OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2012 8:22 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Asiu, nie odzywałam się, bo zajęta jestem ogromnie przeprowadzką Noska do nowego domu. NIe mogę się dorzucić :( :( :( zupełnie nie mam czym. Myślę o Was, wiem, gdzie mogę sobie to... :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lip 10, 2012 8:39 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

niech się wszystkie dadzą złapać :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto lip 10, 2012 8:59 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

za maluszki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto lip 10, 2012 9:12 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Dziewczyny przestańcie się kajać,ze nie możecie i takie tam :roll: .Nie zawstydzajcie mnie. :oops: Wiem jak jest ciężko ,bo wiem. Czasem walenie głową w mur nie pomoże.
Jestem bardzo Wam Wszystkim wdzięczna :1luvu: .Za dary, za dobre słowo, wsparcie w każdej postaci, obecność na watku i w naszym życiu, za przełykanie moich literówek, docenianie wypocin i wbijanie mnie w dumę autorską...Tak mogłabym wymieniać i wymieniać.

Kot ze stryszku juz ceka na TZ i córkę. Pojechali.Boze co my zrobimy z tym drobiazgiem? A z drugiej strony martwie sie co my zrobimy jak drobiazg nie zlapie się.Próbowałam ukuć darmową sterylkę mamci u wetów.To na ich terenie jest. Inspektorat ogólny, lecznica, wetka co Żuka podesłała. NIC :!: . Se złapiesz siem martw.
Nie pomogły argumenty że bez cięcia,za 3 m-ce będą mieć to samo. Wiedzą to.Że u nas multum zwierząt w domu w tym Żuk,że jakaś duża zniżka by się zdała ,ze ja klatke pożyczę do przetrzymania, może jakaś ich skladka, ew dowóz kota do Koterii.NIC!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 10, 2012 9:15 Re: OTW6-Nowy kot :(PILNIE RESOLOR 1 mg dla Żuka!s.66

Mogę tylko dobre myśli przesyłać. Przepraszam. :oops:

Mieli w łapkach. Wypuścili. Radosna twórczość i beztroska kwitnie. Co tam. Właściwy telefon przecież się zna, jakby co... horror... :evil: :evil: :evil:
Za łapankę i zdrowie maluszka! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lip 10, 2012 9:30 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. PILNIE DT dla dzieci s.76

Jak w tytule. Wiem,wiem zakoceni na maksa wszyscy. Nawet bardzo zakoceni. Ale co mi szkodzi zapytać. :roll:
Jak dobrze pójdzie będziemy mało dumnymi posiadaczami 5 malców. Proszę BARDZO o pomoc ,o DT. Zaszczepię ,odrobaczę...Potem mogę ogłosić jak przyjdzie pora.Przesiać chętne domy i zniechęcić je totalnie pytaniami. Tylko tyle mogę pomóc :oops: .
Proszę się nie bić. Można zabrać dzieciaki w każdej ilości. Jak za mało, załatwię więcej. :mrgreen: U nas ...No co ja mogę napisacć jak jest u nas. Brak wolnej podłogi. :cry:
Po co ja lazłam wczoraj do weta :roll: .Po co :( . Radarowi zęby by wypadły ?, to by wypadły :mrgreen: .Ale jaki spokój bym miała.Jeszcze chłopa przegnałam nocą, dałam pożreć się komarom, budziłam mieszkanców i wetów nocką ciemną. A teraz wrócę do domu i będę musiała wysłuchać pogadanki,że tyle kota na metr kwadratowy się kręci,że koty nie są poogłaszane,że to i tamto. Jestem przerażona. :x Tym że się złapią i tym że się nie złapią.Blondina cholera, blondina.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 10, 2012 9:32 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. PILNIE DT dla dzieci s.76

