Mamy jednego dużego miziaka - jak pisze Monika. Ma uroczą mordkę i jest bardzo miziasty. Do tego kastrat.
mpacz78 pisze:Wczoraj wieczorem zapoznałam babidolskie kotki z moimi rezydentami, one tam chyba żyły w jakimś stadku kocim bo na widok innych kotów zareagowały wprost entuzjastycznie![]()
Najpierw zaprosiłam do kuchni Micka zaczęłam go głaskać, żeby im głupolom wytłumaczył po kociemu że nie ma się co bać dużych![]()
młodziaki na widok Micka zaczęły mruczeć, gruchać, były podekscytowane potem zapoznałam ich z Blekiem zaczepiały ich do zabawy.
Potem wypuściłam je z kuchni, łażą za moimi kotami, szukają kontaktu z nimi, w mieszkaniu zachowują się swobodnie, większa przestrzeń bardzo im się spodobała pół nocy urządzały sobie dzikie gonitwy.
Moje obie kotki trochę syczą na nich, kocury już też unikają tych namolnych młodzików, ale generalnie ok funkcjonują razem, zostawiłam dziś całą szóstkę razem, ciekawe co zastanę po powrocie![]()
Generalnie młode są zachwycone innymi kotami, może przy nich się bardziej przełamią do kontaktów z człowiekiem.
yammayca pisze:Monia, na Nelsonka jest 40 pln od dziewczyn z jego wątku, plus od nas 60 pln. Czyli na dzień obecny jest 100 pln, ale będzie jeszcze więcej, bo trwają jeszcze bazarkiJak możesz to podejdź dzisiaj wieczorem po kaskę. Dołoże też 100 za sterylkę Łajki, a Gosia jakąs częśc nam zwróci.
Sabina złapała dzisiaj jedną swoją kotkę i zawiozła do sterylki oraz jednego pik-poka, który trafił do naszego nowego DT - Kingi, za co bardzo serdecznie dziękujemy
Komu przelać kasę od Gishy?? Już wpłynęła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości