olala1 pisze:Julia, na tacy w kuchni leży napoczęta kapsułka z enzymem dla Bruni.
ok dzięki za informację

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:Julia, na tacy w kuchni leży napoczęta kapsułka z enzymem dla Bruni.
olala1 pisze:czy ktoś mógłby mnie zastąpić rano w piątek i poniedziałek, chciałabym wziąć urlop?
mgska pisze:olala1 pisze:czy ktoś mógłby mnie zastąpić rano w piątek i poniedziałek, chciałabym wziąć urlop?
w poniedziałek podjadę, a w pt mam dyżur. nie wiem jeszcze o której będę niestety.
pyma pisze:W piątek rano obsłużę Brunie i Fiołka, także Ola możesz wziąć urlop![]()
![]()
Mogę zabrać Miśkę na zęby i zabiorę Fiołka żeby sprawdzić to jego oko, chyba, że mu się polepszyło.
Pietraszka pisze:pyma pisze:W piątek rano obsłużę Brunie i Fiołka, także Ola możesz wziąć urlop![]()
![]()
Mogę zabrać Miśkę na zęby i zabiorę Fiołka żeby sprawdzić to jego oko, chyba, że mu się polepszyło.
Można Miśkę zabrać w piątek, Iza - wielkie dzięki
pyma pisze:Pietraszka pisze:pyma pisze:W piątek rano obsłużę Brunie i Fiołka, także Ola możesz wziąć urlop![]()
![]()
Można Miśkę zabrać w piątek, Iza - wielkie dzięki
A w lecznicy wiedzą że jutro nie dotrze ?
Co z jutrzejszym dyżurem ? Naprawdę nikt nie może?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 8 gości