jarzab pisze:Sytuacja znacznie się poprawiła , wojenny topór jak na razie zakopany . Zobaczymy co będzie dalej .
Super

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jarzab pisze:Sytuacja znacznie się poprawiła , wojenny topór jak na razie zakopany . Zobaczymy co będzie dalej .
jarzab pisze:A teraz naprawdę potrzebuje pomocy !!! Ktoś ma jakiś genialny pomysł aby Igraszka tak bardzo nie bała się odkurzacza i nie uciekała w kąt podczas odkurzania robiąc tam siku ???
Poddasze pisze:Zaczęły chyba pokazywać się już powoli odkurzacze, które nie huczą tak straszliwie. Jak na razie widziałam tylko reklamówkę, ale może za kilka lat taki problem będzie już coraz mniejszy...
nieustające kciuki za obie panny!
solangelica pisze:Poddasze pisze:Zaczęły chyba pokazywać się już powoli odkurzacze, które nie huczą tak straszliwie. Jak na razie widziałam tylko reklamówkę, ale może za kilka lat taki problem będzie już coraz mniejszy...
nieustające kciuki za obie panny!
Ja bym wlasnie bardzo chciala taki odkurzacz ale nawet nie wiem jaki model... Ma ktos taki w ogole? Testowal ktos? Czy faktycznie cicho chodzi?
Gem, dzieki
jarzab pisze:Odkurzacz http://www.allegro.pl/item774118734_row ... gw_4l.html
jarzab pisze:Igraszka i Tusia to już prawie przyjaciółki ale żeby nie było za miętowo to Igraszka jakoś nie bardzo chce korzystać z kuwety . Jakieś pomysły ????????