Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mk999 pisze:mrr pisze:Śliczna ta malutka trikolorka. Co mówi wet o jej oczach?
Ma wylew podskórny ale też i bardzo złe wyniki krwi.Ma na mię Malwa i 6 miesięcy.
Tosza pisze:Czy ktos kojarzy w sobote lub w niedzielę wizytę w schronisku pani która szukała kota i jakis kot ja zaatakował? Dzwoniłą wczoraj do mnie , szuka kota do domu wychodzącego w Krzeszowicach ( twierdzi, że w bezpiecznej okolicy, ale to jeszcze sprawdzę-wyślę Pieczarkę). Cos mi w pani nie pasuje, ale nie wiem co.
j3nny pisze:Kto to?
1.
2.
3.
edit_f pisze:czy ktoś całkiem niedawno robił wizytę przedadopcyjną dla kota w Krakowie na ul. Makowej?
mk999 pisze:Tosza pisze:Czy ktos kojarzy w sobote lub w niedzielę wizytę w schronisku pani która szukała kota i jakis kot ja zaatakował? Dzwoniłą wczoraj do mnie , szuka kota do domu wychodzącego w Krzeszowicach ( twierdzi, że w bezpiecznej okolicy, ale to jeszcze sprawdzę-wyślę Pieczarkę). Cos mi w pani nie pasuje, ale nie wiem co.
Byli ludzie z Krzeszowic i Bibic, ale ja ich skierowałam na kontrolę przedadopcyjną,żeby się zapisali na wizytę, i oni chcieli młode koty.
W tych okolicach u sąsiadów jest pełno kociąt jak jest wysyp.
Tosza pisze:mk999 pisze:Tosza pisze:Czy ktos kojarzy w sobote lub w niedzielę wizytę w schronisku pani która szukała kota i jakis kot ja zaatakował? Dzwoniłą wczoraj do mnie , szuka kota do domu wychodzącego w Krzeszowicach ( twierdzi, że w bezpiecznej okolicy, ale to jeszcze sprawdzę-wyślę Pieczarkę). Cos mi w pani nie pasuje, ale nie wiem co.
Byli ludzie z Krzeszowic i Bibic, ale ja ich skierowałam na kontrolę przedadopcyjną,żeby się zapisali na wizytę, i oni chcieli młode koty.
W tych okolicach u sąsiadów jest pełno kociąt jak jest wysyp.
Bardzo możliwe, że to ci sami, bo też chcieli młodego kota-żeby się przyzwyczaił. Na moje słowa, że ja wydaję koty do domów wychodzących, ale okolica musi być bezpieczna, usłyszałam, że ona sobie z kotem poradzi, że chciała dać dom kotu, który jest naprawdę w potrzebie, ale nie ma kotów do adopcji, w schronisku były dwa z czego jeden sie na nią rzucił, że droga jest, ale nie ruchliwa i u niej koty zawsze szły w prawo a nie w lewo więc tego też nauczy....
Pewnie się okaże, że mieszka przy głównej trasie na Śląsk, ma dzwonić jutro.
To schronisko też ma wizyty przedadopcyjne?????
j3nny pisze:jakby się dało jakiś opis dla Malwy, to wstawię ją na 1szą stronę
BarbAnn pisze:dziewczyna któr wzięła burą kotkę ma z nią problem.(KTOZ na FB) Ja tego kota nie kojarzę ale mysle ze wsparcie by się jej przydało
Tunisia pisze:a ta Selma jest w DT czy to na stałe już?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości