Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 13:06 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

annskr pisze:Olsenówny nasze :D, ich mama ciachnięta już dawno.

tak też myślałam, dlatego nie odpisywałam na to ogłoszenie :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 09, 2011 19:40 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

Proszę Olsenówna - Kate na wydaniu :)
Wariuje pod stołem :)
Obrazek
Śpi w dziwnych pozycjach prawdopodobnie na skutek wyczerpania energii w kocie.
Obrazek
Pilnuje też dzieci :)
Obrazek
Koci ideał - lubi dzieci, psy inne koty, ludzi bez względu na kolor skóry i płeć - szybuje pod sufitem w celu upolowania robaczka, pokonuje kilometrowe dystanse w pogoni za piłką i bezlitośnie morduje pluszową myszkę. :mrgreen:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro sie 10, 2011 12:07 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty ... Z304485866 pisałam

“dwa kocury i jedna kotka (pręgowana) szukają domu ;)
Zwierzaki odrobaczone, pod stałą opieką weterynaryjną.
Samodzielnie jedzą i korzystają z kuwety jak na domowego kotka przystało :)

kontakt

507207126
maav@interia.pl

http://tablica.pl/oferta/kocieta-poszuk ... DfvUJ.html pisałam, ale wsparcie mile widziane...
„Kociaki urodziły się 13 lipca. Są energiczne i chętne do zabawy.

Kotka(matka) jest typowym szarym buraskiem, natomiast kocur (ojciec) jest czarny, ma białe skarpetki i śliniak.

1.Czarny kotek (kocur) jest bardzo spokojny i nieśmiały. Powoli zaczyna wychodzić z koszyka i badać teren. Odziedziczył po ojcu dostojność. Urodził się pierwszy i jest największy. Myślę, że jak urośnie będzie przypominał spokojnego, dostojnego, majestatycznie obserwującego otoczenie ojca.

2.Kotka z rudą plamką również jest spokojna. Charakterystyczna nieśmiałość nadaje jej uroku. Lubi głaskanie, przytulanie i kontakt z człowiekiem. Jest drobnej budowy. Zaczynają pojawiać jej się na grzbiecie rude prążki/prześwity.

3.Szara kotka, to typowy burasek. Chętnie bada teren wokół koszyka i przytula się z człowiekiem. Na jej pyszczku pojawia się wtedy uśmiech. :)

4. Szary kotek, to kopia siostrzyczki w/w. Najchętniej siedzi w koszyku. Jest jeszcze nieśmiały. Czasami zdarzy mu się, że podąży za rodzeństwem wychodzącym z koszyka. Najpewniej jednak czuje się w koszyczku.

5.Szara kotka z białymi skarpetkami i białym brzuszkiem to taki "ogonek" swojego brata (ta sama charakterystyka)... Brat rozwija się najszybciej z całej gromadki, chodzi za człowiekiem, reaguje na "kici kici", chętnie się bawi i przytula. Siostra z zaciekawieniem obserwuje i naśladuje. Te dwa kociaki są najbardziej energiczne.

Warto podkreślić, że wszystkie kocięta od początku przebywały z psem, który je lizał i przytulał. Nie boją się. Czasami same wychodząc z koszyka włażą na niego i podgryzają. Mają miesiąc. Wkrótce będą do wydania.

Więcej informacji pod numerem telefonu 501-627-598 lub mail.”

i jeszcze starsze - nie chcieli pomocy w kastracji, bo kociaki zawsze znajdują domy, a kastrację uważają za okaleczanie :evil:

http://tablica.pl/oferta/kocieta-rude-i ... DcK9J.html

"Śliczne rude i bure kociaki poszukują nowych,wrażliwych właścicieli.Więcej info tel.509-690-171."
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro sie 10, 2011 17:29 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

Żebyś tak domki podsyłała....,,
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw sie 11, 2011 8:30 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

annskr pisze:Żebyś tak domki podsyłała....,,

Jak będzie jakaś oferta, to też podeślę, możesz być pewna...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw sie 11, 2011 8:54 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

XAgaX pisze:
annskr pisze:Żebyś tak domki podsyłała....,,

Jak będzie jakaś oferta, to też podeślę, możesz być pewna...
Na takie cudo może :?:

Kinolka - najbrzydszy kot w mieście...

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sie 11, 2011 11:57 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw sie 11, 2011 11:30 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

Znalazły domy

Małpka Obrazek

Tempera, Pastel, Akryl Obrazek Obrazek Obrazek

kalewala

Post » Czw sie 11, 2011 12:00 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy- ... Z304672189

„Oddam śliczne szczenięta rasy mieszanej po matce średniej wielkości. Pod koniec sierpnia będą miały 8 tyg. Zainteresowanych proszę o kontakt 516 332 167”
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw sie 11, 2011 14:24 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

Napisałam.
Już mam formułkę :mrgreen:

kalewala

Post » Czw sie 11, 2011 14:28 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

annskr pisze:Napisałam.
Już mam formułkę :mrgreen:

ja też mam swoje, nawet kilka ;) ciekawe, czy któryś z cytowanych osobników zgłosił się do Was po pomoc :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sie 12, 2011 5:31 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

Z miłych wieści - Olsenówna pojechała do domu :) Obrazek
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pt sie 12, 2011 7:17 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

XAgaX pisze:ja też mam swoje, nawet kilka ;) ciekawe, czy któryś z cytowanych osobników zgłosił się do Was po pomoc :twisted:
właśnie miałam telefon z pytaniem o talony sterylkowe.

montes pisze:Z miłych wieści - Olsenówna pojechała do domu :) Obrazek
:D :D :D
Wczoraj w ogóle było szaleństwo adopcyjne :roll: :roll: . Jeszcze mnie boli głowa...

kalewala

Post » Pt sie 12, 2011 9:48 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

annskr pisze:
XAgaX pisze:ja też mam swoje, nawet kilka ;) ciekawe, czy któryś z cytowanych osobników zgłosił się do Was po pomoc :twisted:
właśnie miałam telefon z pytaniem o talony sterylkowe.

oooo, ciekawa jestem z którego ogłoszenia :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sie 12, 2011 10:09 Re: Kociaki FFA Łódź - konieczne adopcje, bidy czekają na DT!!!!

XAgaX pisze:oooo, ciekawa jestem z którego ogłoszenia :D
A nie wiem, bo w ogłoszeniu nr teśiiowej, dzwoniła synowa. Ale zawsze to coś.

Od wczoraj domach

czarna jednooczka zdjęta z drzewa na Radogoszczu przez Lucynkę - dzięki CC Obrazek

druga Olsenówna - ostatnia z czwórki gruzowych panienek z Pomorskiej - dzięki Montes Obrazek

Lalunia i Macho - dwa z czterech kociaków z Wapiennej, tymczasowanych przez p.Halinę Obrazek Obrazek

a o wczorajszym szalonym dniu napiszę za chwilę tu viewtopic.php?f=1&t=122271&start=1005e

kalewala

Post » Pt sie 12, 2011 12:53 Re: Kociaki FFA Łódź - adopcyjne szaleństwo, bidy czekają !!!!

Pan Tadeusz

Obrazek

kalewala

[poprzednia][następna]