Doderek ma wymarzony domek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 01, 2010 20:02 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

Afryka pisze:Cudownie! :kotek:

(Masz na myśli tytuł wątku? Jeśli tak, to musisz zmienić tytuł w pierwszym poście.)

tak mam własnie na mysli tytuł wątku:)
tez sie bardzo ciesze ze Doderek bedzie mail cieplutko i milutko w domku :)
jeszcze z siostrzyczka :) :ryk:
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Pon lut 01, 2010 20:05 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

i jeszcze zdjecia z pierwszej i zarazem ostatniej sesji Marcelka w moim domku
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon lut 01, 2010 20:21 Re: Piękny Doderek śni o kochającym domku

agakow82 pisze:
Afryka pisze:Cudownie! :kotek:

(Masz na myśli tytuł wątku? Jeśli tak, to musisz zmienić tytuł w pierwszym poście.)

tak mam własnie na mysli tytuł wątku:)
tez sie bardzo ciesze ze Doderek bedzie mail cieplutko i milutko w domku :)
jeszcze z siostrzyczka :) :ryk:

dziękuje za podpowiedz :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon lut 01, 2010 20:23 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

Bożenko a Tobie dziekuje za podpowiedz z szelkami :P
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon lut 01, 2010 21:11 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

Witamy :)
Właśnie zostałyśmy pańciami wspaniałego Marcelka i naszej małej kochanej Luńci :)
Kotki są juz w ciepłym domku .
Marcelek dalej siedzi pod łóżkiem a Lunka powoli sie oswaja z nowym otoczeniem.

moniiisiiia

Od: Pon lut 01, 2010 20:25

Post » Pon lut 01, 2010 21:13 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

moniiisiiia pisze:Witamy :)
Właśnie zostałyśmy pańciami wspaniałego Marcelka i naszej małej kochanej Luńci :)

Witamy na forum :) Ciekawe, czy sie będą biły na początku, czy się może od razu polubią :)

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Pon lut 01, 2010 21:27 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

Afryka pisze:

Witamy na forum :) Ciekawe, czy sie będą biły na początku, czy się może od razu polubią :)

witamy :)
mam nadzieję że sie polubią:) pod łóżkiem siedziały koło siebie :) zobaczymy ....
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pon lut 01, 2010 21:31 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

bardzo sie cieszę że się odezwałyście :)
Luncia juz zwiedza domek?świetnie :)
Marcelek też zacznie zwiedzać znam go dobrze i wiem że w końcu się wychyli :)
ja już za nim strasznie tęsknie ale wiem że lepiej trafić nie mógł :) i bardzo bardzo sie ciesze że spędzi nocke w ciepłym kochającym domku :)
jak wyjdzie grubasek z pod łóżka to go posmyraj ode mnie :)
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Wto lut 02, 2010 7:12 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

Witam wtorkowo:)
jak pierwsza nocka Marcelka i Lunci?
Obcykaly juz katy w domu?
ja oczywiscie poprosze o zdjecia....... ale to po Twoim egzaminie :) mocno trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za kociaczki i egzamin :)

ps tak dzisisaj dziwnie jak nikt nie mialczy pod drzwiami .... ale tak cieplo w serduszku na mysla ze Marcel mial ciepla nocke :) :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Wto lut 02, 2010 7:20 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

Monia zapraszam Was serdecznie w raz z Haneczka i Oktusiem na ich watek :)
viewtopic.php?f=1&t=102758
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Wto lut 02, 2010 8:15 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

wow, parę godzin mnie nie było na forum a tu takie dobre wieści, to sobie pozwole odtańczyc taniec radości :mrgreen: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lut 02, 2010 10:44 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

Witamy Marcelka :D
Obrazek
Trzymamy :ok: za szybkie dogadanie się kociaków
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto lut 02, 2010 17:04 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

mar9 pisze:wow, parę godzin mnie nie było na forum a tu takie dobre wieści, to sobie pozwole odtańczyc taniec radości :mrgreen: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :lol: :lol: :lol:

ja też Marysiu od wczoraj tańcze z radości :dance2: :dance:
byle tylko Marcel i Lunia sie zadomowily :ok:
Dzisiaj rozmawialam telefonicznie z Moniką i kociaczki gdzies sie schowały i nie wychodzą :( dziewczyny przekopały cały dom i ich nie ma .Ale ja wiem jak Oktus sie schowa to też go znaleźć nie umiem :) myślę że wyjdą jak zgłodnieją
napewno gdzieś śpią w ciepłym kąciku :)
Nasza Haneczka pierwszą noc też spędziła w wersalce :) Doderek tzn Marcelek ( przepraszam musze sie przyzwyczaić że ma nowe imię :) ) troszkę pomiałkiwał w nocy.Napewno jest troszke przestraszony jest w nowym miejscu z nowymi ludzmi i jeszcze ma siostrzyczke,ale jestem dobrej myśli że będzie ok
ja trzymam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Śro lut 03, 2010 7:08 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

wieści z domku Marcelka:
Luncia wyszła wieczorem z ukrycia :) Marcelek nie :( mam nadzieje ze przez noc wyszedl pozwiedzac i cos przekasic.
czemu on taki przestraszony jest?przeciez mu sie nic zlego nie dzieje...ma ciepła,jedzonko,milosc....
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Śro lut 03, 2010 7:38 Re: Doderek ma wymarzonu domek teraz zwie sie MARCEL :)

agakow82 pisze:wieści z domku Marcelka:
Luncia wyszła wieczorem z ukrycia :) Marcelek nie :( mam nadzieje ze przez noc wyszedl pozwiedzac i cos przekasic.
czemu on taki przestraszony jest?przeciez mu sie nic zlego nie dzieje...ma ciepła,jedzonko,milosc....

Aguś, Marcelek nie wie, że jest już bezpieczny, on do tej pory nie znał, co to DOM, ciepłe, bezpiecznie miejsce do spania, pełne miseczki z dobrym jedzonkiem i własnych Dużych do kochania. On musi się tego nauczyć a to może potrwać. Długo mieszkał na dworze a teraz musi się nauczyć nowego życia. To może trochę potrwać ale cierpliwością i miłością Dużych w końcu się tego nauczy. To tylko kwestia czasu.
Trzeba tylko pilnować okien i drzwi, bo może mieć tendencje uciekinierskie a jest na obcym terenie i może sobie nie nie poradzić na zewnątrz.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]