OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2016 19:38 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Ech :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sie 28, 2016 19:41 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Asiu 1 rata poszła.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie sie 28, 2016 20:26 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

meg11 pisze:Asiu 1 rata poszła.

Dzięki .
Pogłaskałam wystrachane gadziny. Oj, jak wystrachane mocno są. Ale na hamaczkach leżące. Szybko załapały. Nie znoszę pierwszych dni gdy malce najbardziej rozpaczają po złapaniu. Kraty są dla nich stresem wielkim. Matka umarła wczoraj.[*] Siedziały schowane do naszego przyjścia. Czekały na mamcię co sygnał da na wyjście. Dopiero żarcie w łapce je wywabiło.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 28, 2016 20:45 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Za oknem lato z radiem się udziela. Największa impra od lat. A ja? A ja w doma siedzem i nerwy mam na drących ryjki ludzi. Jak to koty i choroba zmienia ludzia. Zawsze lubiłam podygać i ochrypnąć od "śpiewu". A teraz TZ podygał a ja dygam w klawiaturę. Fakt, Golców nie do końca trawię .A są gwoździem programu. Nie mój gwóźdź. Szlag mnie trafia bo dziki są wystraszone. Leśniaki zdemolowane bo wszak balety są. Poszłam nocą ciemną . W lesie upecałam sobie buty totalnie bo goowno w każdym zakamarku lasu i drogi rośnie. :placz: Dziergałam potem pracowicie wzorki podeszwy by się uwolnić od smrodku i poślizgu. No, szlag by to trafił. Co kępka trawy czy krzaków to nasranko zrobione. Otwarte wierzeje terenu na przestrzał jako wychodek zachęcają wszystkie potrzebujące tyłki.
Kotłownia wyszła z podkulonym ogonem. Szylka sklepowa nie zjawiła się dopóki nie popukałam miską w murek. A i tak kilka bisów czyniłam.
Wiem, takie akcje są potrzebne. wata cukrowa, świecące uszy, balony, piwko i śpiew. Ale zachowuj się człowieku i nie siej DNA po okolicy!

Już są pierwsze strzały z... butelek. Bite szkło słychać dobrze. Potem wracający zabawią się autami stojącymi przy trotuarach. Ciekawe czego jutro nie będzie na składzie. :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sie 28, 2016 21:45 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Martwię się o Was. Nie napiszę, co bym zrobiła tej pani z tozu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 28, 2016 23:46 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

skąd ja to znam
wesolutko
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon sie 29, 2016 5:46 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Gibutkowa pisze:Za pozwoleniem autorki :)

Gibutkowa pisze:Jest już nowa ankieta konkursowa kv http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=19746 .
Zachęcam do głosowania na ZWIERZOLUBY (poz. 3) - maleńka fundacja z Łasku, utrzymująca zwierzaki z pomocy tylko darczyńców, teren niesamowicie trudny (w większosci małe wioski, gdzie kot to szkodnik, lub "jak nie ten to inny"), dziewczyny sterylizują co tylko im się uda wyłapać, wyadoptowują koty do sprawdzonych domów. Naprawdę warto im pomóc.

Dziękuje serdecznie! :1luvu:

:!: :!: :!:
Kto nie zagłosował ma jeszcze szansę :201461
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 29, 2016 8:28 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Wszystkie trzy bure cuda to dziewczynki. Przestraszone jeszcze ale nie walczące . Kuwetka zaliczona wzorowo. Jedzenie ruszone.Woda wypita. Płakały w nocy. Sarają się być mocno niewidoczne. Smutny czas dla nich.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 29, 2016 20:40 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Trzymajcie sie wszyscy. Początki są jatrudniejsze, dobrze to wiesz :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 30, 2016 8:54 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Maluszki jedzą.
Wczoraj Janusz podygał na cmentarz za kolejnymi. Oczywiście najlepiej cudzymi łapkami ratować ale ... Mimo ,że nagadał się ,że nigdzie nie będzie łaził, że zero kotów to jednak poszedł. Gdzieś są podobno dwa samotne malce. Pani co wiedziała podobno co i jak, nie chciała ich wskazać bo NIE! Trudno.
Poszłam karmić dzikuny późno już bo moje samopoczucie kiepskie było. Ale kto nakarmi ? One czekają! Zjebkutek dostałam od futer za opóźnienie. Darły ryja na całą okolicę. Spotkałam znajomą, pogadałyśmy. Ciemno się zrobiło mocno. Dzwoni TZ z pytaniem gdzie jestem ? Miał podejrzenia ,że polazłam za malcami . Nieeee, :roll: jestem pod kotłownią i wracam zaraz. Po czym dałam żreć, zapakowałam puste gary i poszłam na...cmantarz. Obadać sytuację. Przeszłam osiedle, przechodzić zamierzam ulicę a przed mą sylwetka skromną stanęło autko. Przy pasach. Trwało zanim móżdżek mi zaskoczył ,że chyba mnie przepuszcza. Drzwi otwarły się 8O .Wsiadaj cwanuiara mówi mąż.
Maluchów nie było.
Wiem wiem nie potrzeba nam więcej kotów. Tylko co dalej z nimi będzie jak same tam dulczą. Choć podjąć jakieś próby trza było.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 30, 2016 19:36 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Poszłam dziki karmić.
Ale dziś było troszkę inaczej.
Biała miauczala i dumnie pokazywała ...wielkiego myszona leżącego przed miskami. Zwłoki znaczy się. Znaczy się prezent dostałam. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 30, 2016 19:59 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Najwidoczniej uznała, że Cię trzeba dokarmić, żebyś miała siłę te siaty tachać :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sie 31, 2016 4:23 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Strasznie mnie głowa boli. Dranie nawet deczko dłużej nie dały poleżeć. Nie pomaga miauk i prychanie to rzucim rzyga. Wstać musi. Zetrzeć. Bo na środku plama jest.
Wstałam. Rzyg jest i plama jest. Rudzik się postarał.
Dzieci w klatce odważniejsze są. Choć dalej panika przy wyciągnięciu ręki wielka. Ale ciekawość się włączyła.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 31, 2016 9:00 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Znowu Ciebie się boją? Sama widziałaś, że mnie się nie bały. Widać dobry człowiek jestem. :mrgreen: :ryk:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sie 31, 2016 9:44 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Agneska pisze:Znowu Ciebie się boją? Sama widziałaś, że mnie się nie bały. Widać dobry człowiek jestem. :mrgreen: :ryk:

Ano widziałam :oops:
Wykład im zrobiłam wczoraj już i dziś rano też.

Grzybek żniwa zbiera. Grymuś i Gunia też mają plamki. :cry: Zmieniłam smarowidło.
Dziś dzionek był fajny rano. Oczy do mnie przyszły na głaskanie. 8O Oczami została nazwana Gunia. Chudy tyłek, wielkie uszy, kijanowatość i nietoperz w jednym. Oraz wielkie patrzały lemura. Najbardziej płochliwa z rodzeństwa.Tyczkowata modelka w kocim wydaniu.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]