Duszek686 pisze:Krystian - porwałam "Swiecącego" Ptyśka na FB- mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko
Widziałem ...

Duszek686 pisze:Krystian - porwałam "Swiecącego" Ptyśka na FB- mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko

dilah pisze:Na środę umówiłam Wiki na USG kontrolne do 4 Łap, ma być mocno nie objedzonaczyli chyba będzie ją trzeba jutro odizolować w pokoiku i zostawić mało karmy. Rano w środę ją zabierzemy, niestety Artur może ją zabrać po 18 dopiero, czy ktoś mógłby wcześniej?
Aga we wtorek w takim razie naszykuj mi tą karmę dla wolno żyjących do przekazania Artur zostawi ją w lecznicy, tylko gdybyś mogła to zgrać, bo ja nie wiem co kto.
Odwiedziła nas Kasia oska80 i bardzo mi pomogła, za co jestem jej strasznie, strasznie wdzięczna. Kasiu ukłony do stóp, dziękuję
dilah pisze:Na środę umówiłam Wiki na USG kontrolne do 4 Łap, ma być mocno nie objedzonaczyli chyba będzie ją trzeba jutro odizolować w pokoiku i zostawić mało karmy. Rano w środę ją zabierzemy, niestety Artur może ją zabrać po 18 dopiero, czy ktoś mógłby wcześniej?
Aga we wtorek w takim razie naszykuj mi tą karmę dla wolno żyjących do przekazania Artur zostawi ją w lecznicy, tylko gdybyś mogła to zgrać, bo ja nie wiem co kto.
olala1 pisze:Ogromnie, ogromnie podobał mi się dzisiejszy dyżurOdwiedziła nas Kasia oska80 i bardzo mi pomogła, za co jestem jej strasznie, strasznie wdzięczna. Kasiu ukłony do stóp, dziękuję
![]()
![]()
![]()
![]()
Wlałam krople do uszu Brunowi, Zosi i Amelce. Myszka dostała swoje. Bruno ma czerwoną ranę w jednym uchu.
Wypuściłam Misię na ogólny i było calkiem calkiem, Wiki się tylko bardzo jej przestraszyła ale nie było kontaktu fizycznego.
Ktoś mocno krwawił, sporo śladów rozdeptanych i w tunelu, wiec go namoczylam w wannie. U Wiki gdzies jest nasikane ale wszystkie posłanka obwąchałam i jedynie koc z kanapy zdjęłam.
Misiek nie bardzo chcial jeść, musiałam go karmić, z ręki jako tako jadł, książę. Wyglaskalam przy okazji
W kuwetach ładnie, Kasia wszystkie ogarnęła
Myszkę wywala po jedzeniu z prawej strony bardziej, czy to nie wątroba?
Kupiłam udka z kurczaka, wszyscy jedli z apetytem, nawet Ptys. Mam nadzieję, że jutro w kuwetach będzie tak ładnie jak dziś.
Ptys bawił się wędką.
Kasiu dziekujemy za prezenty w postaci myszek i jednej zabawki co nie wiem jak sie nazywa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości