Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maxy pisze:No to znowu zmieniać nazwę tematu na plamka szuka domu ???
maxy pisze:Ola sorki że pisze w tym temacie ale jeśli chodzi o te kociaki c ci mówiłem to już ich nie ma. Rozmawiałem z ludźmi z działek i powiedzieli mi że właściciel działki je połapał ale co się z nimi stało tego nie wiem. Natomiast Jedno z kociąt wiem że ma sie dobrze (mowa tu o moim skarbie) mała szybko się do mnie oswoiła nie to co do reszty rodziny. Ale jest następna lista bezdomnych kotków . W Bytomiu na ulicy Pionierów 9 jest około 7 bezdomnych kotów w tym kotka z dwoma młodym. Koty potrzebują pomocy, właściciele ogródka przy bloku w którym wylegują się za dnia kotki nie nawiedzą Kotów i najchętniej by je pozabijały wszystkie co do jednego. Porozrzucali potłuczone szkło w nadziei iż koty się pokaleczą. później wrzucę foty kilku kotków które dały się sfotografować.
maxy pisze:Póki co wiem iż koty już tam nie przesiadują bo pozamykano okna do piwniczek i nie mam pojęcia czy żyją ale ogłoszenie na chatule mozna wstawić ja niestety nie mam teraz czasu, zbyt wiele rzeczy mam na głowie.
OlaLola pisze:Warto też dodać, że maxy szukał dla kotów pomocy gdy jeszcze tam były i co usłyszał... odmowę... nikt nie raczył kotami się zająć, nawet chwalono się, że został wykastrowany na tamtym terenie jeden kocur.... A o kotkach, cóż zapomniano...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości