Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Amika6 pisze:LU pisze:kwiatkowa pisze:LT is dead...
Aż tak? Wiosna, wszystko odżywa... to może i tymczasy
Pozdrawiam!
Puk! Puk!![]()
Kto tam się ukrywa?
LU pisze:kwiatkowa, może nie trzeba od razu zamykać wątku. Moim zdaniem bardzo dobre jest takie miejsce na forum, gdzie mogą pogadać ludzie z jednej okolicy i jest to jasno określone, a nie szuka się poszczególnych wątków poszczególnych osób. To, że jest przestój, nie znaczy, że istnienie tego wątku nie jest ważne. Zamiast zamykać, niech będzie, kto akurat będzie chciał i mógł, wrzuci informację, tak jak Ty o Bartusiu-Sylwku (nota bene gratulacje), a reszta przynajmniej w zarysie będzie wiedzieć, co się dzieje na lubelszczyźnie i kto wie, kiedy wątek LT znowu zatętni życiem.
pixie65 pisze:LU pisze:kwiatkowa, może nie trzeba od razu zamykać wątku. Moim zdaniem bardzo dobre jest takie miejsce na forum, gdzie mogą pogadać ludzie z jednej okolicy i jest to jasno określone, a nie szuka się poszczególnych wątków poszczególnych osób. To, że jest przestój, nie znaczy, że istnienie tego wątku nie jest ważne. Zamiast zamykać, niech będzie, kto akurat będzie chciał i mógł, wrzuci informację, tak jak Ty o Bartusiu-Sylwku (nota bene gratulacje), a reszta przynajmniej w zarysie będzie wiedzieć, co się dzieje na lubelszczyźnie i kto wie, kiedy wątek LT znowu zatętni życiem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podpisuję się pod powyższym.
Theodora pisze:To ja się przyznam, Amika6 - wiem, że te kotki to Jusia i Dyzio (chyba że totalnie się zaplątałam), ale które jest które, stanowi dla mnie wielką tajemnicę
Amika6 pisze:Jusia jest szaro-biała, a Dyzio czarno-biały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości