Trójmiejskie maluchy w domach ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 03, 2009 20:39 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

hehe najbardziej ukochałam tego, o którym Ci mówiłam przez tel. ;-) ale teraz już nie wiem, bo mylą mi się te najmniejsze, więc chyba jest lepiej ;-) uwielbiam też Frania, bo tak ładnie je i tego megakota :-) i tą z białym pyszczkiem.. hmm to chyba 5? :twisted:
jeśli możesz, wstaw w podpis banerek o moim kotku..
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Sob paź 03, 2009 21:19 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Kocia dusza reaktywowala sie tak nagle nam na miau i juz tyle pomogla i chce pomoc :D Podziwiam szczerze!
Ty swoich kociakow masz dwa? Starszego rezydenta i mlodziaka?

Nie chce Wam zapeszac, ale chocby mial mieszkac ze mna i mezem i sunia w 17 m pokoju.. mysle o zostawieniu jednego kociaka.. :oops: Ale nie mowie na pewno nie potwierdzam nic.. chcialabym, mąż tez sie zgodzil ale co poradze z checia i zgoda meza jak mama powie mi "poki tu jestes jestes na moich warunkach?" no i niestety bedzie miec racje..
Ale chcialabym ,chciala okrutnie..

No nic. Mysle o Was dzieciaczki i do jutra! :1luvu:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob paź 03, 2009 21:45 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Super wieści, trzymam dalej kciuki :ok:

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Sob paź 03, 2009 22:03 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Założę się, że Frano by został :mrgreen: Męża pewni zauroczy - widział go?
pozdrawiam i czekam jutro!

Tak mam dwa - staruszka cukrzyka i młodziaka śmietnikowca ;-) ale ja mam kilka razy większe mieszkanie od Ciebie. Ale koty nie przeszkadzają - chyba, że zajmie mężowi ulubiony fotel :twisted: :wink:

Kocia dusza

Post » Nie paź 04, 2009 0:42 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Ok skończyłam robić aukcje na all i idę spać.
Pewnie Angel mnie jutro obudzi :twisted: :roll: :wink: :mrgreen:

Kocia dusza

Post » Nie paź 04, 2009 1:03 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

to podbiję jeszcze kotki przed snem!
co najmnie 4 szukają domu, a moge potwierdzić, że są przepiękne!

Kocia dusza

Post » Nie paź 04, 2009 7:56 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

za jakas godzine jade po moje zuchy :kotek: Porobie im jeszcze u tesciow fajne fotki i ruszymy z oglaszaniem :mrgreen:

Angel_

Post » Nie paź 04, 2009 9:28 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Angel właśnie odebrała :) będzie miała robotę po przyjeździe, bo maluchy właśnie zaczęły się domagać jedzenia ;-)
mąż, gdy je zabierałam, powiedział: no, żegnajcie maluchy.. nie powiem, polubiłem Was (ech ta męska wylewność ;-))

Kocia dusza

Post » Nie paź 04, 2009 11:46 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Kurczę cały czas wydaje mi się, że słyszę miauczenie.. :roll: :cry: :mrgreen:

Kocia dusza

Post » Nie paź 04, 2009 11:55 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Angel ja po prostu nie wierze, że Ty je kiedyś oddasz, nie wierze :ryk: :lol:
Obrazek

kotLucjanek

Od: Czw wrz 24, 2009 10:08

Post » Nie paź 04, 2009 11:59 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

hm tak się zastanawiam, czy Franio to nie Frania? :oops: :oops: :roll: :mrgreen:

Kocia dusza

Post » Nie paź 04, 2009 19:14 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Sorka nie bylo mnie caly dzien i maluchami zajomowala sie mama Gosia ( moja siostra;) ) .

Wierzyc mi sie nie chce jak one sie zmienily przez te kilka dni.. Inne zwierzaczki.. Siedza , patrza, obserwuja, mrucza, łazikują.. Z dnia na dzien inne charakterki zaczynaha sie ujawniac, inne cecy.. Niesamowite obserwowac ich rozwoj:)

Ah oddac bym nie chciala, ale nie realne jest je zatrzymac.. Nawet jednego jest nie realne, ale bede sie starac..Nie wiem co z tego wyjdzie..

Fotki probowalam zrobic ale za ciemno juz w pokoju i z lampa nie wychodza tak jak bym chciala.. Wiec jutro zrobie porzadne :mrgreen:

Czy Franio to Frania nie wiem :lol: Na poczatku bylam pewna, ze jest 3 chlopcow i 2 dziolchy.. Potem, ze jedna dziolcha.. Teraz juz reki nie daje , ze jest tak czy inaczej :lol:

Angel_

Post » Nie paź 04, 2009 19:27 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

No właśnie! Powiem Ci, że one siedziały i obserwowały, jak karmilam innego kota, słuchały.. cud po prostu! Takie uważne się nagle zrobiły :-)

Kocia dusza

Post » Pon paź 05, 2009 13:31 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Ja nie wyjde zzachwytu chyba :oops: Dzisiaj kociakom oczka zrobily sie ewidentnie niebieskie z czarna zrenica! Dotychczas sprawialy wrazenie niebiesko zamglonych calych.. Zaczynaja obserwowac, dostrzegac szczegoly :D Bardzo dlugo juz wytrzymuja bez jedzonka, ale jak sie rozedra to koniec :mrgreen:

Asiu czy wczoraj slyszalas by ktores kociatko kichalo? Bo od przyjazdu do domu slyszalam pokichiwanie, a dzis ewidentnie kicha jeden ( a czasem wtlumie wydaje mi sie, ze dwa trzy). Wieczorem jak moj maz wroci z pracy podjedziemy do weta. Nawet jak to nic to chociaz obejrzy nam maluchy, oslucha itd;)

Poranne foteczki.. I chyba powoli mozna maluszki oglaszac ( tu prosba do cioci ktora chciala nam zrobic allegro :oops: )
Aha i jeszcze nowy bannerek by sie przydal :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S

Czy tylko ja widze ta niewiarygodna roznice kociakow dzisiejszych a tych z przed tygodnia? :mrgreen:

Angel_

Post » Pon paź 05, 2009 13:34 Re: 5 maluchów bez mamy- ratujemy i prosimy o domki!

Ten słbszy to chyba ten trzeci od końca, ale mogę się mylić :roll:
Jeden sobie kichnał wczoraj po karmieniu, wydawało mi sie, że się troszkę mlekiem zakrztusił, dlatego nic nie mówiłam. A teraz kichają cały czas? :oops:

Kocia dusza

[poprzednia][następna]