K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sie 14, 2010 21:04 Re: K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

Już uzupełniam wieści :)

WIEŚĆ NAJLEPSZA Z MOŻLIWYCH!!!!!!!!!!!!!!!...................................................... napięcie rośnie................................................................uwaga...................................................................................
PĘDZELEK ZOSTAJE RAZEM Z OLESIEM! ZOSTAŁ ADOPTOWANY PRZEZ SABINĘ :1luvu: :piwa: :dance: :dance2:

Byłam u maluchów wczoraj i zastałam dwa proludzkie, pchające się na kolana, rozdające buźki szczęsliwe koty :) :) :)

Nawet sobie nie wyobrażacie jaka jestem szczęśliwa.

Co do Jagi to jak na razie nadal jest u nas :/ we wtorek miała sterylizację, na razie sytuacja jest spokojna ponieważ Jaga jest w kubraczku to raz dwa zamknięta dla jej bezpieczeństwa w osobnym pokoju to dwa. Co będzie dalej.....okaże się jak po ściągnięciu kubraczka będę musiała ją wypuścić na mieszkanie :(

Nie chcę teraz o tym myśleć bo mi się humor zepsuje, a dzisiaj jest dzień świętowania Olesiowego i Pędzelkowego nowego i co najważniejsze WSPÓLNEGO domu :D:D
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Nie sie 15, 2010 7:11 Re: K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

Hurrraaaa!!!!
To teraz kciuki za Jagę!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia]