persy i INNE...niebieska NaNa ...Schr.Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 09, 2014 12:42 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

:1luvu: :1luvu: nic dodac nic ujac

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw paź 09, 2014 17:58 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Nieeee....noooo...(powiedział Kotkins skromnie jak nigdy dotąd)
Zróbmy tak: Ty zatrzymujesz Antoniego. A w odpowiednim czasie zgłaszam się do Ciebie po persa. Niebieskiego. Ewentualnie ciemno rudego jak mój Lalek.
Coś skołujesz?

Na razie się rozglądaj.
W drodze wielkiej, kotkinsowej łaski mogę przyjąć egzotyka (barwa obojętna, ale niebieska) :mrgreen:

Antonio jest piękny.
Bezsprzecznie.
Cudny.
Zawsze marzyłam o niebieskim.
Pokaż jeszcze!!!

Przy czym Amelia, Fiona oraz hippis perski Leoś zapewniają ,że NIE czekają tu na niego , życzą mu długiego życia GDZIE INDZIEJ a jakby chciał przyjechać to na bank OBERWIE. :mrgreen:
Tak więc zdania na temat Antoniego są u nas bardzo podzielone...

Tak zupełnie serio to zapewne znajdę kiedyś kota do adopcji.
Moi mieli niedawno przeprowadzkę, cudownie się odnaleźli w nowym domu, Leoś znowu je i tyje...
Mój przyszły pers gdzieś tam jest albo będzie.

A tak już całkiem na smutno to ja bym chciała z powrotem mojego jednookiego Lalusia...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw paź 09, 2014 18:44 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

kotkins pisze:A tak już całkiem na smutno to ja bym chciała z powrotem mojego jednookiego Lalusia...

Kotkins - przytulam :201428 , bo znam dobrze to uczucie :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 09, 2014 19:29 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Tu są kotełki (z czasem będzie więcej zdjęć): https://twitter.com/baziau/media
Póki co tylko czarny Kubuś jest w pełni obłaskawiony. Krzyś strachliwy jest i najchętniej spędza czas na ukrywaniu się pod kanapą (choć już wychodzi, pozwlaa się głaskać i nawet czasem mruczy - widocznie potrzebuje więcej czasu). Stąd zdjęcie indywidualne ma na razie tylko Kubuś.

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Czw paź 09, 2014 22:14 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Kotkinsie skromnyjaknigdydotąd
masz u mnie Niebieskiego COŚ
skołuję :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i bezzsprzecznie jesteś mamusią chrzestną Antośka
Amelka, Fiona i Leoś niech pacajom łapoma na odległość
Obrazek

Kubuś i Krzyś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Krzyś to wypisz wymaluj mój Guć
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt paź 10, 2014 9:47 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Ach (z zachwytem)...on jest taki...perski... :mrgreen:

kotkins

Post » Pt paź 10, 2014 17:47 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt paź 10, 2014 19:46 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

I ma maleńkie stópki...pewnie liliowe od spodu...chlip, chlip...

kotkins

Post » Nie paź 12, 2014 17:37 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

stópki takie ciemno grafitowe

no i jest, niestety jest kot do adopcji,
dzisiaj pan go przyniósł, bo się dziecko urodziło...
schronisko nie przyjęło, bo nie przyjmuje kotów właścicielskich,
ale my zaproponowałyśmy ogłaszanie
i pan się zgodził, że jeszcze kota potrzyma
Kot jest wspaniałym długowłosym, chyba ragdollem
o niebieskich oczach
ma ok roku, lubi dzieci, ładnie chodzi na smyczy...
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie paź 12, 2014 18:11 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Szybko się skończyła ten brak stforów do adopcji :( . I traci dom bo dziecko... :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie paź 12, 2014 18:14 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Alienor pisze:Szybko się skończyła ten brak stforów do adopcji :( . I traci dom bo dziecko... :roll:

Dodatkowo kot lubi dzieci :evil:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie paź 12, 2014 18:25 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Obrazek Obrazek Obrazek

Oto i sam On. Ma na imię Gwiazdor. Jest bardzo miły i łagodny.
W sprawie adopcji proszę pisać do ruru :)
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Nie paź 12, 2014 20:20 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Na ragdolla to on nie wygląda.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie paź 12, 2014 20:23 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

koteczekanusi pisze:Na ragdolla to on nie wygląda.

A na "co"? :)
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Pon paź 13, 2014 9:53 Re: persy i INNE w schr.Łódź-odpukać, STFORÓW do adopcji bra

Kochana ruru ja mam cudowny dom ktory szuka kota. Pani bardzo cierpi po smierci psa, do tego wszystkie dzieci się wyprowadziły i Pani została sama w trzech pokojach. Szukam dla niej kota i pisałam w sprawie Jane ale chyba już jakis dom się dla niej znalazł. Więc piszę w sprawie Gwiazdora. Dom znam osobiście i ręczę za niego swoją głową i trzema futrami. Pani nie wykluczą adopcji jeszcze drugiego kota ale na początek chce jednego bo do tej pory miała tylko psa i fretki. Na pieska nie chce się zdecydować ze względu na wychodzenie. Pani pracuje w szkole jako kucharka, jest dużo czasu w domu tylko brakuje jej towarzystwa. Osobiście dopilnuje żeby zabezpieczyła okna i balkon :).

PS. Pani do kotów przekonała się po wizycie u mnie :D. Zakochana jest w Halinie :1luvu:
Królowa Sasza i król Forest :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160259

Cookie <3, moja na zawsze [*]

monmar

Od: Śro sty 15, 2014 14:26

[poprzednia][następna]