Schronisko KRK - Dramat pilnie potrzebuje domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 20:31 Re: Schronisko KRK - Mica, Lenka i Bambo czekają!

Czy ktos kojarzy w sobote lub w niedzielę wizytę w schronisku pani która szukała kota i jakis kot ja zaatakował? Dzwoniłą wczoraj do mnie , szuka kota do domu wychodzącego w Krzeszowicach ( twierdzi, że w bezpiecznej okolicy, ale to jeszcze sprawdzę-wyślę Pieczarkę). Cos mi w pani nie pasuje, ale nie wiem co.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon lut 27, 2012 20:38 Re: Schronisko KRK - Mica, Lenka i Bambo czekają!

mk999 pisze:
mrr pisze:Śliczna ta malutka trikolorka. Co mówi wet o jej oczach?

Ma wylew podskórny ale też i bardzo złe wyniki krwi.Ma na mię Malwa i 6 miesięcy.

Taka młodziutka i złe wyniku krwi?
Ten wylew i uszkodzone oczy to pewnie skutek urazu - ? Ona trafiła do schroniska z ulicy?
Biedna koteczka :(.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto lut 28, 2012 4:48 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

Kto to?

1. Obrazek

2.Obrazek

3.Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto lut 28, 2012 7:48 Re: Schronisko KRK - Mica, Lenka i Bambo czekają!

Tosza pisze:Czy ktos kojarzy w sobote lub w niedzielę wizytę w schronisku pani która szukała kota i jakis kot ja zaatakował? Dzwoniłą wczoraj do mnie , szuka kota do domu wychodzącego w Krzeszowicach ( twierdzi, że w bezpiecznej okolicy, ale to jeszcze sprawdzę-wyślę Pieczarkę). Cos mi w pani nie pasuje, ale nie wiem co.

Byli ludzie z Krzeszowic i Bibic, ale ja ich skierowałam na kontrolę przedadopcyjną,żeby się zapisali na wizytę, i oni chcieli młode koty.
W tych okolicach u sąsiadów jest pełno kociąt jak jest wysyp.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Wto lut 28, 2012 7:50 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

j3nny pisze:Kto to?

1. Obrazek

2.Obrazek

3.Obrazek

Nr 1- czarna diablica, mam nadzieję że w domu się uspokoi i Nr 2 poszły do domu.
Nr 3 Malwa , 6 miesięczna koteczka .

mk999

Post » Wto lut 28, 2012 8:25 Re: Schronisko KRK - Mica, Lenka i Bambo czekają!

edit_f pisze:czy ktoś całkiem niedawno robił wizytę przedadopcyjną dla kota w Krakowie na ul. Makowej?

byłam w tym domu i nie polecam.. dla zainteresowanych szczegóły na pw.. tel. do tych państwa 512 ... 105.. wiem, że w wielu, wielu miejscach szukają..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto lut 28, 2012 8:28 Re: Schronisko KRK - Mica, Lenka i Bambo czekają!

mk999 pisze:
Tosza pisze:Czy ktos kojarzy w sobote lub w niedzielę wizytę w schronisku pani która szukała kota i jakis kot ja zaatakował? Dzwoniłą wczoraj do mnie , szuka kota do domu wychodzącego w Krzeszowicach ( twierdzi, że w bezpiecznej okolicy, ale to jeszcze sprawdzę-wyślę Pieczarkę). Cos mi w pani nie pasuje, ale nie wiem co.

Byli ludzie z Krzeszowic i Bibic, ale ja ich skierowałam na kontrolę przedadopcyjną,żeby się zapisali na wizytę, i oni chcieli młode koty.

Bardzo możliwe, że to ci sami, bo też chcieli młodego kota-żeby się przyzwyczaił. Na moje słowa, że ja wydaję koty do domów wychodzących, ale okolica musi być bezpieczna, usłyszałam, że ona sobie z kotem poradzi, że chciała dać dom kotu, który jest naprawdę w potrzebie, ale nie ma kotów do adopcji, w schronisku były dwa z czego jeden sie na nią rzucił, że droga jest, ale nie ruchliwa i u niej koty zawsze szły w prawo a nie w lewo więc tego też nauczy....
Pewnie się okaże, że mieszka przy głównej trasie na Śląsk, ma dzwonić jutro.
To schronisko też ma wizyty przedadopcyjne?????

Tosza

Post » Wto lut 28, 2012 8:46 Re: Schronisko KRK - Mica, Lenka i Bambo czekają!

Tosza pisze:
mk999 pisze:

Bardzo możliwe, że to ci sami, bo też chcieli młodego kota-żeby się przyzwyczaił. Na moje słowa, że ja wydaję koty do domów wychodzących, ale okolica musi być bezpieczna, usłyszałam, że ona sobie z kotem poradzi, że chciała dać dom kotu, który jest naprawdę w potrzebie, ale nie ma kotów do adopcji, w schronisku były dwa z czego jeden sie na nią rzucił, że droga jest, ale nie ruchliwa i u niej koty zawsze szły w prawo a nie w lewo więc tego też nauczy....
Pewnie się okaże, że mieszka przy głównej trasie na Śląsk, ma dzwonić jutro.
To schronisko też ma wizyty przedadopcyjne?????

Też są takie wizyty a szczególnie jak się coś wydającym nie podoba.

mk999

Post » Wto lut 28, 2012 8:54 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

jakby się dało jakiś opis dla Malwy, to wstawię ją na 1szą stronę
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto lut 28, 2012 9:01 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

Czy osoba, która wczoraj około godz. 18.00 byla w lecznicy na Senatorskiej i ustalała cos na temat zabierania kotów ze schroniska do domów tymczasowych, to ktos stąd? Akurat odbierałam dwa dzikie potwory po zabiegach.

Tosza

Post » Wto lut 28, 2012 17:17 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

j3nny pisze:jakby się dało jakiś opis dla Malwy, to wstawię ją na 1szą stronę

25/02/12 Malwa, młodziutka tricolorka, ma 6 miesięcy.

mk999

Post » Wto lut 28, 2012 17:19 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

a ja zapomniałam dopytać się u lekwetów o Malwie
ale jutro to uczynie

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Wto lut 28, 2012 21:09 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

Na św. Anny wisi ogłoszenie o zaginionej na ul. Jagiellońskiej kotce. Nie jest napisane kiedy zaginęła. Koteczka jest czarno-biała: biała "koszula", łapki, czarna strzałka na nosie. Nr do opiekuna- 791 101 166
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Wto lut 28, 2012 21:37 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

BarbAnn pisze:dziewczyna któr wzięła burą kotkę ma z nią problem.(KTOZ na FB) Ja tego kota nie kojarzę ale mysle ze wsparcie by się jej przydało

Witam, to my wzięliśmy Selmę (Lolę) - rzeczywiście był z nią problem na początku, ale jakiś taki nietypowy - kicia była baaardzo śmiała, chciała się głaskać, przytulać, a jak chciało się to robić - drapała i gryzła. Ale już jest z nami trzy tygodnie i nie wyobrażamy sobie bez niej życia :)

Tunisia pisze:a ta Selma jest w DT czy to na stałe już?

na stałe zdecydowanie :) to nasz pierwszy wspólny kot, ale od początku było powiedziane, że kicia przychodzi na zawsze :D

Pozdrawiam forumowiczów,

Marta

marta-ef

Od: Pon sty 23, 2012 22:23

Post » Wto lut 28, 2012 21:39 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Lenki!!

Selma zrobiła się już spokojniejsza?
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

[poprzednia][następna]