Tytus Opal Tymianek doopsko grzeje w swoim domku :):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 23:59 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

No nie możliwe że nadal nie ma domku. Przecież to takie piękne cudo :1luvu:
Mysłowice to ode mnie kawałeczek są :1luvu:

Domku pokaż się :twisted: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 25, 2010 7:59 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Rudzia&Bianca pisze:Willow_ odpiszę za chwilę na maila , ale niestety Mysłowice są na Śląsku, pewnie byłby problem z transportem :( my jesteśmy z Myślenic pod Krakowem .

Ja co prawda ciągle jeszcze przed urlopem, ale .... rozróżniam ;)
Nie wstawiłam ogłoszeń w Warszawy, bo do Mysłowic macie jednak bliżej.
A że, jak powszechnie wiadomo, forumowe koty podróżują po całej Polsce i za granicę też, to zorganizowanie transportu jakoś na pewno by się udało :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro sie 25, 2010 8:03 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Willow_ pisze:
Rudzia&Bianca pisze:Willow_ odpiszę za chwilę na maila , ale niestety Mysłowice są na Śląsku, pewnie byłby problem z transportem :( my jesteśmy z Myślenic pod Krakowem .

Ja co prawda ciągle jeszcze przed urlopem, ale .... rozróżniam ;)
Nie wstawiłam ogłoszeń w Warszawy, bo do Mysłowic macie jednak bliżej.
A że, jak powszechnie wiadomo, forumowe koty podróżują po całej Polsce i za granicę też, to zorganizowanie transportu jakoś na pewno by się udało :mrgreen:

Tak właśnie sobie uświadomiłam w trakcie pisania, że w sumie transport to żaden problem :kotek: tylko niech się dom znajdzie :ok:

Rudzia&Bianca

Od: Pon lis 30, 2009 12:54

Post » Śro sie 25, 2010 11:07 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

http://www.domowe-tygrysy.info/koty_ogl ... ,p1f0.html

Tytus ogłoszony na domowych tygrysach :)

Rudzia&Bianca

Post » Śro sie 25, 2010 11:10 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

No to trzymamy kciuki za domek dla Tytusa :ok:

Willow_

Post » Czw sie 26, 2010 9:03 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

:ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw sie 26, 2010 10:45 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Pani z ogłoszenia nie odezwała się .
Nie było też ani jednego telefonu o Tytusa, nie wiem jak to możliwe,zawsze chociaż jakieś durnoty dzwonią a teraz nic , kompletne zero :(

Nie byłam wczoraj u Tytusa bo padłam ofiarą ataku jakiś owadów które pożarły mi całe nogi i nie mogę butów ubrać , postaram się dziś zebrać.

Rudzia&Bianca

Post » Czw sie 26, 2010 11:01 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw sie 26, 2010 11:47 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

:ok: :ok: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sie 28, 2010 21:20 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Jakieś wieści? Domek na horyzoncie? Obrazek

Willow_

Post » Pon sie 30, 2010 19:13 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Co słychać u Tytusa :?:
Skończyło się dla niego Allegro. Robić nowe :?:

Willow_

Post » Pon sie 30, 2010 19:19 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

TYTUS WE LOVE YA!!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto sie 31, 2010 12:29 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Jestem przepraszam za nieobecność ale miałam problemy osobiste i dopiero dziś wracam do jakiejś powiedzmy normalności :(

Niestety u Tytusa też złe wieści :(
Podczas zabawy musiał niefortunnie wyskoczyć albo zeskoczyć bo przesunęła mu się miednica :(
Powłóczy łapką :( Dziś byłam u wetek, pytały co robimy bo niestety one nie przeprowadzają operacji ortopedycznych no i to że musimy go operować w innym gabinecie generuje koszty :(
Oczywiście powiedziałam że szukamy ortopedy i kroimy malucha a jakoś część kasy znajdziemy gdzieś choćby spod ziemi ...

Na razie nie wiemy jaki to orientacyjnie koszt ...

Ale z tym jakoś myślę sobie poradzimy , za kilka dni będzie jakiś bazarek dla malucha , teraz najważniejsze jest znalezienie dt dla Tytusa, który jednak potrzebuje opieki po zabiegu , nie może zostawać sam na noc bo znowu coś sobie zrobi :(

Obdzwoniłam dziś znajomych kociarzy ( całych 2 niestety ) i obiecali poszukać jakiegoś lokum dla Tytusa ale niestety oni zakoceni maksymalnie więc obawiam się że kiepsko będzie ...

Do tego jeszcze wczoraj do gabinetu przywieziono 5 maluchów , zakatarzonych , zaropiałych, kichających no i oczywiście pięknych no i co zostały u wetek ...obiecałam pomóc szukać domów .

Muszę się troszkę pozbierać , potrzebuję kilku dni i pojadę obfocić towarzystwo ...

A żeby nie było że tylko tyle to jest jeszcze 6 ok. tygodniowych ślepych szczeniorków którym też szukamy domów ...

Rudzia&Bianca

Post » Wto sie 31, 2010 12:53 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Oj ... nie lubię złych wiadomości :? Mam nadzieję, że Tytusek wróci do pełnej sprawności.
Zmień może tytuł wątku - napisz, że pilnie potrzebny DT na czas rehabilitacji ... mam nadzieję, że więcej osób się zaangażuje i może znajdzie się do niego opieka.

Willow_

Post » Wto sie 31, 2010 14:23 Re: Tytus największy przytulak świata szuka najlepszego domu

Willow_ pisze:Oj ... nie lubię złych wiadomości :? Mam nadzieję, że Tytusek wróci do pełnej sprawności.
Zmień może tytuł wątku - napisz, że pilnie potrzebny DT na czas rehabilitacji ... mam nadzieję, że więcej osób się zaangażuje i może znajdzie się do niego opieka.

Ja też nie :( a ostatnio tylko takie do mnie docierają :(

Wetki będą konsultować Tytusa u ortopedy i razem podejmą decyzję co do konieczności przeprowadzenia zabiegu . Zaraz zmieniam tytuł , nie pomyślałam o tym ...

Rudzia&Bianca

[poprzednia][następna]