Maluchy w KAN do GRUDNIA mogą czekać na dt/ds! Pilne adopcje

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 04, 2012 18:42 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

Dziś nie, bo dyrekcja pozwoliła dyżury zrobić. Swoje odrobiłam w poniedziałek i środę. A dziś trzymałam kciuki za maturzystę własnego :)

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Pt maja 04, 2012 19:28 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

strelicja pisze:Dziś nie, bo dyrekcja pozwoliła dyżury zrobić. Swoje odrobiłam w poniedziałek i środę. A dziś trzymałam kciuki za maturzystę własnego :)

oj, no to trzymamy mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob maja 05, 2012 7:31 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

I ja pracowałam w tym tygodniu i dziś z roboty nadaję - mam dyżur.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob maja 05, 2012 7:49 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

Ja miałam cały tydzień laby, ale dziś i jutro pracuję :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob maja 05, 2012 12:24 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

a ja nareszcie mam wolne... :ryk: :ryk: :ryk: do poniedziałku :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob maja 05, 2012 14:57 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

Hanulka pisze:
strelicja pisze:Dziś nie, bo dyrekcja pozwoliła dyżury zrobić. Swoje odrobiłam w poniedziałek i środę. A dziś trzymałam kciuki za maturzystę własnego :)

oj, no to trzymamy mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Maturzysta prosił przekazać podziękowania :mrgreen:

strelicja

Post » Pon maja 07, 2012 10:43 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

a jak mu poszło??? :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon maja 07, 2012 19:03 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

Z polskiego zadowolony, dziś z angielskiego też :D
Jutro matma pisemna :roll:

strelicja

Post » Wto maja 08, 2012 0:02 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

strelicja pisze:Z polskiego zadowolony, dziś z angielskiego też :D
Jutro matma pisemna :roll:

:ok:

z matmy ja noga kompletna mialam 5 :) jedna na 28 osob! Tylko dlatego, ze chcialam byc akuratna jak mi korepetytor kazal i majac rozwiazane trzy zadania (co za moich czasow gwarantowalo jakas trojczyne) w tym jedno sciagniete :P zrobilam piekny rysunek do rozwiazania, ktory nijak nie pasowal do wyniku. Prosta miala finalnie przeciac okrag w dwoch miejscach a wyszla poza :mrgreen: Siedzialam i kombinowalam cos jest nie tak, az prawie wszyscy wyszli i czas mijal. Dyr-matematyk (mnie zreszta nie uczacy) krazyl jak sep, az w koncu mu powiedzialam, ze w zadaniu musi byc blad to nie wychodzi ow rysunek. Zerknal na cyferki i mruknal, ze znaku w nawiasach nie zmienilam :roll: Ja! W sciadze byl blad i wszyscy, ktorzy przepisali i nie chcialo im sie robic rysunku ten blad mieli :ryk:
Poprawilam, rysunek wyszedl a ja skonczylam z bdb z matmy na swiadectwie maturalnym (w III klasie licemu zaliczylam repete roku z matmy :P) a przy okazji wielka obraze kolegow, ze nie puscilam poprawionej sciagi. Komu??? jak na salii zostaly dwa matoly i ja trzeci :ryk:

Z polskiego moja psorka na pisemnym dala mi czworke jak sie przyznala z premedytacja bo sie musiala mna przed komisja pochwalic, na czym wyszla jak zablocki na mydle, gdyby mnie nie sluchala. Tak poplynelam przy Zeromskim, ze mnie sie przewrot majowy przewinal :) co sie nijak mialo do dat historycznych powiesci :ryk: Ale kobita refleks miala i szla moim tokiem, w odpowiednim miejscu mi wymownie przerywajac.

Nie wiem tez dlaczego zachcialo mi sie rosyjski zamiast angielskiego zdawac :mrgreen: i przy zadanym tlumaczeniu tekstu wypalilam czy moge to po angielsku :ryk: ,, na co rusycystka i anglistka w smiech. Zaliczylam na cztery bez tego tlumaczenia :ryk:

A tak mnie sie na wspomnienia wzielo :wink:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto maja 08, 2012 17:37 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

No tak :D
Nasze egzaminy maturalne to temat - rzeka.
Wznoszę modły do nieba w podzięce za to, ze za moich czasów matura z matmy nie była obowiązkowa. Bo kto wie, czy, gdyby było inaczej, miałabym dziś maturę :roll:
Syn o matmę spokojny, bo on jest z klasy mat - fiz (czyli w matkę się nie wdał :mrgreen: ). Jutro pisze matmę rozszerzoną 8O

strelicja

Post » Śro maja 09, 2012 8:11 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

strelicja, to tak, jak ja :mrgreen:

kciuki za syna :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro maja 09, 2012 19:11 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

Syn dziękuje :1luvu:
Ale matma rozszerzona była straszna :twisted:
Spektakularnych sukcesów nie będzie :wink:

strelicja

Post » Czw maja 10, 2012 17:13 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

ale do przodu...

oj tak, i za naszych czasów nauczyciele jacys ludzcy byli, przynajmniej niektórzy :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 10, 2012 20:03 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

Melduję z placu boju, że angielski poszedł bardzo dobrze.
Po prostu testy z podstawy nie są trudne, ale już wszystkie rozszerzenia są na dużo wyższym poziomie. Uczeń przeciętny, a nawet dobry, nie zrobi ich pewnie nawet w połowie. Trzeba by się wcześniej korepetycjami wspomagać, ale my nie jesteśmy zamożni, niestety. Nie stać nas...
Pozdrawiam kociaste, bo ostatnio odbiegamy od tematu wątku :wink: :kotek:

strelicja

Post » Pt maja 11, 2012 16:57 Re: Maluchy RTOZ KAN czekają na kochające domki i wsparcie $

a kociaste trzymają nadal kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]