KLUSECZKA I MINI... nadal bez domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 9:18 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Banerek dla kotków :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hql8x][img]http://tnij.org/gpzx[/img][/url]

:ok:

Poza tym może ktoś ma zwykłe mleko dla niemowląt .Wiele lat temu wykarmiłam takie maluszki na niebieskim mleku dla niemowląt takim gęstrzym :oops: :D Miałam 3 kociaki bez mamy i odkarmiłam :P :ok:
Na początku karmiłam z buteleczki dla lalek córci co 2 godz.nawet w nocy .Masowanie brzuszków konieczne i odsikiwanie i odku..e .
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon maja 03, 2010 9:19 Re: Kluseczka i Mini+6 chorych maluszków z piwnicy... foto s.73

magu pisze:a zrobi nam ktoś nowy banerek, bo ja jeszcze nie umiem :( ... u nas teraz 6 maluszków i dwupak Klusia+Mini szukają domków... prooooooosimy :)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/gpzz][img] http://tnij.org/gpz0[/img][/url]
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pon maja 03, 2010 10:17 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

dziękuję kropko :) ... założyłam... byliśmy w Klinice na Mieszka I, wet powiedział, że przetrwamy to święto na convalescence support... uf... no wiem, jestem idiotką, że dpouściłam do takiej sytuacji :evil: ...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Pon maja 03, 2010 10:18 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

amyszko, w klinice nam powiedziano, że lepiej jednak convalescence niż mleko dla niemowląt... ale dziękuję za poradę :1luvu:
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pon maja 03, 2010 10:19 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

i za banerki cudne baaaaardzo dziękuję... śliczne są.... idę karmić rozkrzyczane towarzystwo...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pon maja 03, 2010 10:25 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Ja też maleńkiemu Brunusiowi dawałam convalescence-chyba nawet bardziej mu smakowało niż mixol!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon maja 03, 2010 11:20 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Magu jeżeli nie maja w lecznicach to podejdź do najbliższej apteki i kup NAN 1 firmy Nestle ( mleko poczatkowe w proszku dla niemowlat wzbogacone w zelazo). Jest to produkt bezglutenowy. Tylko musisz robić po prostu geściejsze. Ja na 20 ml przegotowanej wody wsypuje 2 miarki mleka i odrobinke maki ziemniaczanej ( żeby nie miały biegunki). Tym spokojnie możesz karmic maluchu. Ja wczoraj też kupiłam to mleko bo w lecznicy nie mieli i sprowadza dopiero kocie w środę. A musze mieć na wszelki wypadek, gdybym musiała dokarmiać. :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon maja 03, 2010 11:27 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Kropko, a bywało tak,że na samym convalescence był cały dzień? ... ja maludy na razie karmiłam mlekiem dla kociąt, a conval. tylko tak po centymetrze ze strzykawki od dwóch dni... no ale skoro wet mówi, że mogą sam conv. dziś jeść, to chyba mogą, co?
a ile Bruno ważył, gdy zaczął jeść conv.? moje ważą od 330-360... i od dwóch dni nie przybierają za bardzo na wadze :( ... ale nie dlatego, że nie było mleczka, bo było... dziś w nocy nam się skończyło nagle (ja po prostu jakoś nie zauważyłam w tej puszce, że już końcówka :( ) ... podczytuję Twój wątek o Brunusiu... dużo się z niego nauczyłam...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pon maja 03, 2010 11:30 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

dziękuję za rady wszelkie... to bardzo miłe, że chce Wam się tu zaglądać i wesprzeć... nie wiem tylko, czy to mleko dla dzieci kupić... wet niby odradzał... mówił, że wzdęcia mogą być itp. ... ja ma złe doświadczenie ze zmianą mleka... sprzed dwóch lat :( ... tylko, że to był koci noworodek... nie udało się mi i mojej siostrze go uratować :( ... i właśnie po zmianie pokarmu :(
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pon maja 03, 2010 11:54 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

magu pisze:Kropko, a bywało tak,że na samym convalescence był cały dzień? ... ja maludy na razie karmiłam mlekiem dla kociąt, a conval. tylko tak po centymetrze ze strzykawki od dwóch dni... no ale skoro wet mówi, że mogą sam conv. dziś jeść, to chyba mogą, co?
a ile Bruno ważył, gdy zaczął jeść conv.? moje ważą od 330-360... i od dwóch dni nie przybierają za bardzo na wadze :( ... ale nie dlatego, że nie było mleczka, bo było... dziś w nocy nam się skończyło nagle (ja po prostu jakoś nie zauważyłam w tej puszce, że już końcówka :( ) ... podczytuję Twój wątek o Brunusiu... dużo się z niego nauczyłam...

Magu-spokojnie możesz karmić convem!!!-jest o wiele pożywniejszy niż mixol!
I cieszę się,że na coś Ci się mój watek przydał :D
Bruno to był mój pierwszy tak maleńki tymczasik,ale dałam radę-własnie dzięki pomocy kochanej Ewy-Szury!
Bruno ważył ok 280 gram!
I masz rację co do ludzkiego mleka-Bru tez miał po nim biegunke,choć niektóre dziewczyny wychowywały na Nan 2 swoje maluchy.W razie czego dzwoń-podaję numer na PW :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon maja 03, 2010 12:50 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Dziękuję, Kropko za wszystko... :1luvu:
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pon maja 03, 2010 13:05 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Jeśli tylko moja pomoc sie przydaje,to jest mi niezmiernie miło!!! :D -mi też nie odmówiono pomocy,gdy jej potrzebowałam-po to jestem tu na forum!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon maja 03, 2010 13:30 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Słodkie maluchy, cieszę się, że znalazły u Was schronienie..
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon maja 03, 2010 14:05 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Przepraszam, że się wtrącam, ale mleko dla ludzkich dzieci nie można im dawać. Najlepszy Mixol. Conva też ale nie cały czas. One sa w różnym wieku, to nie może być jeden miot.Na moje oko róznica jest tak ok. 2 tygodni. Te starsze już mogą zacząć dostawać stały pokarm + Conva.
Te mniejsze jeszcze mleczko.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon maja 03, 2010 14:34 Re: POZNAŃ-MLEKO DLA KOCIĄT POTRZEBNE NA DZIŚ! POMOCY!!! PILNE!!

Ewciu-witaj mój guru! :D
Tylko na dzisiaj dostały conva-jutro magu kupi mleko dla kotów,dzisiaj niestety nigdzie nie było!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]