Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 13:44 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Szkoda, że Bryś nie pojedzie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Trzeba mu poszukać taki dom na zawsze :!:
Pomyślę w niedzielę trochę :roll: może coś wymyślę :roll: jutro odpoczywam.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 15, 2011 17:03 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Biało-rudy i whiskaska jutro jadą ,Makary okaże się po wizycie.Dziękuję ASK za zrobienie wizyty ,opinia pozytywna ,kot będzie miał innego kotka do towarzystwa.Domek dla Makarego jest z twoich ogłoszeń Cat Angel,końcówka tel.,,,,,820 chyba pani Iza lecz imienia nie jestem pewna tyle rozmów przeprowadziłam.Marzenia oczywiście domkom proponuje inne koty lecz chętnych brak ,wszyscy chcą długowłosego,dlatego proszę zwróćcie szczególna uwagę na domek dla niego.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 15, 2011 17:14 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

horacy 7 pisze:Biało-rudy i whiskaska jutro jadą ,Makary okaże się po wizycie.Dziękuję ASK za zrobienie wizyty ,opinia pozytywna ,kot będzie miał innego kotka do towarzystwa.

Też mi się wydawało że dom dla biało-rudego jest dobry. Oby innym kotom się poszczęściło. Trzymam kciuki za Makarego :ok: :ok: :ok:

A co do Brysia, to na jego wątku napisałem, że podbiłem ogłoszenia. Nadchodzi weekend, a w weekendy jakby więcej osób zagląda. Bryś na Allego spokojnie dojdzie do 1000 oglądnięć. Poszukałem jeszcze trochę w Internecie informacji o tej pani, która w niedzielę się do Brysia zgłosiła i wcale nie jestem pewien czy to źle że zamilkła - jej numer telefonu był podany jako kontakt przy różnych dziwnych ogłoszeniach.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 15, 2011 17:16 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

To już wiem jaki domek :) Bardzo mi przypadł do gustu po paru pw, i od razu był poinformowany o problemach kota z kuwetą.
Oby wizyta była ok :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za całą akcję :)

horacy 7 pisze:Biało-rudy i whiskaska jutro jadą ,Makary okaże się po wizycie. Dziękuję ASK za zrobienie wizyty ,opinia pozytywna ,kot będzie miał innego kotka do towarzystwa.

To wiedziałam od razu 8) to sie czuje :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 17:17 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Jak będe mieć jakieś chętne domki na koty ogłaszane, które już znalazły dom, przyjdę do was znów :D

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 19:48 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Makary pakuj sie do swojego domu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 15, 2011 20:00 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Ooooo - to my jutro jeszcze przejedziemy przez domek Sebow po kolejny kontenerek i będziemy się kontaktować z Basią z drogi jeśli pozwoli. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 15, 2011 21:24 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Tak na jutro już wszystko dogadane teraz najwięcej pracy przed Meksykanką.Domek Brysia zamilkł bo myślę ,że oczekiwał ,ze zrezygnujemy z wizyty bo przekonywujący był bardzo ,tylko wszyscy upierdliwie uwzięli się na wizytę p/adopcyjną.I koniec bajki i chyba trzeba opaczności dziękować ,że tak wyszło .Reszta pakuje się właśnie do nowych domków.Czy coś więcej o domku Makarego mogę się dowiedzieć. :P :P :P

horacy 7

Post » Pt kwi 15, 2011 21:29 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pt kwi 15, 2011 21:36 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Wiedziałam, że domek dla Makarego nie zrezygnuje z powodu jego małych problemów w kuwetą 8)

Może i dobrze, że Bryś nie jedzie widocznie to nie ten jego jedyny dom :? ale jego dom gdzieś jest :1luvu: i się ujawni w końcu :D

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 21:43 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

jutro rano przekazujemy transporter Meksykance:) super, że trzy Kociaste jadą, Bryś w końcu też pojedzie.
tak się cieszę, że kolejne Koty udało się Wam wyrwać ze schronu i bezdomności :1luvu:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt kwi 15, 2011 21:58 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Ogromne gratulacje i trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :ok:

Dla Brynia też się znajdzie miejsce na tym świecie :kotek:
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 15, 2011 22:38 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

:ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 15, 2011 22:48 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Potwierdzam słowa Marzeni: domek fajny, mieszkanie wynajmowane, pani równie egzotyczna jak kot, okna jeszcze niezabezpieczone, ale będą, jedzenie (Orijen i puszki), miski i kuweta już czekają, tulipany do zjedzenia też :)
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Pt kwi 15, 2011 22:53 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

To co zmieniam tytuł wydarzenia na FB :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

[poprzednia][następna]