RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 13:30 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
na taką wiadomość czekałam :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 29, 2010 18:53 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Mam wieści od kocurka :)
Kotek będzie się nazywał Rudi, w nowym domu od razu wyszedł z transporterka z ogonkiem do góry, zwiedził posiadłość, grzecznie udał się do kuwety, odwiedził lodówkę i znalazł sobie miejsce na kanapie :) Na razie zero problemów kuwetowych - załatwił się raz, bardzo grzecznie do żwirku. Dziewczynki są zachwycone nowym domownikiem, a on sam jest podobno przemiły, pieszczoch z niego straszny :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto lis 30, 2010 7:52 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Liwia_ pisze:Mam wieści od kocurka :)
Kotek będzie się nazywał Rudi, w nowym domu od razu wyszedł z transporterka z ogonkiem do góry, zwiedził posiadłość, grzecznie udał się do kuwety, odwiedził lodówkę i znalazł sobie miejsce na kanapie :) Na razie zero problemów kuwetowych - załatwił się raz, bardzo grzecznie do żwirku. Dziewczynki są zachwycone nowym domownikiem, a on sam jest podobno przemiły, pieszczoch z niego straszny :)

takie wiadomości poproszę codziennie na początek dnia :lol: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 30, 2010 11:03 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

no to Rudi grzecznie tam w domku siedź i nie sikaj po kątach :mrgreen:
:ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto lis 30, 2010 12:21 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Powiem Wam coś...historia jak z filmu

W dniu kiedy Rudy miał jechac były komplikacje ,bo Pracownik Schroniska powiedział,ze go nie było już w piątek.W końcu okazało sie,że jest.W piątek Rudy zwiał z klatki i odnalazł swoich właścicieli.NaprawdePrzeszedł tyle km i odnalazł.Właścicielka odniosła go na rękach.

To nie koniec...

najlepsze...

Wczoraj ludzie odbierali ze schronu swojego psiaka,od słowa do słowa wyszło,że w maju zaginął im Rudy kot.Był ktoem wychodzącym i spał w budzie z psem.Opis charakteru był identyczny,jak u tego kota.pracownik Schroniska pokazał im fotke tego Rudego i ludzie potwierdzili,ze to ich kot.Wszystko sie zgadzało.Tamta babka,która go oddała powiedziała,ze w maju go znalazła.Ludzie podobno szukali go,ale nie znaleźli w schronisku,bo on przecież był u tamtej babki.Powiedziei,ze sami go znalexli jako 5 tyg. na mazurach.Schron powiedział im,ze niestety zmarł...Prawo nakazuje oddanie,ale powiedziieli,ze dość tułaczki tego biednego kota

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto lis 30, 2010 12:45 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Jeśli to rzeczywiście on, to niesamowita historia... Ale teraz najważniejsze żeby rudzielec się zaaklimatyzował i żeby to rzeczywiście był juz jego stały port.

A może (pierwsi) państwo rozważą adopcję innego kota?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto lis 30, 2010 12:46 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

slapcio pisze:Jeśli to rzeczywiście on, to niesamowita historia... Ale teraz najważniejsze żeby rudzielec się zaaklimatyzował i żeby to rzeczywiście był juz jego stały port.

A może (pierwsi) państwo rozważą adopcję innego kota?

To naprawde on.

nie ma co polecać innego,skoro to był kot wychodzący i jeszcze przy okazji psiaka zgubili...Dobre jest chociaż to,że nie prostestowali przy opłaceniu 80 zł za koszt szczepien swojego psiaka

justyna8585

Post » Wto lis 30, 2010 12:55 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

zgubili psa? No to rzeczywiście lepiej, jeśli byliby niereformowalni...
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto lis 30, 2010 12:55 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Znam sytuację gdzie kot z Krakowa znalazł się na Śląsku pani go wypatrzyła w internecie z ogłoszeń do adopcji kota nie było 4lata w domu i tyle km od domu. Pani poznała go na zdjęciach i od razu wiedziała, że to on. Co potwierdził jeszcze czip. Więc wszystko jest możliwe. :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 30, 2010 16:58 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

justyna8585 pisze:Powiem Wam coś...historia jak z filmu

W dniu kiedy Rudy miał jechac były komplikacje ,bo Pracownik Schroniska powiedział,ze go nie było już w piątek.W końcu okazało sie,że jest.W piątek Rudy zwiał z klatki i odnalazł swoich właścicieli.NaprawdePrzeszedł tyle km i odnalazł.Właścicielka odniosła go na rękach.

Czy ja dobrze zrozumiałam? 8O Rudi uciekł ze schronu, szedł wiele km, odnalazł ludzi a ona go odniosła z powrotem do schronu!?!?!?! Ta sama co już go raz odniosła?!?!?!? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Poprawcie mnie jak źle zrozumiała bo to mi się w głowie nie mieści
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 30, 2010 17:20 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Catnaperka pisze:
justyna8585 pisze:Powiem Wam coś...historia jak z filmu

Czy ja dobrze zrozumiałam? 8O Rudi uciekł ze schronu, szedł wiele km, odnalazł ludzi a ona go odniosła z powrotem do schronu!?!?!?! Ta sama co już go raz odniosła?!?!?!? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Poprawcie mnie jak źle zrozumiała bo to mi się w głowie nie mieści

Rudego znaleźli ludzie z Rudy,kiedy miał 5 tyg. na Mazurach.Od tego czasu zamieszkał w ich domu i w budzie z psem.Był kotem wychodzącym.Zwiał im podobno i tak znalazł sie u babki też z Rudy,która trzymała go u siebie od maja(w maju zwiał niby)/Teraz oddała go,bo podobno chciał bardzo wychodzic.Rudy w pt zwiał ze schronu i przeszedł sobie sporo km do swojego byłegoo domu(czyli do babki,która go oddała).

justyna8585

Post » Wto lis 30, 2010 17:34 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

to niestety dobrze zrozumiałam :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 30, 2010 17:43 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Powiem tylko-retyyyyyyyyy :roll:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lis 30, 2010 19:09 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Ano... 2 domy, a co jeden, to lepszy :evil: Rudy mieszkał w budzie....? To taki cudowny, kochany kot, naprawdę szkoda go dla takich domów... Tym bardziej, że teraz ma naprawdę fajny, grzeje doopkę na kanapie, nadstawia się do pieszczot i grzecznie chodzi do kuwetki. A przede wszystkim - jest bezpieczny i kochany, wszyscy są nim naprawdę zachwyceni.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto lis 30, 2010 19:15 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Czasem brakuje kamieni. O slowach nie mowiąc.
Moze poprosic o skasowanie tego wątku, zeby byli wlasciciele przypadkiem niepotrzebnie nie trafili na slad Rudego.
Wspanialy kocur. :1luvu:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

[poprzednia][następna]