to dopiero wyzwanie
Budyniek kochany, teraz już przynajmniej wszystko jasne,
co w kocie piszczy i będzie dobrze, muuusi

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mamamariana pisze:No,ale chociaż wiadomo co i z czego- nadciśnienie z nadczynności. Dobrze,że trafił do Was, ludzi, którym się chce diagnozować i leczyć starszego Kota.
servantez pisze:Sferis jest piękny... szukam Tuptusiowi brata, ale obawiam się, ze z "dużym" kotem się nie dogada
servantez pisze:Sferis jest piękny... szukam Tuptusiowi brata, ale obawiam się, ze z "dużym" kotem się nie dogada
Atta pisze:Tak spojrzałam... ANANKIN wspaniały, te slepka , spojrzenie mówi wiele o charakterze. Szkoda, że tak daleko mieszkam,bo nasza kicia nudzi się, widac ze potrzebuje kociego towarzystwa.Nas męczy, ale z człowiekiem nie umie tak poszaleć i będzie trzeba coś skombinować do pary...
mamamariana pisze:Anakin niedawno znalazł domek.
kotkins pisze:Dark Angel zapytam mojej koleżanki czy nie rozmiareczkowałaby tego Furosemidu dla Was.
To powinno być nieco droższe , niż gotowy na 100% (leki weterynaryjne są zawsze na "setkę"- koty nie mają nfz...)
Ale niewiele.
Jaką dawkę powinien dostawać Budyń?
Myślę ,że mi nie odmówi, ma ode mnie kota:)
W razie gdyby się nie dało - Kasia z Kociego Świata zna pewną kociarę właścicielkę apteki. Zapytam.
paryska pisze:Bardzo się cieszę, oby było mu jak najlepiejchoć nieco żałuję, bo przymierzałam się do niego i już miałam urabiać Tż-a
tak mi się tęskni do futrzastego kocurka, mój odszedł 4,5 roku temu
Dark Angel pisze:Tak długo bez kotełka? Ja wariowałam, jak mieszkałam w akademiku i nie mogłam mieć zwierzaczka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości