Jest bardzo spokojna,jak na razie tylko śpi i je.
Musiała zaznać niezły głód.
sylwia1982 pisze:issey32 wiem, że jestem upierdliwa, ale potrzebne mi nowe teksty dla Gargamela, Grabci, Niuńka i Frytki
Sonia93 pisze:sylwia1982 pisze:issey32 wiem, że jestem upierdliwa, ale potrzebne mi nowe teksty dla Gargamela, Grabci, Niuńka i Frytki
Sylwia,a Rademenes ogłaszany od Pipi?
sylwia1982 pisze:Sonia93 pisze:sylwia1982 pisze:issey32 wiem, że jestem upierdliwa, ale potrzebne mi nowe teksty dla Gargamela, Grabci, Niuńka i Frytki
Rademenes chyba nie jest ogłaszany, ja już ogłaszam ponad 40 kotów i o nim zapomniałam, to i dla niego będzie potrzebny tekst do ogłoszeń
issey32 pisze:sylwia1982 pisze:Sonia93 pisze:sylwia1982 pisze:issey32 wiem, że jestem upierdliwa, ale potrzebne mi nowe teksty dla Gargamela, Grabci, Niuńka i Frytki
Rademenes chyba nie jest ogłaszany, ja już ogłaszam ponad 40 kotów i o nim zapomniałam, to i dla niego będzie potrzebny tekst do ogłoszeń
Grabcia - czar kociej damy
Grabcia to dwuletnia koteczka, której spojrzeniu trudno się oprzeć. Zadbane, puszyste futerko, długie wąsy, to atrybuty jej urody. Grabcia jest delikatna, jak na kocią damę przystało, lekko nieśmiała i bardzo grzeczna. Koteczka szuka dla siebie spokojnego domu, w którym będzie mogła rozkwitnąć i pokazać jak oddaną potrafi być przyjciółką.
Grabcia dogaduje się z innymi kotami i zachowuje w domu czystość.
Gargamel – szukam przyjciela na całe życie
Jestem młodym 3-letnim kocurkiem i szukam przyjaciela na całe życie. Ludzkiego przyjaciela, dodam. Będę wszędzie mu towarzyszył, dopominał się o głaskanie, przytulał i mruczał, mruczał, mruczał... I jeszcze będę mu wskakiwał na kolana i tam spał.
Jeśli masz dla mnie kawałek ciepłego kąta i miejsce w swoim sercu, to ja ofiaruję Ci na zawsze swoje towarzystwo.
Frydzia – pręgowane jest piękne
Frydzia ma ok. 5 lat. Ta przepiękna pręgowana kicia, to chodząca stateczność i mądrość. Można jej powierzyć każdy sekret i każdą tajemnicę, bo Frydzia zdaje się rozumieć wszystko. Mądre spojrzenie złotych oczu jest niezwykle kojące i sprawia, że całodzienny stres i napięcie znikają w oka mgnieniu. Koteczka szuka domu, gdzie człowiek będzie dla niej na pierwszym miejscu i zostanie jej najlepszym przyjacielem, bowiem kicia jest bardzo lubi kontakt z ludźmi.
Co do ogłoszeń Niuńka i Rademenesa dopytaj Pinokio_, bo nie widzę ich w spisie kotów do adopcji na pierwszej stronie w II poście. Czy coś się zmieniło?
o zakupach poinformujemy wkrótce,Randa pisze:11.01.2013 wpłynęło 100 zł na żarełko dla kotów od isseyo zakupach poinformujemy wkrótce,
issey piszesz piękne teksty ogłoszeniowe, może napisałabyś coś dla kilku psiaków
issey32 pisze:Randa pisze:11.01.2013 wpłynęło 100 zł na żarełko dla kotów od isseyo zakupach poinformujemy wkrótce,
issey piszesz piękne teksty ogłoszeniowe, może napisałabyś coś dla kilku psiaków
Pewnie, tylko napisz dokładnie, gdzie je mogę znaleźć.
issey32 pisze:issey32 pisze:Randa pisze:11.01.2013 wpłynęło 100 zł na żarełko dla kotów od isseyo zakupach poinformujemy wkrótce,
Pewnie, tylko napisz dokładnie, gdzie je mogę znaleźć.
Tak się tylko przypomnę...
To gdzie mogę znaleźć te zdjęcia psiaków, dla których potrzebne są opisy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości