętny? zostało jeszcze 6 dni do obstawienia :?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto lip 12, 2011 23:50 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

sabina skaza pisze:mój tel. 506-664-750 dzwoń , załatwię ci sterylke po kosztach, tylko proszę trzymaj ją jeszcze u siebie w domku, bo my naprawde nie mamy gdzie jej zabrać. u mnie przestój, 7 kotów dorosłych nadal nie ma domu :( przypomnij się że dzwonisz z forum, bo ja zakręt jestem straszny :(

:D Dzięki,zadzwonię na pewno.Dziś mi się nie udało ale postaram się jutro odwiedzić weterynarza,pewnie przed sterylką trzeba będzie ją zaszczepić i odrobaczyć (chociaż nie wiem),w każdym razie będę ją trzymała dopóki trzeba.

sunsetka

Od: Czw lip 22, 2010 11:28

Post » Śro lip 13, 2011 7:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

Przyjmę małą kotkę -wiek do 5 tygodni dane kontaktowe:
Kasia
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 49735.html

E-mail: malenstwo@gmail.com
Miasto: Trójmiasto
Przyjmę po 7 sierpnia małą kotkę. Najlepiej żeby była maści czarnej lub czarno-białej z białymi skarpetkami. Może też być siwa prążkowana z białym brzuszkiem, skarpetkami i kawałkiem pyszczka. Jeżeli ktoś miał by pół syjama to też było by dobrze. Zależy mi też na wieku do 5 tygodni.

numer ogłoszenia: 3949735
ogłoszenie wprowadzono: 2011-07-12 19:37:54
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 6

do sprawdzenia,
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Śro lip 13, 2011 7:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

sabina skaza pisze:w poniedziałek rozmowa z panem od pomieszczenia na kociarnię przy chylońskiej 110. tanio 280 zł za 20 m z łazienką, prąd, woda, pomieszczenie biurowe, opłaty dodatkowe za media. dzięki kinia za kontakt :) jest tylko jeden problem- chyba sama zostanę z tym tematem, bo u nas nie ma za bardzo kto jeździć na dyżury. ja póki nie mam jeszcze żłobka dla piratek, nie podejme się więcej razy tam jeździć niż raz w tyg najlepiej w piątki. kto chętny? zostało jeszcze 6 dni do obstawienia :?

Nie ma za co cieszę się że mogłam pomóc.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Śro lip 13, 2011 9:53 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

sabina skaza pisze:w poniedziałek rozmowa z panem od pomieszczenia na kociarnię przy chylońskiej 110. tanio 280 zł za 20 m z łazienką, prąd, woda, pomieszczenie biurowe, opłaty dodatkowe za media. dzięki kinia za kontakt :) jest tylko jeden problem- chyba sama zostanę z tym tematem, bo u nas nie ma za bardzo kto jeździć na dyżury. ja póki nie mam jeszcze żłobka dla piratek, nie podejme się więcej razy tam jeździć niż raz w tyg najlepiej w piątki. kto chętny? zostało jeszcze 6 dni do obstawienia :?

Sabina, ja już mówiłam, że raz w tygodniu będę mogła się pojawiać. Dzień jak na razie obojętny bo mam wakacje. Jak raz w tygodniu sobie zrobię przerwę od pisania to nic się nie stanie :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Śro lip 13, 2011 12:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

Dziewczyna z pracy wyjęła ze śmietnika 3 małe kociaki:( Bez sensu, nie chciałam nawet słuchać do końca, bo nic nie jestem w stanie zrobić. Są u niej w odmu wszystkie, a zostać nie mogą. Wy toniecie w kotach...
Jedyne co, to zrobię im ogłoszenia, jak dostanę foty:(
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Śro lip 13, 2011 12:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

Ludzie to potwory żeby wyrzucać kociaki do śmietnika 8O Dobrze że ta dziewczyna je wyjęła.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Śro lip 13, 2011 13:32 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

Jest szansa na domki, ale trzeba poczekać bo domki się wczasują. No nic to, poczekamy.
Potwory i to straszne:(
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Śro lip 13, 2011 13:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

Niestety nadal kazdy woli wyrzucić w worku niz poszukać domków;-(
Ja tez na gwałt szukam domku dla 8 -9 tygodniowego Fiodorka uratowanego z samochodu, bo pani z Chełmu (dt obecne) wzięła kotka z fundacji Kot i jak sie okazało z grzybem- juz dwa jej koty zachorowały a Fiodorek malusi i jeszcze nie szczepiony na cokolwiek;-(((

Dwa małe ale już 4 miesięczne kotki koczują pod krzakiem na osiedlu - krówkowate śliczności- tez brak miejsca. Ja dziś swojego kota wiozłam na szczepienia na grzyba bo koniec końców po 5 miesiącach pracy w terenie na lisiarni i ją dopadł;-( Każdy maluch u mnie tez będzie zagrożony.

Lato nie dla każdego to sielanka i plaża hahah

Betbet będziemy w kontakcie. Są pierwsze zapytania o Bezłapka/Pręguska - jutro jedzie na elbląską na kastracje i badanie kontrolne.
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Śro lip 13, 2011 13:56 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

aya13 pisze:Ja tez na gwałt szukam domku dla 8 -9 tygodniowego Fiodorka uratowanego z samochodu

O mojego Filonka też nikt nie pyta :( A dziewczyny poszły jak świeże bułeczki. Dyskryminacja, normalnie.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Śro lip 13, 2011 13:59 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

:D ...może myślą ze dziewczynki będą grzeczne, ale sadząc po mojej kotce można się grubo pomylić, dziś weterynarza chciała zjeść;-)
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

[poprzednia][następna]