Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Trzymajcie się mocno. A co do przyłbic, to one nic nie dają.
"Ludzie zamiast masek zakładają przyłbice, jakby się szykowali na kolejną bitwę pod Grunwaldem" - prof. Krzysztof Simon.
meg11 pisze:MalgWroclaw pisze:Trzymajcie się mocno. A co do przyłbic, to one nic nie dają.
"Ludzie zamiast masek zakładają przyłbice, jakby się szykowali na kolejną bitwę pod Grunwaldem" - prof. Krzysztof Simon.
Może dlatego że w przyłbicach jest o wiele wygodniej jak widzę brudne szmaty na twarzach to mi się niedobrze robi.
meg11 pisze:Może dlatego że w przyłbicach jest o wiele wygodniej jak widzę brudne szmaty na twarzach to mi się niedobrze robi.
ASK@ pisze:.Kończę rozmowę i ...uświadamiam sobie,że gapiąc się cięgiem na wybrany produkt wcale o nim nie wspomniałam. Czyli czeka mnie wyprawa do kolejnego specjalisty!
Blondynka pełną gębą i doopą.
meg11 pisze:ASK@ pisze:.Kończę rozmowę i ...uświadamiam sobie,że gapiąc się cięgiem na wybrany produkt wcale o nim nie wspomniałam. Czyli czeka mnie wyprawa do kolejnego specjalisty!
Spróbuj zadzwonić do kartoteki i poprosić żeby p doktor dopisała ten lek. Czasami się udaje.
Lekarz 1go kontaktu też awaryjnie może przepisać.
ASK@ pisze:meg11 pisze:ASK@ pisze:.Kończę rozmowę i ...uświadamiam sobie,że gapiąc się cięgiem na wybrany produkt wcale o nim nie wspomniałam. Czyli czeka mnie wyprawa do kolejnego specjalisty!
Spróbuj zadzwonić do kartoteki i poprosić żeby p doktor dopisała ten lek. Czasami się udaje.
Lekarz 1go kontaktu też awaryjnie może przepisać.
Nie uda się. Już przerabiałam. Bezpośrednia rozmowa przynosi czasem efekty. I dostanę jakąś receptę na serce albo co. Lekarz 1 kontaktu nie przepisał mi nigdy. Mimo wyraźnych próśb. Alergolog za to zawsze. "Dawny" ortopeda zawsze. Obecny nigdy. On nawet p.bólowego mocniejszego mi nie zapisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości