Przykro mi,ze doszlo do takiego nieporozumienia i ze moze czujesz sie urazona,ale uwazam,ze nie ma powodu,bo w koncu jeden z naszych biedakow znalazl nowy kochajacy domek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:Sabina Skaza wierze oczywiscie,ze to co piszesz jest prawda i ze puscilas info o tej Pani Basi,ktora wziela mojego Mikolajka,ale suma sumarum kontakt dostalam od Iza5 i tylko dzieki niej Mikolajek ma dom.Wiem,ze to moja wina,ze nie sledze uwaznie wszystkich postow,ale nie mam na to az tyle czasu.Ja,majac jakis numer i wiedzac,ze ktos ma takiego kotka jakiego szukaja tez pisze do tej osoby na stronie,na PW czy smsa jesli mam nr telefonu.Wiem,ze puszczony numer na forum moze nie byc zauwazony i tak wlasnie zrobila Iza5 za co jej jestem bardzo wdzieczna![]()
Przykro mi,ze doszlo do takiego nieporozumienia i ze moze czujesz sie urazona,ale uwazam,ze nie ma powodu,bo w koncu jeden z naszych biedakow znalazl nowy kochajacy domek
jezeli poczekasz to mpacz78 ci zrobi, dzis zabrała kolejne szafki ode mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości