STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 14, 2008 11:43

Sabina Skaza wierze oczywiscie,ze to co piszesz jest prawda i ze puscilas info o tej Pani Basi,ktora wziela mojego Mikolajka,ale suma sumarum kontakt dostalam od Iza5 i tylko dzieki niej Mikolajek ma dom.Wiem,ze to moja wina,ze nie sledze uwaznie wszystkich postow,ale nie mam na to az tyle czasu.Ja,majac jakis numer i wiedzac,ze ktos ma takiego kotka jakiego szukaja tez pisze do tej osoby na stronie,na PW czy smsa jesli mam nr telefonu.Wiem,ze puszczony numer na forum moze nie byc zauwazony i tak wlasnie zrobila Iza5 za co jej jestem bardzo wdzieczna :D
Przykro mi,ze doszlo do takiego nieporozumienia i ze moze czujesz sie urazona,ale uwazam,ze nie ma powodu,bo w koncu jeden z naszych biedakow znalazl nowy kochajacy domek :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Nie gru 14, 2008 11:49

793 097 666 szukaja kociaka
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie gru 14, 2008 11:49

Najwazniejsze, ze Mikołajek ma dom :D

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Nie gru 14, 2008 11:54

Oczywiscie zdaje sobie sprawe,ze jakby Sabina nie napisala tego numeru na stronie PKDT to Mikolaj pewnie jeszcze dzisiaj nie mialby domu.Dziekuje wiec Izie5 i Sabinie Skazie :)
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie gru 14, 2008 12:28

mpacz78, byłoby świetnie gdybym mogła u ciebie :D - widziałam domki twojej roboty :!: , ile to będzie kosztowało - domek przydałby się nie za duży, ale i niezbyt mały - średni.

Rozalka
była dzisiaj rano u weta; więc oczek nie trzeba zszywać - można ze względów estetycznych - tu proszę o rady, czy wydaje wam się, że to dobry pomysł; ja zastanawiam się ze wzgledu na adopcję...takie zszyte oczka po usunięciu całych gałek na pewno by już nie ropiały, nie trzeba by przecierać; operacja tak czy siak będzie - ze względu na jedno, które trzeba doprowadzić do porządku, drugie ładnie doszło do siebie po nacieraniu detromycyną (ale jak pisałam nie trzeba zaszywać i usuwać wszystkiego - to kwestia decyzji, której nie chciałbym podejmować sama, dlatego proszę o rady). Na pewno operacja będzie połączona ze sterylką.
Mój wet ma się dowiedzieć ile będzie kosztował test PCR, który jak napisła mi antrophy jest skuteczniejszy niż Elisa, a ten na pewno chciałbym powtórzyć (na FIV). Proszę doradźcie co z oczkami, czy zdecydować się na usunięcie całych gałek i zaszycie??? - jak pisałam powyżej - to kwestia estetyki
Wszystko się przesunęło - operacja będzie zaraz po Nowym Roku; Rozalka została dzisiaj zaszczepiona, wet stwierdził, że tak będzie lepiej tzn przed operacją; i tu moje pytanie...
yammayca czy mogłabym z funduszu Rozalki zwrócić sobie pieniądze za szczepienie - to było pierwsze szczepienie - 40 PLN, czy wolałybyście nie opłacać tego, wiem, że koszta są ograniczone, a pieniądze przeznaczone na operację ( na pewno przekażę we wtorek biamili, przy odpbiorze kubków, rzeczy na bazarki); oczywiście postaram się zeskanowć książeczkę z pieczątką szczepienia, a jeśli to za mało mogłabym wziąć jakieś zaświadczenie od weta :)
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Nie gru 14, 2008 12:43

KarolinaS - przeleję Ci dzisiaj całą kwotę na Rozalkę 172 pln. Zbieraliśmy na malutką pieniążki i nie ma znaczenia na co pójdą - na szczepienie czy operację, sama wiesz ile kosztuje leczenie u weta i powinnaś mieć cały czas gotówkę na wszystkie badania, które się pojawią :) Nie waż się brać żadnych zaświadczeń od weta, nie rozliczamy się na faktury ;)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Nie gru 14, 2008 12:52

Poszła kaska na Rozalkę :)

yammayca

Post » Nie gru 14, 2008 13:04

MULTIBANK

Sabina Skaza

97114020170000490208958839

z dopiskiem: POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie gru 14, 2008 13:14

Agnieszka Marczak pisze:Sabina Skaza wierze oczywiscie,ze to co piszesz jest prawda i ze puscilas info o tej Pani Basi,ktora wziela mojego Mikolajka,ale suma sumarum kontakt dostalam od Iza5 i tylko dzieki niej Mikolajek ma dom.Wiem,ze to moja wina,ze nie sledze uwaznie wszystkich postow,ale nie mam na to az tyle czasu.Ja,majac jakis numer i wiedzac,ze ktos ma takiego kotka jakiego szukaja tez pisze do tej osoby na stronie,na PW czy smsa jesli mam nr telefonu.Wiem,ze puszczony numer na forum moze nie byc zauwazony i tak wlasnie zrobila Iza5 za co jej jestem bardzo wdzieczna :D
Przykro mi,ze doszlo do takiego nieporozumienia i ze moze czujesz sie urazona,ale uwazam,ze nie ma powodu,bo w koncu jeden z naszych biedakow znalazl nowy kochajacy domek :wink:

heheheh no co ty agnieszka!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tylko się wystraszyłam że kot trafił do jakiejs innej pani- tłumaczyłAm ci wczoraj, że pani basia mówiła mi że chce mikołaja i ja ją namawiałam na niego, ale jak napisałaś że kot poszedł do niej z rekomendacji izy5 to wystraszyłam się, że nie dotarł do pani basi tylko do jakiejś innej pani- a ja jej obiecałam że dostanie jednego z kotków PKDT. NIE WAŻNE CZYJA REKOMENDACJA BYŁA- PANI BASIA MUSIAŁA WIDOCZNIE ROZPUSCIC WICI O ADOPCJI KOTA NIE TYLKO DO MNIE HEHEHE. WAŻNE ŻE MIKUŚ MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Nie gru 14, 2008 13:20

ZGADZAM SIĘ Z MAJECZKĄ- KASA NA ROZALKE TO KASĄ NA NIA I NIEWAZNE CZY DOŁOZYSZ DO OPERACJI CZY DO SZCZEPIENIA!!!!!!!!!!

tel do bogusia- kocie domki/; 692245418, trzeba sie powołac na mnie. jezeli poczekasz to mpacz78 ci zrobi, dzis zabrała kolejne szafki ode mnie.

JESTEM ZA ZASZYCIEM OCZODOŁÓW- CHODZI O ESTETYKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Nie gru 14, 2008 13:22

PROSIMY O WASZE FOTKI Z KRÓTKIM OPISEM, PKDT TO NIE TYLKO ZAŁOŻYCIELE ALE WY WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PROSIMY TEZ O HISTORIE KOTKÓW URATOWANYCH I TYCH DO ADOPCJI Z FOTKAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Nie gru 14, 2008 13:25

Sabina też tak myślę, ze względu na adopcję; poza tym byłaby pewność, że w tych oczkach nic się już "nie urodzi"; pytam was, bo niepewnie czuję się z podejmowaniem takiej decyzji :roll:

Obrazek

KarolinaS

Post » Nie gru 14, 2008 13:36

Też uważam, że zaszyć oczka.

yammayca

Post » Nie gru 14, 2008 13:51

dzięki dziewczyny :)

Sabina
jezeli poczekasz to mpacz78 ci zrobi, dzis zabrała kolejne szafki ode mnie.

chyba poczekam na domek od mpacz78

Obrazek

KarolinaS

Post » Nie gru 14, 2008 15:37

kolejni chętni na Króla Maciusia. Fajny domek ,który ma doświadczenie z kotami.
Jak nie król Maciuś to zaproponuję jego rodzeństwo, tylko muszę skontaktowac się z lecznicą czy maluchy już nie rozdane czasem.:)

A jak nie... to jest jakiś pingwinek malutki z Trójmiasta do adopcji?
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

[poprzednia][następna]