Ze zdjęciami to jest problem Piotr nie ma aparatu ,żeby zrobić i mi przesłać musiałabym jakoś namówić córkę ,żeby do niego poszła i zrobiła ale dograć to czasowo ,żeby wszystkim pasowało jest prawie niemożliwe Jedyna nadzieja w Marcie ,że ma teraz z nim kontakt.
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
Zdjecia miały być, jak kotek dojdzie do siebie po kastracji, która miała być następnego dnia. Dzwoniłam w zeszłym tygodniu i pisałam smsa, ale Piotr do tej pory się nie odezwał.
A nie można do ogłoszeń wykorzystać na razie tych zdjęć co są ? Postaram się dziś skontaktować z Piotrem i dowiedzieć co się dzieje z kotem tzn. czy jest już wykastrowany
Udało mi się wreszcie skontaktować kociak ma być kastrowany jutro i zdjęcia też będą Mam nadzieję że plany nie zmienią się,prosiłam o info. A fotki jak tylko dostanę na maila to wstawię
mgska pisze:...... Piotr został przyciśnięty do muru:) Zadzwonił i potwierdzam, że dziś kastracja. Tez mam nadzieję, że tym razem dojdzie do skutku.
Czasami tak trzeba , bo czuję że bez tego to kot siedziałby w mieszkaniu do wiosny a potem zostałby wypuszczony na ulicę Z braku czasu, a ostatnio i zdrowia sprawa chyba Piotra przerosła. Myślę że jak dopilnujemy tego i pomożemy mu to kociak znajdzie swój wspaniały domek