Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Tuptuś znów ma biegunkę i mniejszy apetyt ,Atomek dobrze.Tuptuś taki delikatny jest,słabszy.![]()
![]()
horacy 7 pisze:Mogę mieć obawy ,ze poczęstował się z miseczki rezydentów.Maluchy dostają tylko kurczaka i po nim jest dobrze,suchego nie chcą niestety.W ogóle to już robią się źle wychowane jak większość moich tymczasów poza Rufuskiem.Kasztanowa coś o tym wie.Atomek rozrabia ,skacze ,drapie ,tuli się do człowieka,Tuptuś jest spokojniejszy i mniej chętnie przebywa na rączkach.Tuptuś może być głuchy ,tak wynika z moich obserwacji.Śliczne białe iskierki.
horacy 7 pisze:Ancymonki nie spadamy.Może was ktoś wypatrzy.![]()
![]()
horacy 7 pisze:Chyba właśnie nizoral im wcieram co 3 dni i codziennie lamisilat ,Atomek już prawie dobre ,Tuptuś jeszcze troszkę lecz też dużo lepiej.Rozmawiałam z wetką ,pewnie będziemy w przyszłym tygodniu na szczepieniu i przeglądzie.Do zobaczenia.
Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Chyba właśnie nizoral im wcieram co 3 dni i codziennie lamisilat ,Atomek już prawie dobre ,Tuptuś jeszcze troszkę lecz też dużo lepiej.Rozmawiałam z wetką ,pewnie będziemy w przyszłym tygodniu na szczepieniu i przeglądzie.Do zobaczenia.
Basiu, szczepienie po leczeniu pgrzybicznym min. 2 tygodnie po zaprzestaniu leczenia na grzybicę - inaczej wróci grzyb. Dowiadywalam się pod kątem moich maluchów, ktore właśnie wyleczyłam z grzyba (i to w troszkę ponad 2 tygodniea b yło ciężko i ostro...).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości