Igraszka wróciła do koko_ :))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2009 23:56 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

jarzab pisze:Sytuacja znacznie się poprawiła , wojenny topór jak na razie zakopany . Zobaczymy co będzie dalej .

Super :) I oby tak dalej :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto lis 03, 2009 9:22 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Wto lis 03, 2009 10:35 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

Hi, hi, hi! smoczyca3g Ty dalej wg banerka szukasz domku dla Igraszki :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 03, 2009 12:58 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

A teraz naprawdę potrzebuje pomocy !!! Ktoś ma jakiś genialny pomysł aby Igraszka tak bardzo nie bała się odkurzacza i nie uciekała w kąt podczas odkurzania robiąc tam siku ???

jarzab

Od: Sob paź 31, 2009 22:10

Post » Wto lis 03, 2009 13:05 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

Witam :)
Jesli chodzi o odkurzanie... U mnie teraz jest 10 kotow (w tym 8 tymczasowych) i pies, ktory odkurzacz generalnie ma w glebokim powazaniu, wiec z nim nie ma problemu... ale koty sie boja.
Przewaznie uciekaja gdzies w inny kat, a ze mieszkanie mam spore to maja taka mozliwosc.
Moze na czas odkurzania jednego pokoju dac Igraszke do drugiego, zamknac drzwi, dac jej cos do jedzenia albo zabawy fajnego i odkurzyc, po czym przeniesc kicie do pokoju odkurzonego i powtorzyc czynnosci porzadkowe?
Nic mi innego do glowy nie przychodzi.
Mozna ja tez schowac na czas porzadkowania do kontenerka, odwrocic kontenerek okienkiem do sciany, tak zeby ograniczyc na maksa glosne dzwieki docierajace do uszu kota, zamknac drzwi od pokoju i odkurzyc?

czekam na zdjecia :) i pozdrawiam cieplo
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lis 03, 2009 13:30 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

Solangelica słusznie prawi! ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto lis 03, 2009 13:31 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

jarzab pisze:A teraz naprawdę potrzebuje pomocy !!! Ktoś ma jakiś genialny pomysł aby Igraszka tak bardzo nie bała się odkurzacza i nie uciekała w kąt podczas odkurzania robiąc tam siku ???

Ja też przerażone zwierzaki wyprowadzam do innego pomieszczenia i podczas odkurzania zamykam drwi żeby mniej słyszały huk. Teraz już wystarczy że dotknę odkurzacza i oni sami wychodzą.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 03, 2009 14:09 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

Zaczęły chyba pokazywać się już powoli odkurzacze, które nie huczą tak straszliwie. Jak na razie widziałam tylko reklamówkę, ale może za kilka lat taki problem będzie już coraz mniejszy...

nieustające kciuki za obie panny! :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto lis 03, 2009 15:44 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

większosc kotow sie boi odkurzaczy
u igrasi dochodzi jeszcze stres zwiazany z nowym miejscem wiec boi sie jeszcze bardziej
ja to bym zrobila tak....nie odkurzalabym pare dni:) nie bedzie az tak zle:) moze pzrez te dni sie juz bardziej osmieli zadomowi i wogole

moja kici atez sie boi odkurzacza ale zawsze jak juz skoncze odkurzac przymila sie do mnie pzrez kila minut jakby dziekujac ze wylaczylam. igrasia tez zrozumie z czasem ze odkurzacz jej krzywdy nie zrobi ale z pewnoscia polubic go nie polubi:)
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Wto lis 03, 2009 16:10 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

Poddasze pisze:Zaczęły chyba pokazywać się już powoli odkurzacze, które nie huczą tak straszliwie. Jak na razie widziałam tylko reklamówkę, ale może za kilka lat taki problem będzie już coraz mniejszy...

Ja bym wlasnie bardzo chciala taki odkurzacz ale nawet nie wiem jaki model... Ma ktos taki w ogole? Testowal ktos? Czy faktycznie cicho chodzi?

Gem, dzieki ;)

solangelica

Post » Wto lis 03, 2009 22:01 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

solangelica pisze:
Poddasze pisze:Zaczęły chyba pokazywać się już powoli odkurzacze, które nie huczą tak straszliwie. Jak na razie widziałam tylko reklamówkę, ale może za kilka lat taki problem będzie już coraz mniejszy...

Ja bym wlasnie bardzo chciala taki odkurzacz ale nawet nie wiem jaki model... Ma ktos taki w ogole? Testowal ktos? Czy faktycznie cicho chodzi?

Gem, dzieki ;)

To chyba jakiś model roventy

jarzab

Post » Wto lis 03, 2009 22:44 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

O dziekuje bardzo za linka :)
Jak Igraszka? Mam nadzieje ze ciut lepiej...

solangelica

Post » Wto lis 03, 2009 23:00 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

Igraszka i Tusia to już prawie przyjaciółki ale żeby nie było za miętowo to Igraszka jakoś nie bardzo chce korzystać z kuwety . Jakieś pomysły ????????

jarzab

Post » Wto lis 03, 2009 23:03 Re: Igraszka-pomocy !!! Wojna kotów, stres i siku w wersalce !!!

jarzab pisze:Igraszka i Tusia to już prawie przyjaciółki ale żeby nie było za miętowo to Igraszka jakoś nie bardzo chce korzystać z kuwety . Jakieś pomysły ????????

"Korzysta" z jakiegoś innego, jednego miejsca?

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

[poprzednia][następna]