Małgorzatka pisze:Witam Wszystkich kocich rodziców i nie tylko![]()
Dziękuję za wszelkie informacje o dostępnych kotkach wedle mojego formularzaZapomniałam wspomnieć o potrzebie zamiłowania do muzyki, zwłaszcza w wykonaniu właścicielki - Ruduś jest moim fanem
Trudna decyzja nas czeka:
- Klarisa
- Luna
- Matylda
- biało-szara z Rumii![]()
Decyzję jutro (sobota) podejmować będziemy, bo dziś (piątek) trochę się rozmijamy z mamą, jako że chór, w którym śpiewam, ma koncert, na który serdecznie zapraszam (kaplica przy kościele oo. Franciszkanów w Gdyni-Wzgórzu Św. Maksymiliana ul. Ujejskiego 40, godz. 19.00)Mam nadzieję, że nie macie mi za złe tych kilku słów!
![]()
Rudy nam raczej nie pomoże, choć to dla niego towarzyszkaChoć może uda mi się go namówić na zerknięcie na zdjęcia jutro, bo teraz to się ustawił tyłem do świata w swoim transporterku wyściełanym wygodną wełnianą kamizelką
![]()
Już się nie możemy doczekać![]()
Dziś trochę zapasów jedzonka dokupiłyśmy już...![]()
Życzę udanego i owocnego spotkania

mpacz78 pisze:Rozmawiałam kiedyś z Łukuciem na temat testów Fiv/Felv przy okazji Kromki też mówi że te kasetkowe są bardzo skuteczne, ryzyko, że wyjdzie fałszywie ujemny istnieje jedynie przy młodych bezobjawowych nosicielach a ryzyko, że wyjdzie fałszywie dodatni jest bardzo, bardzo małe, ale widocznie jakieś jest ... nie wiem, nie znam się, ale jeśli dla kota to jest "byc lub nie być" to może warto dla pewności potwierdzić bądź wykluczyć diagnozę testem PCR.

mpacz78 pisze:Test w IDEXX kosztuje chyba 90zł.
Nie wiem czy Tadzinek (czyli Sfinksowaty) nie wróci z adopcji, podobno strasznie atakuje i terroryzuje sukę rezydentkę
. Sunia jest rotwailerką ale podobno łagodną jak baranek.
A kot startuje do niej z pazurami bez powodu.
Oczywiście opiekunowie dadzą zwierzakom więcej czasu aby się dogadały, ale jeśli to się nie uda to nie będą mieli wyjścia.
klarcia troche jest wredna od kiedy wróciła z tej nieudanej apopcji

Jutro będę dzwonić do Karoliny, bo we wtorek chciałabym ją już mieć u siebie
I przy okazji
za kondycję i apetyt Rudusia, bo znów jest słabszy i mniej je 

Marea pisze:Pani Malgorzato, nie kazdy na forum zaglada, proponuje wszelkie pertraktacje prowadzić telefonicznie![]()
Luna od wczoraj w nowym domu, zobaczymy czy się uda i czy sie zaaklimatyzuje, bo tam 2je dzieci, ale z sercem do niej .... tak wiec roznie to może sie zakończyć...
Marea pisze:Pani Malgorzato, nie kazdy na forum zaglada, proponuje wszelkie pertraktacje prowadzić telefonicznie![]()
Luna od wczoraj w nowym domu, zobaczymy czy się uda i czy sie zaaklimatyzuje, bo tam 2je dzieci, ale z sercem do niej .... tak wiec roznie to może sie zakończyć...

KarolinaS pisze:
Marea, jesteśmy w trakcie pertraktacji tel. z Panią; nie wiem, czy wiesz, ale Matylda, którą Pani chce adoptować to mama Justynki i Szylkreci z Dolnego Miasta
Wiem Karolinko
Marea pisze:KarolinaS pisze:
Marea, jesteśmy w trakcie pertraktacji tel. z Panią; nie wiem, czy wiesz, ale Matylda, którą Pani chce adoptować to mama Justynki i Szylkreci z Dolnego Miasta
Wiem Karolinko
, widzialam ogloszenie na allegro i poznalam ja od razu, bardzo sie ucieszylam ze ja przygarnelas, bo swietny z niej miziak
Od dawna u Ciebie? Kciuki by udalo sie z domkiem
![]()
Jak szylka w ogole? sa postepy w oswajaniu?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości