;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 14:25 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Morelowa dziewczyny jednak zdecydowaly ze lepiej bedzie na TOZ oto namiary
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział w Szczecinie

Al. Wojska Polskiego 198A
...
Numer konta: 63 1020 4795 0000 9402 0103 5419
koniecznie z tytułem przelewu
„Koty w Świnoujściu- p. Jadzia”

i trzymajmy kciuki bo 16 niebawem a warunkiem smarti bylo to ze kota musi byc zdrowa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw kwi 14, 2011 14:34 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Trochę nie rozumiem, narzekacie na TOZ a pieniądze do nich na konto :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 14, 2011 14:35 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

gosiaa pisze:Trochę nie rozumiem, narzekacie na TOZ a pieniądze do nich na konto :roll:

Dlatego ja wysyłam do Cypiska ;)
Za dużo "doświadczeń" mam z różnymi instytucjami (nie mam na myśli TOZów ale ogólnie jakoś tak... :roll: )
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 14, 2011 14:37 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Gibutkowa pisze:
gosiaa pisze:Trochę nie rozumiem, narzekacie na TOZ a pieniądze do nich na konto :roll:

Za dużo "doświadczeń" mam z różnymi instytucjami (nie mam na myśli TOZów ale ogólnie jakoś tak... :roll: )

Gibutkowa ty to Szelma jestes :1luvu:

Dziewczeta na FB zglosil sie tez ew DT w Gdynii tylko kote trzeba by dowiezc :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Czw kwi 14, 2011 14:40 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Boże mój - ja miałam awarię komputera - wreszcie jestem pod netem.
Jak tylko dowiedziałam się o tej koteńce ryczę jak bóbr (to oczywiście w niczym nie pomaga, histeria jest najgłupszym rozwiązaniem).
Niedawno na nowotwór odszedł mój tata również kochający zwierzęta..
Tak smutno.
Jesteście wspaniałe. :1luvu: Nie tylko serce ale i rozum oraz rozsądek macie po właściwej stronie.
Będę tu przylepiona do wątku... :ok: :1luvu:
Rozumiem, że w tej chwili jest najważniejsza pomoc finansowa?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 14, 2011 14:43 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Tak Meksykanko - dla kotów finanse lub karma, dla Smarti wsparcie tez dla koteczki (jak tam pojedzie, jeśli Gdynia nie wypali bo to chyba bliżej, tak? :oops: jestem zielonka jeśli idzie o odległości i kierunki świata :oops: )

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw kwi 14, 2011 14:44 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

ogonia pisze:Gibutkowa ty to Szelma jestes :1luvu:

:twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw kwi 14, 2011 14:45 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

meksykanka pisze:Boże mój - ja miałam awarię komputera - wreszcie jestem pod netem.
Jak tylko dowiedziałam się o tej koteńce ryczę jak bóbr (to oczywiście w niczym nie pomaga, histeria jest najgłupszym rozwiązaniem).
Tak smutno.
Jesteście wspaniałe. :1luvu: Nie tylko serce ale i rozum oraz rozsądek macie po właściwej stronie.

w tej chwili raczej tak :? mamy 2 ew DT ale potrzebny bedzie transport wiec moniaki sie przydadza :ok:

meksykanko za Ciebie :ok: :ok: :ok: wiem co znaczy zegnac tate :(

ogonia

Post » Czw kwi 14, 2011 14:46 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Gibutkowa pisze:
ogonia pisze:Gibutkowa ty to Szelma jestes :1luvu:

:twisted:

:twisted: :twisted:

ogonia

Post » Czw kwi 14, 2011 15:01 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

ogonia pisze:
meksykanka pisze:Boże mój - ja miałam awarię komputera - wreszcie jestem pod netem.
Tak smutno.

w tej chwili raczej tak :? mamy 2 ew DT ale potrzebny bedzie transport wiec moniaki sie przydadza :ok:

meksykanko za Ciebie :ok: :ok: :ok: wiem co znaczy zegnac tate :(
:1luvu: :1luvu: DZIĘKUJEMY :piwa:
krynia08

Post » Czw kwi 14, 2011 15:04 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Dzięki serdeczne Ogoniu.
Dzięki Wam, że jesteście, działacie i uczycie działać :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 14, 2011 15:11 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

fajnie, trzymam kciukaski... może Rosenthal pomoże? :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw kwi 14, 2011 15:14 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

meksykanko-bardzo Ci współczuję :(

z naszą mamą syt właśnie się pogorszyła (Gibutek wie o co chodzi) a więc nie mogę zaoferować nawet pomocy w odbiorze kici..
będę musiała prosić o przywiezienie mi jej..
uważam że lepiej aby pojechała do Gdańska-to chyba bliżej ale oczyw przyjmę ja z radością jesli przyjedzie do mnie..

Ja oczyw założe za jedzonko dla kici-nie będzie chodziła głodna ani chwili,dlatego pomagajcie w pierwszym rzędzie pozostałym kotom u cypiska (ja bym chyba też żadnym organizacjom nie zaufała) a mnie najwyżej zwrócicie ile i kiedy będziecie mogły..po prostu ważne jest dla mnie abym nie została z kicią zostawiona sama sobie..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw kwi 14, 2011 15:16 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Gibutkowa pisze:

No właśnie, też mam złe doświadczenia z TOZ-em. Proszę konto Cypiska, dużo nie mogę, ale grosz do grosza ...
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw kwi 14, 2011 15:17 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

smarti pisze:meksykanko-bardzo Ci współczuję :(

z naszą mamą syt właśnie się pogorszyła (Gibutek wie o co chodzi) a więc nie mogę zaoferować nawet pomocy w odbiorze kici..
będę musiała prosić o przywiezienie mi jej..
uważam że lepiej aby pojechała do Gdańska-to chyba bliżej ale oczyw przyjmę ja z radością jesli przyjedzie do mnie..

Ja oczyw założe za jedzonko dla kici-nie będzie chodziła głodna ani chwili,dlatego pomagajcie w pierwszym rzędzie pozostałym kotom u cypiska (ja bym chyba też żadnym organizacjom nie zaufała) a mnie najwyżej zwrócicie ile i kiedy będziecie mogły..po prostu ważne jest dla mnie abym nie została z kicią zostawiona sama sobie..

Trzymam kciuki za Mamę :ok: :ok: :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]