rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 12:37 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

w ostatni poniedzialek marca podnoszę :ok:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Pon mar 29, 2010 16:26 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Amber,
twoje ogłoszenie jest umieszczone przez panią Bożenę na stronie hodowli Borusja. To rodzinny dom moich niebieściuchów. Może to jest trop, aby ogłaszać koteczki w miejscach gdzie zaglądają miłośnicy rasy?

uwarka

Post » Pon mar 29, 2010 22:17 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

te kotki są cudne!!!
sama mam 2 rusy, dzieciaki, jeden chory...
w życiu bym ich nie oddała...

szukamy dla nich domku, może ktoś z Warszawy je weźmie :)

a gdzie teraz mieszkają rusałki?

Cathe

Od: Pon mar 29, 2010 19:06

Post » Wto mar 30, 2010 6:20 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

W Poznaniu mieszkają, więc wszędzie blisko. Nie znam tej rasy, ale z tego co pisze Aurora... Są super, ale u mnie już trzy kociambry i ani jednego więcej :(
Obrazek[*]ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kropka 2310

Od: Sob sty 17, 2009 20:12

Post » Wto mar 30, 2010 7:29 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

niebieskie szczęścia
na pierwszą :1luvu:

uwarka

Post » Wto mar 30, 2010 8:08 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

uwarka pisze:Amber,
twoje ogłoszenie jest umieszczone przez panią Bożenę na stronie hodowli Borusja. To rodzinny dom moich niebieściuchów. Może to jest trop, aby ogłaszać koteczki w miejscach gdzie zaglądają miłośnicy rasy?

Raz jeszcze bardzo Wam dziękuję za pomoc. Rzeczywiście posypało się maili ostatnio. Najciekawsi piszący to ludzie już ze zwierzyńcem.
Przyznam, ze jest jedna pani, która jakoś wzbudziła moje zaufanie. Ma jednak juz dwa koty i psa. Pies podobno miłośnik kotów... ale jeszcze się zastanawiam.. jeszcze czekam. Dziewczynki nigdy nie widziały psa. Powiem tak: zgłupiałam :?

Jeśli chodzi o umieszczanie ogłoszeń. Już gdzieś pisałam o tym . Jestem na forach hodowlanych (tu tez), również w klubie Kota Rosyjskiego. Joanna Bisiak pomaga jak tylko może w poszukiwaniach. Najczesciej jednak ludzie chca małe kociaki.

aurora

Od: Sob sie 13, 2005 14:59

Post » Wto mar 30, 2010 9:39 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Na pocieszenie, nie zawsze chcą maluszki, choć jest to zrozumiałe. Sami wiemy, że oprócz kociąt nowe domki znajdują dorosłe kotki. Mój wirtualny Frodo na przykład, a teraz może na Bojkę przyjdzie czas. Kibicuję Ci Auroro i wierzę, że wybierzesz odpowiednią osobę. Pozdrawiam
Obrazek[*]ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kropka 2310

Od: Sob sty 17, 2009 20:12

Post » Wto mar 30, 2010 12:19 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Przestrzegam przed jednym-czasami ludzie biorą rasowe kociaki "do opieki", a później je sprzedają, za mniejszą cenę, aby tylko zarobić.
Dlatego bardziej nastawiłabym się osoby zaufane i niekoniecznie z całym zwierzyńcem w domu, żeby kociaki znowu nie musiały się wyprowadzać.

To bardzo czuła i wrażliwa rasa, wszelkie zmiany może przypłacić zdrowiem. Żadne domki tymczasowe nie wchodza w grę.

Cathe

Post » Wto mar 30, 2010 12:42 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

gdyby w grę wchodził domek na Górnym Śląsku mogę podjechać i porozmawiać, pooglądać

uwarka

Post » Wto mar 30, 2010 13:07 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

W grę wchodzi każdy domek... w którym kotki znajda miłosć. :ok: Bez względu na lokalizację... choć szczerze przyznam, ze marzył mi się Poznań lub okolice. 8)

aurora

Post » Wto mar 30, 2010 13:14 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Aurora,
jeżeli tylko masz czas, to przebieraj i wybrzydzaj .... dziewczyny na to zasługują :1luvu:

uwarka

Post » Wto mar 30, 2010 13:16 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Dokładnie.

Niech te dwa kawałki nieba znajdą swój domek!

Haha, mój narzeczony wymyslił sobie kota, ja chciałam psa, bo kotów nie znosiłam, a teraz chłopa z domu bym wydała, a rusiątek nie. :)

Cathe

Post » Wto mar 30, 2010 13:18 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

uwarka pisze:Aurora,
jeżeli tylko masz czas, to przebieraj i wybrzydzaj .... dziewczyny na to zasługują :1luvu:

Muszę, nie mogę ich oddać tylko dlatego, że ktoś uważa, że są śliczne i chce... jednoczesnie prosząc o gwarancję, ze nie podrapią kanapy 8)

aurora

Post » Wto mar 30, 2010 15:32 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

aurora pisze:prosząc o gwarancję, ze nie podrapią kanapy

dobre :mrgreen: moje skórzane kanapy trak szlafił, bo niebieski kocurek we wczesnym dzieciństwie miewał niezłe głupawki :ryk:
teraz kiedy z małą sie gonią nawet koce furgają :roll:
Aurora szukajmy "ludziów" dla których kociaste są ważne a nie stan kanap

uwarka

Post » Wto mar 30, 2010 15:36 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Aurora właśnie takiego szuka - i dlatego tak się schodzi...- ale warto, bo dom ma być dla nich na zawsze i mają być kochane i dopieszczane!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]