ASK@ pisze:Jak w tytule. Wiem,wiem zakoceni na maksa wszyscy. Nawet bardzo zakoceni. Ale co mi szkodzi zapytać. :roll:
Jak dobrze pójdzie będziemy mało dumnymi posiadaczami 5 malców. Proszę BARDZO o pomoc ,o DT. Zaszczepię ,odrobaczę...Potem mogę ogłosić jak przyjdzie pora.Przesiać chętne domy i zniechęcić je totalnie pytaniami. Tylko tyle mogę pomóc :oops: .
Proszę się nie bić. Można zabrać dzieciaki w każdej ilości. Jak za mało, załatwię więcej. :mrgreen: U nas ...No co ja mogę napisacć jak jest u nas. Brak wolnej podłogi. :cry:
Po co ja lazłam wczoraj do weta :roll: .Po co :( . Radarowi zęby by wypadły ?, to by wypadły :mrgreen: .Ale jaki spokój bym miała.Jeszcze chłopa przegnałam nocą, dałam pożreć się komarom, budziłam mieszkanców i wetów nocką ciemną. A teraz wrócę do domu i będę musiała wysłuchać pogadanki,że tyle kota na metr kwadratowy się kręci,że koty nie są poogłaszane,że to i tamto. Jestem przerażona. :x Tym że się złapią i tym że się nie złapią.Blondina cholera, blondina.

Kurczę, Asiu :(.... U mnie na kocie stworzenie w domu szanse zerowe :(... Cholerka...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto lip 10, 2012 9:38 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. PILNIE DT dla dzieci s.76

Wszystko pozatykane :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lip 10, 2012 11:14 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. PILNIE DT dla dzieci s.76

Komu dzieciaki?Komu :!:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 10, 2012 12:40 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. PILNIE DT dla dzieci s.76

ASK@ pisze:Komu dzieciaki?Komu :!:

Aktualne!

Malce już siedzą w ciasnej klatce.Mały ze stryszku podobno strasznie, okropnie wychudzony i odwodniony. Dostał od razu kroplówki.Pięciu strażaków po niego się wdrapywało aż biedak na widok oddziału macho spadł na dach. Udało się im go jednak złapać.Jedzą same.A córka pilnuje czy mamcia nie odrzuca biedotę.Bo matka także z nimi jest.
W domu kipisz totalny.
Nawet nie chcę liczyć ile sztuk mam.
POMOCY!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 10, 2012 12:44 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. POMOCY!DT dla dzieci s.76

Szlag :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lip 10, 2012 12:53 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. POMOCY!DT dla dzieci s.76

Sezon kużwa w pełni :evil: :evil:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lip 10, 2012 13:03 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. POMOCY!DT dla dzieci s.76

meg11 pisze:Sezon kużwa w pełni :evil: :evil:

Ale ja mam na full kotów. Nawet jak się nie staram to i tak trafiają do nas. Nie miałam w założeniu hurtu sobie robić. Z powodu Żuka staramy się ograniczyć i nie brać "planowanych" tymczasów.A los i tak swoje wie i robi. :x Nie musiałam iść do weta-sam los zdecydował.Nie musiałam robić nocnego i rannego obchodu , parzeć jak mały w dziurze płacze a jego rodzeństwo koczuje w odpływie rynny.
Żałuję,że nosa w piasek nie wsadziłam. Teraz żaluję. Jak już są. Bo co by się z nimi stało jakbym czekała aż jakiś DT się znajdzie? Wiem,że jak koty są zaaopiekowane to z reguły trudno o DT. Potrzebuję pomocy dla nich.Wychowywanie sie w zakoconym domu ,w ciasnej klatce nie jest wyjściem. Boję się o Żuka.Jemu każda choroba/stres to kolejny krok do rozregulowania i tak już bele jakiego brzunia.
Malców jest 5+ mamcia. Siedzą w ciasnej klatce. W małym, dusznym pokoju.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 10, 2012 13:10 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. POMOCY!DT dla dzieci s.76

Ja wracałam tydzień temu do domu, jechała w autobusie starsza kobieta z małym może 4 tygodniowym kotem do schroniska. Kot jest teraz u mnie. Mam w tej chwili 5 sztuk w tym cztery stacjonalne. 5 osób i 41 m2. Co miałam zrobić -wysiąść z autobusu? Nie wsiadać do niego. Wiem co czujesz- bezsilność jest najgorsza. Mieć sumienie też nie jest najlepszą cechą. :evil:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lip 10, 2012 13:14 Re: OTW6-Pilnie Resolor s.66. POMOCY!DT dla dzieci s.76

meg11 mam nie całe 48m i nie pochwalę się ile kotów mam w tej chwili.Ale okrągła 2 z zerem jest mi bardzo bliska.Jeśli już nie padła.
Teraz tylko modły do nieba wznosze by mama była dziką dziczą.
Oczywiście weci u których mieszkala, nie chcą w ramach sponsoringu ją wykastrować.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]