OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto kwi 12, 2011 8:37 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Podłe pytanie teraz: a kiedy będą fotki Niusi? :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto kwi 12, 2011 9:20 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Agneska pisze:Podłe pytanie teraz: a kiedy będą fotki Niusi? :mrgreen:

odpowiedź jak zwykle.Jak dziecię ludzkie przerzuci z aparatu.A potem jak sie przerzuci na wątek...I tak dalej...
Dzieciaków kocich karmionych też mam.
Ostatnio edytowano Wto kwi 12, 2011 12:31 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto kwi 12, 2011 9:24 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

a potem hanelka doda niemieszkając, zamiast trzymać pod kiecką pół tygodnia... :oops:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto kwi 12, 2011 19:04 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Mały rudy podjadł sobie trochę kuraka.Strzykawką dostaje conwe. Ma okropnego świerzba.Jest chudziutki i słaby. Codziennie jeździ na zastrzyki.Myje się troszkę. Wprosiłam się na wizytę.Nie dokończyłam rozmowy bo właśnie byli u weta.

Nastusia ociera się o mnie przyozdabiając moje (oczywiście) czarne ciuchy gustownym kudłem. Boi się wyciągniętej na wprost reki.Bardzo się boi.Kuli,robi się maleńka ale najpierw w popłochu ucieka w kąt. Jak już się rozmizia to wycieraniom kłaków nie ma końca.

Kajka zajmuje swoje zasłużone miejsce w łóżku. Jak zwierza jest za gęsto (mówię o ludziach) to przenosi się na fotel. Jeden,jedyny fotel suchy.Drugi został zalany przez zbuntowanego ,zdegustowanego zwierza. Mocny akcent ,podkreślenie swego niezadowolenia. Tylko ta kropka na końcu protestującego zdania mogła by być mniejsza :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 12, 2011 21:11 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Okaże się, czy czytam uważnie. :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No to sobie Biśka wyizolowałam. Mam nadzieję. :mrgreen:
Piękny jest. Obrazek
Asiu, a jak jego zdrowie?
Ostatnio edytowano Wto kwi 12, 2011 21:33 przez mimbla64, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto kwi 12, 2011 21:16 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Iwunia. Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mimbla64

Post » Wto kwi 12, 2011 21:21 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Pikuś. Kawał kota z niego. :kotek:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mimbla64

Post » Wto kwi 12, 2011 21:32 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Bianka. Śliczna panienka, co to trochę chciałaby, a trochę boi się. Obrazek
Obrazek
Obrazek

mimbla64

Post » Śro kwi 13, 2011 7:12 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Doskonale Małgosiu poznałas co i jak. :ok: To czarne z białym to Iwunia.Wygolone zwierzę mocno.

Bisio był ostatnio an badaniach.Morfologia,biochemia ok.Robali też nie ma.Labmli także. Płucka podobno lepiej (ich pojemność sie zwiększa) ,serce zaczyna być we właściwym miejscu .Niestety pierwsza diagnoza postawiona przez naszego weta o uszkodzeniu krtani potwierdziła się. Za 2 m-ce ponownie kontrola.

Dziewczyny ok. Kajka to pyskata gospodyni pełną parą.Pcha sie na kolana,do łóżka,do miski...Prymuska.
Nastka wystraszona jeszcze ale w zaciszu pokoju otwiera sie.Coraz częściej zostaje pod ręką :wink: jak ją głaszczę.
Niusia dzis podpadła bo wypuszczona z klatki zostawiła swoje produkty uboczne :mrgreen: w kontenerku.Postawiłam na ziemi by miały schronienie.Więc miała bo nikt pupy i jej wybałuszonych oczek nie oglądał 8O .Bo kto wygląda elegancko załatwiając swe potrzeby :wink: Niestety jak sie to powtórzy to wróci do klatki. Choć może kryta kuweta byłaby rozwiązaniem. Ale nie mam i na razie nie planuję bo są inne pilniejsze wydatki.jak to w domu,wszystko się kończy.Ja też :mrgreen:
Niusia odważna,pyskata i przebojowa dziewucha będzie.Jest!
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 13, 2011 7:54 Re: OTW3-Szara rzeczywistość tymczasa.Foty str.70

pewnie kontenerek kojarzy sie z kuwetą :lol: to i tak lepiej niz lanie po ścianach i meblach :roll:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro kwi 13, 2011 8:50 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

ASK@ pisze:Doskonale Małgosiu poznałas co i jak. :ok: To czarne z białym to Iwunia.Wygolone zwierzę mocno.

