molly jak tam Łaciatek?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zołzik pisze:Agness78 pisze:też coś dorzucę....ale testy trochę kosztująwięc musi być więcej dobrych duszyczek
Wiem, test kosztuje ok 45-50zł. Jestem w stanie za niego zapłacić, bo to ważne dla mnie i dla bezpieczeństwa moich futer. Jeszcze nie miały drugiego szczepienia, a z łaciatkiem będę miała kontakt praktycznie codziennie i nie chciałabym się bać cały czas czy czegoś nie przyniosłam do domu.
Agness, myślisz, że jutro przez kastracją będzie możliwość przeprowadzenia testu?
Pomoc będzie mi potrzebna głównie przy karmie i żwirku (teraz oddałam część swoich zapasów, ale nie mogę tego robić w nieskończoność).
Szczepienie łaciatka będzie musiało poczekać do stycznia. w grudniu muszę moje futra zaszczepić i po prostu nie dam rady
molly88 pisze:Kocurro juz bez jajeczek![]()
Wszystko poszło pięknie i gładko!
Teraz szukamy mu domku!
Gibutkowa pisze:Zołzik pisze:Agness78 pisze:też coś dorzucę....ale testy trochę kosztująwięc musi być więcej dobrych duszyczek
Wiem, test kosztuje ok 45-50zł. Jestem w stanie za niego zapłacić, bo to ważne dla mnie i dla bezpieczeństwa moich futer. Jeszcze nie miały drugiego szczepienia, a z łaciatkiem będę miała kontakt praktycznie codziennie i nie chciałabym się bać cały czas czy czegoś nie przyniosłam do domu.
Agness, myślisz, że jutro przez kastracją będzie możliwość przeprowadzenia testu?
Pomoc będzie mi potrzebna głównie przy karmie i żwirku (teraz oddałam część swoich zapasów, ale nie mogę tego robić w nieskończoność).
Szczepienie łaciatka będzie musiało poczekać do stycznia. w grudniu muszę moje futra zaszczepić i po prostu nie dam rady
Jak nie będzie bezpośredniego kontaktu to jedyne co możesz przynieść to PP, co do reszty jest bezpiecznie, wystarczy ręce umyć - zarażają się koty przez lizanie, miseczki wspólne i kuwetę więc bez kontaktu bezposredniego nie ma szans przenieść wirusa. Ręce trzeba myć, gdyby Cię polizał.
Zołzik pisze:Wnioskuję o zmianę imienia!! Bandit - pasuje do niego idealnie![]()
Wikipedia:
Jack Rockfor, dla przyjaciół Rocky (w oryginale Monterey Jack – od popularnego w Stanach Zjednoczonych rodzaju żółtego sera) – szczur, przyjaciel nieżyjącego ojca Gadżet, Geegawa. Obieżyświat i ekspert od podróży. Bardzo silny fizycznie, o porywczym charakterze. Jego słabością są serowe ataki. W oryginalnej wersji jezykowej mówi z wyraźnym australijskim akcentem, wtrąca również różne potoczne określenia i zwroty typowe dla australijskiego angielskiego – w wersji polskiej niestety nie ma po tym śladu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości