Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 22:42 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Makary przywieziony do domu wymaszerował z transporterka, zrobił obchód pokoju, wysiusiał się w kuwecie :piwa: i zajął swoją nową miejscówkę w julczynej szafie :)

po pewnym czasie go wyciągnęłam, poleżałam z nim na łóżku, wymiziałam - mruczał zadowolony, nad miseczkami z zestawem jedzeniowym polizał jedynie trochę galaretki z saszetki, ale potem wskoczył na łóżko, a nie schował się w szafie! rzuciłam mu na łóżko grzechoczącą myszkę - i raz ruszył ją łapką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :piwa:

matko - jak się człowiek cieszy z każdego głupstwa w takiej sytuacji.... :roll:

zaraz na noc idą leki - może znowu po relanium trochę zje.... :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro lis 17, 2010 22:51 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Nie wiedziałam że Duduś vel Makary ma swój wątek :oops: jutro doczytam... dzisiaj tylko zaznaczę i potrzymam kciuki :ok:

joluka :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lis 17, 2010 22:53 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Został zabrany w ostatniej chwili, tak szybko się rozkładają te domowe, wychuchane :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 17, 2010 23:51 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

joluka pisze:Makary przywieziony do domu wymaszerował z transporterka, zrobił obchód pokoju, wysiusiał się w kuwecie :piwa: i zajął swoją nową miejscówkę w julczynej szafie :)

po pewnym czasie go wyciągnęłam, poleżałam z nim na łóżku, wymiziałam - mruczał zadowolony, nad miseczkami z zestawem jedzeniowym polizał jedynie trochę galaretki z saszetki, ale potem wskoczył na łóżko, a nie schował się w szafie! rzuciłam mu na łóżko grzechoczącą myszkę - i raz ruszył ją łapką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :piwa:

matko - jak się człowiek cieszy z każdego głupstwa w takiej sytuacji.... :roll:

zaraz na noc idą leki - może znowu po relanium trochę zje.... :ok:

To cudowne wiadomości. Zasnę trochę spokojniejsza :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 18, 2010 1:16 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Wspaniałe wiadomości :1luvu:
Tak trzymaj Makary :1luvu: i ty joluka też :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lis 18, 2010 9:09 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Oj, żeby już było tylko lepiej i lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przesyłam moc ciepłych myśli i kciuki za Makarego zaciskam nieustająco :ok: :ok: :ok:
Oby tylko jadł, oby tylko jadł, oby tylko jadł!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 18, 2010 11:24 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

joluka pisze:matko - jak się człowiek cieszy z każdego głupstwa w takiej sytuacji.... :roll:

Fakt, w takich sytuacjach każdy drobiazg człowieka cieszy :piwa:

A jak Ty się czujesz?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lis 18, 2010 11:26 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

jak Wasze zdrówko? kocie i ludzkie?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 18, 2010 14:51 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

o kurcze, doczytuję dopiero.
Może sprawdzić nerki, i oby to tylko objawy depresji były.
Tak to bywa z kotami po przejściach - w domu stres luzuje i rozkładają się...
Kciuki za Was :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw lis 18, 2010 15:01 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Ciekawe jak dzisiaj Makary????? :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 18, 2010 21:25 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Makary dzisiaj trochę lepiej - przynajmniej psychicznie :piwa:

Całą noc przespał na łóżku Julki, nie chował się już nigdzie, w ciągu dnia głównie leżał na łóżku, na krześle i na biurku, grzejąc się w świetle lampki... :wink: Myślę że to, że nie chowa się już tak uporczywie, to dobry znak.

Je trochę - niedużo, ale to już także postęp. Przez noc zjadł wątróbkę, dzisiaj trochę wołowinki, tuńczyka, potem pół indyczego gerberka. Na noc dam mu jeszcze saszetkę Applawsa - może po wieczornym relanium wszamie jeszcze i to.

Wysiusiał się raz w nocy i raz w ciągu dnia. Mocz był w miarę normalnego koloru. Wieczorem byliśmy na kroplówce w lecznicy - po powrocie znowu się wysiusiał, ale tym razem żwirek w kuwecie zrobił się znowu czerwony... :evil: :( To mnie najbardziej martwi jeśli chodzi o jego stan zdrowia. Temperatury dzisiaj już nie było, chociaż kolega nadal kicha i prawą dziurkę od nosa ma zatkaną.

Do leków mu aplikowanych dodałam jeszcze Immunodol - na pewno mu nie zaszkodzi...

Na szczęście siedzę w domu i mogę się nim lepiej zająć i podawać mu leki (chociaż prawdę mówiąc dzisiaj byłam dętką kompletną....). Ale przynajmniej czasu na przytulanki więcej :wink: .

Bardzo dziękuję wszystkim zaglądającym do wątku Makarego i pytającym o jego stan zdrowia telefonicznie :1luvu: - Wasze wsparcie jest nam bardzo, bardzo potrzebne!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lis 18, 2010 21:30 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

oj to jest lepiej, no :ok:

bardzo, bardzo się cieszę :D
pomalutku, pomalutku on dojdzie do siebie.
już wie, że jest bezpieczny a w jego przypadku to jest bardzo, bardzo ważne!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 18, 2010 22:02 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Super że Makary wychodzi po malutku na prostą :) :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lis 18, 2010 22:09 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Annaa pisze:Super że Makary wychodzi po malutku na prostą :) :ok: :ok: :ok:

Ja też się bardzo z tego cieszę :kotek:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]