ASK@ pisze:to ci sie hydraulik trafił co to z upodobaniem w dziury zaglada i wszelkie kurki wyciaga
Romas ty sie nie przejmuj dyslekcja. Zaraz mi lżej jak widze takie same błędy u ciebie. Najgorsze to to,że czytasz i ich nie widzisz. Dopiero za któryms razem po kolejnym wejściu. Ja całe zycie z tym walczyłam by dopiero na mało pogodna starość dowiedzieć sie za co pasy i pały dostawalam. Ale i tak lżej,że to nie brak rozumu był.
Trzymaj sie Tosiu i pracuj dalej nad swoimi tymczasowymi Duzymi!!!
Nad szukaniem Duzych pracujemy glownie teraz w wyobrazni

Ogloszenia dane i nic , panie nic, ani jednego telefonu. No trudno widac jeszcze nie czas.
Masz racje ,ze on jest hudraulik ,bo korek z wanny tez wyciaga.Koreczke jest gumowy wiec pzrednia zabawa.Nawet jako przywolywacz sie nadaje .Bo no wiecie..na psa sie gwizdnie i on przylatuje.A kot to jak chce .Wiec ja wolam Tosia takim wysokim glosem i tym korkiem turlam po podlodze i ona zaraz sie melduje

Jakis sposob musze miec ,bo wypuszczam go na mieszkanie ale nie mam odwagi tak go tu zostawiac bez nadzoru i musze go odlawiac do lazienki .
Ja rowniez bardzo dlugo sie zastanawialam dlaczego ja takie dziwne pomylki robie .Kiedy chodzilam do szkoly nie bylo badan na dyslekcje.Dopiero jak mi sie dzieci urodzily i poszly do szkoly to sie okazalo ,ze dwoje tez jest dyslektycznych i w czasie badan w poradni wyszlo na jaw ,ze to wada dziedziczna.A po kim? Po mamusi oczywiscie

Wszystko co najlepsze maja ode mnie

Kussad poczytalam tamten watek o Daisy , dziekuje .
Ja na razie nie bede pedzlowac , bo on je .Ale zapytam moja wet jak bede na kontroli.Jego nadzerka jest mala i o ile nie bedzie slabiej ze zdrowiem to powinna sie sama cofnac .A mam wielka nadzieje ,ze zdrowko bedzie lepsze ,bo jak dalam teraz kurczaka z indykiem i ryzem to spalaszowal az mu si euszy trzesly .Konkurencja !
Bo w trakcie karmienia go moja oba psy i koteczka Malutka staly i sie gapily .To tylko gluptas by nie zjadl majac taka widownie

Jeszcze bym chciala w kuwecie jego zeby sie poprawilo ....