Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! zdj. kawalera s.10

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 6:36 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Ale przystojniak
Ślicznota :1luvu:
I jeszcze kołysanki do snu mruczy...
No - ideał :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro lis 03, 2010 9:56 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

nie dość, że piękny to jeszcze przytulak :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 03, 2010 10:21 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!!

Georg-inia pisze: W nocy fufa mi w nos i całuje po oczach. Przy tym mruczy tak, że chyba w centrum miasta go słychać. Czasem mam ochotę go zamordować ;) TŻ budzi się i mamrocze: zatkaj go jakoś, bo spać nie można No a co ja poradzę, że on się tak oswoił, że popadł w skrajność naprzeciwpołożną?

:ryk:
Czy ja już pisałam, że uwielbiam Twoje posty? 8)

Georg-inia pisze: Obrazek
Obrazek
Obrazek

Już podrósł troszkę. Ale uroczy - taki, jak był.
:1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 03, 2010 13:08 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

super fajny kotek :1luvu:
za najlepszy domek
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 08, 2010 10:22 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Mamy Lamisil! i pchamy go w Lorka, któremu w czwartek wylazł grzyb na głowie :twisted: Co prawda nie ma paniki, bo grzybki są malutkie, ale tak bym chciała, żeby on już się wyleczył całkiem i przestały mu wyskakiwać nowe pieczarkarnie...

Zrobiłam ogłoszenia, rozesłałam, cisza :( nikt nie zapyta nawet...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 08, 2010 10:25 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Georg-inia pisze:Mamy Lamisil! i pchamy go w Lorka, któremu w czwartek wylazł grzyb na głowie :twisted: Co prawda nie ma paniki, bo grzybki są malutkie, ale tak bym chciała, żeby on już się wyleczył całkiem i przestały mu wyskakiwać nowe pieczarkarnie...

Zrobiłam ogłoszenia, rozesłałam, cisza :( nikt nie zapyta nawet...

Przyjdzie właściwy czas i właściwa osoba. :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon lis 08, 2010 11:37 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Inga u mnie o Celę też zaklęta cisza...... :roll:
tylko o Diego miałam kilka telefonów...
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 10:00 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Lorek pojechał do CoolCaty wczoraj. Właściwie jako towarzystwo dla Franka, ale skoro już pojechaliśmy, to się zaszczepiliśmy po raz drugi, i chipa założyliśmy, o! Grzybek chyba w odwrocie. Teraz tylko dom potrzebny.
A nam się popsuł komputer domowy wczoraj, więc nawet jak w weekend jakiś mail przyjdzie do cztery litery z tego będą :(

Georg-inia

Post » Śro lis 10, 2010 10:24 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Łał, Enzo piękny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Już On tymi oczyskami odpowiedni domek ściągnie :ok: :ok: :ok:
Tylko dlaczego ta pieczarkarnia ciągle wraca :evil:

Komp Ci padł w najlepszym momencie :evil: Za reaktywację :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 10, 2010 11:08 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Inga jak chcesz podjedź do mnie, pożyczę Ci laptopa, mam takiego złomka z pracy wypożyczonego, ale jak nie potrzebujesz do gier, to bez problemu śmiga.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 15, 2010 15:24 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

komputer się naprawił był sam 8O zawlekłam do znajomego informatyka, który go otworzył, włączył do sieci, podłączył do monitora i... wszystko ok 8O widocznie mam zły wpływ na sprzęt elektroniczny. Dzięki, Gosiaa, za propozycję :love:

Lorek jaki był taki jest. Przytulaczek mój kochany :) szkoda tylko, że wciąż u nas siedzi, zamiast we własnym domu hulać :(

Georg-inia

Post » Pon lis 15, 2010 15:38 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

ano to tak jak moja Celcia. Też o nią nikt nie pyta......
ale ja myślę, że zadzwonią niedługo domki po pięknego czarnego Lorenzo :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lis 18, 2010 19:15 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

a co tu taka cisza? Co tam słychać w stadku? Jak Lorcio się miewa?
edit: dopiero zajrzałam do Frania :(. Kciuki z całych sił.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw lis 18, 2010 19:41 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

rybcie pisze:a co tu taka cisza? Co tam słychać w stadku? Jak Lorcio się miewa?

abo, jak sama widzisz, Franio nam daje popalić. Lorek na szczęście zdrowy. Łazi i miągwi, że mu się nudzi. Poza tym chyba go rozpieściłam jedzeniowo, bo chrupki ble, puszka ble, mięsko - ostatecznie :roll:
Niedługo kończymy podawanie Lamisilu. Lamisil contra grzyb: 1:0 :D

Georg-inia

Post » Sob lis 20, 2010 9:10 Re: Mały czarny Lorenzo. Szukamy domu!!! nowe foty str 8

Georg-inia pisze:
rybcie pisze:a co tu taka cisza? Co tam słychać w stadku? Jak Lorcio się miewa?

abo, jak sama widzisz, Franio nam daje popalić. Lorek na szczęście zdrowy. Łazi i miągwi, że mu się nudzi. Poza tym chyba go rozpieściłam jedzeniowo, bo chrupki ble, puszka ble, mięsko - ostatecznie :roll:
Niedługo kończymy podawanie Lamisilu. Lamisil contra grzyb: 1:0 :D

:ok:

Marcelibu

[poprzednia][następna]