Uszy do leczenia - świerzb - Oridermyl 1xdz do obu uszu.
Wszystko rozpisałam na kartce, na klatce.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pietraszka pisze:Pinezkowa pisze:to ja wezmę sobotę 26.11 - przy takiej ilości kotów dyżur to przyjemność
Agatka, a zgodzisz się na gości? Koleżanka chce z córką przyjść pomóc w dyżurze.
Zgłosi się do Ciebie na forum.
mgska pisze:Bruno bardzo sie drapał po uszach. jak długo podajemy mu jeszcze ten oridermyl?
na tablicy napisane ze 15 wszyscy dostali otimectin wiec dzisiaj chyba powinny 2 raz. ale jest ten otimectin w kociarni?
Pietraszka pisze:Ja niestety nie mogę ani w środę, ani w czwartek
Pietraszka pisze:Pietraszka pisze:Ja niestety nie mogę ani w środę, ani w czwartek
Ewentualnie w czwartek, ale dopiero po 19.30 bym była.
olala1 pisze:Pietraszka pisze:Pietraszka pisze:Ja niestety nie mogę ani w środę, ani w czwartek
Ewentualnie w czwartek, ale dopiero po 19.30 bym była.
Aga, ja bym mogła po pracy wpaść na pół godz. to bym ogarnęła kuwety. Więcej nie zrobię niestety.
Duszek686 pisze:Byłam rano na chwile - wyprawiłam Misię w świat - pojechała do swojego domu do Bydgoszczy![]()
dzzięki Marta za przygotowanie wszystkiego - ja juz nic nie musiałam robić - tylko dałam jej do pysia KalmAid na droge i obcięłam pazurki bo miała dłuuuugaśne
Oby się zaaklimatyzowała szybciutko, dogadała z reszta towarzystwa i zyła jeszcze długo długo w dobrej formie![]()
Za to sobie kciuki potrzymam![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości