Lodzia jest w nowym domku w Myszkowie.
Państwo przeprowadzali się do nowego mieszkania i specjalnie się sprężali żeby już dziś zamieszkać na swoim żebym mogła Lodzię przywieść. Lodzia będzie jedynaczką, od razu wyszła z transporterka i zwiedziła całe mieszkanie, łącznie z kanapą.
Pani napisała przed chwilą:
Lodzia ma się całkiem dobrze

Właśnie po zwiedzaniu poszłą spać

Szczerze mówiąc nie zauważyliśmy żeby była niedotykalska daje się głaskać sama przychodzi długo nie trzeba było czekać. Do mnie ma troszkę dystans ale do męża zero oporów

Jest grzeczna myślę że z adaptacją nie będzie problemu

Ja naprawde go nie widzę aczkolwiek fakt jest taki że naprawdę bardziej ufa mężczyzną typowa kobieta

Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie

Tu jeszcze u nas.

W drodze:

Dina zamieszka w Kielcach, wizyta wyszła dobrze. Z Natalią ( u której Dina mieszka tak na szybko rozmawiałam) ale wynika z tego, że dziewczyna się przeprowadzi w świat. Dinusia jak się zestresuje to potrafi nasikać na łóżko, mam nadzieję, że w nowym domku to się jednak nie zdarzy... Jest tam chłopak który wypatrzył Dinę i tylko ona wchodzi w grę

A taką dziś dostaliśmy niespodziankę od cioci Kamili. Kamila wozi mnie z kotami do weta, albo do nowych domów. Sama miała na DT dwa kociaki z Tg Gizma i Kluskę. Gizmo mieszka w Opolu, a Kluska z Kamilą.

Dziękujemy za kciuki i myśli.