Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MagdaGdynia pisze:przypomnijcie mi prosze, ze mam poszukac rzeczy, bo ja ciagle o czyms zapominam i jak sie mi nie truje to mi umyka. moze cosbym znalazla, jakies ksiazki romanse, czy za male na mnie ubrania na bazarek. w pracy gadam ludziom, ale wiecie jak jest, znieczulica i nie chce im sie nic szukac, nikt niby nic nie ma ...
maria_kania pisze:MagdaGdynia pisze:przypomnijcie mi prosze, ze mam poszukac rzeczy, bo ja ciagle o czyms zapominam i jak sie mi nie truje to mi umyka. moze cosbym znalazla, jakies ksiazki romanse, czy za male na mnie ubrania na bazarek. w pracy gadam ludziom, ale wiecie jak jest, znieczulica i nie chce im sie nic szukac, nikt niby nic nie ma ...
ok
przypomne Ci
kwestia tylko w jakim chesz terminie mieć przypominacz
MagdaGdynia pisze:maria_kania pisze:MagdaGdynia pisze:przypomnijcie mi prosze, ze mam poszukac rzeczy, bo ja ciagle o czyms zapominam i jak sie mi nie truje to mi umyka. moze cosbym znalazla, jakies ksiazki romanse, czy za male na mnie ubrania na bazarek. w pracy gadam ludziom, ale wiecie jak jest, znieczulica i nie chce im sie nic szukac, nikt niby nic nie ma ...
ok
przypomne Ci
kwestia tylko w jakim chesz terminie mieć przypominacz
poprosze o przypomnienie jutro i w niedziele i potem tez co jakis czas, bo mi sie ciezko zebrac do porzadkow, a jak sa porzadki to zawsze sie cos znajdzie
MagdaGdynia pisze:mam suknie slubna rozmiar 36 38. probowalam ja kiedys sprzedac na pkdt ale nie bylo wtedy chetnych. moze Tobie albo mpacz sie uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 23 gości