Bisio był ostatnio an badaniach.Morfologia,biochemia ok.Robali też nie ma.Labmli także. Płucka podobno lepiej (ich pojemność sie zwiększa) ,serce zaczyna być we właściwym miejscu .Niestety pierwsza diagnoza postawiona przez naszego weta o uszkodzeniu krtani potwierdziła się. Za 2 m-ce ponownie kontrola.

No jeszcze nie wszystkie rozpoznałam, ale już padłam wczoraj. :mrgreen:

Fajnie, że Bisiek się polepsza, ale szkoda, że ta krtań uszkodzona. Wygląda, że z problemów z płucnych i sercowych to wyjdzie. Ma nadzieję, że ktoś się jednak w nim zakocha. Marmurkowe koty są przepiękne. :1luvu:
Obrazek

mimbla64

Post » Śro kwi 13, 2011 9:02 Re: OTW3-Szara rzeczywistość tymczasa.Foty str.70

Rude to nasz Rudolf. Z Bisiem czarne na fotelu to Iwunia.

Bisek jest przepięknym kotem o wyjątkowej urody pysiu i oczach. Futerko ma takie w dotyku jakbyś aksamit głaskała.
Bisiaczek objawił sie ostatnio mojemu sasiadowi co to an kawie siedział i z TZ boks ogladał. Na ring wyszedł urody orientalnej bokser. Sąsiad stwierdził,ze ładny jest 8O ma taką smukłą sylwetkę i takie egipsike oczy i urodę :roll: Pomyslałam ze inną kawę pije i TZ cos mu ekstra dolał. :piwa: Mocno ekstra :x bo zaraz zaczął mówić o oryginalnej skórze. Żal mnie zalał straszny,że ja tego nie widzę bo co innego pijam :cry: . Stwierdziłam rozgoryczona,że jego rozpłaszczony nos to mało jest egipski a uroda bardziej meksykanina przypomina niż orienta :mrgreen: A skóra jak skóra.Pewnie solar był. I zajawka :idea: jak zobaczyłam oczy sąsiada. On o kocie ja o facecie. :lol: Każde gapiło się na co innego. Plus dla Bisia ,że zagorzałego kibica męskich rozrywek oderwał od ekranu.I w połowie dyskusji nad boksem zaczął o kocie mówić. Oj ta blondynka ze mnie wszedzie wyłazi :ryk:
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 13, 2011 9:57 Re: OTW3-Szara rzeczywistość tymczasa.Foty str.70

Toście sobie pogadali. :lol:
Obrazek

mimbla64

Post » Śro kwi 13, 2011 12:33 Re: OTW3-Szara rzeczywistość tymczasa.Foty str.70

Asiu Ty to potrafisz mnie rozbawić :mrgreen:
rozmowa o boksie :ryk: :ryk: :ryk:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw kwi 14, 2011 8:39 Re: OTW3-Szara rzeczywistość tymczasa.Foty str.70

Dzień doberek :1luvu:
Obrazek

Pozwoliłam sobie ściągnąć z innego wątku,bo STRASZNIE mi sie podobało kocisko.

Dziś do weta z Kajką i Niusią :cry: .Nastka też powinna iść ale jej odpuszcze jeszcze. Kajce wyłazi sierść garściami.To już nie jest normalne. Pas wokół szyjki robi sie goły. :(
Niusia kicha nadal. Rwie się na pokoje. Ale tam Bisek jest więc nie ma mowy o znajomosciach bliższych.
Nastusia tez gubi siersć.Bardzo.Ma łyse placki,ale one już były. To nieśmiała dziewunia,która jak myśli,że nikt nie widzi to ociera sie o nogi.Bo o czuciu nie pomyślała. Pięknie mruczy. Coraz częściej wchodząc do pokoju zastaję ją na fotelu rozłożoną.
Dziś jakiś koci tapicer znów zalał fotel. :cry: Jak wychodziłam do dzikunów było ok.Jak wróciłam to juz mokre.
Powtórzę się ja zdarta płyta.Za dużo nas.Za dużo. :(
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]