Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdaradek pisze:No to pięknie! I jak ona okrąglutko wyglądawidać, że ma apetycik. Pewnie jej się troszkę nudzi tam samej, ale przecież w domu koty też same zostają, jak duzi w pracy... Ty mieszkasz w tym bloku Tiger, gdzie jest ta suszarnia?śliczna niuńka z Nastusi...mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Bo grzybek pewnie zaraz polegnie
magdaradek pisze:Kochana jesteś, że tak do niej codziennie jeździsz
a jak tam Twoje stadko? zdrowe? Jak Nygusek i jego łapeczki?
babajaga pisze:dorzuciłam jeszcze nieobyczajną książkę http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3797831#3797831 powinna sie stówka uzbierać z bazarków. jaksię nie uzbiera dorzucę. kamieniem na sercu mi ten zyzol leży.
oleska222 pisze:Ja mam tylko pytanko: czy ja dobrze widzę, czy sierść nad okiem już odrasta? A jeszcze przyuważyłam jakąś kropkę podejrzaną na nosku. Co to za kropka...?![]()
.
pomponmama pisze:Że się wtrącę: Poza licytacją i bez względu na jej wynik, wpłacę na konto Sóffki jeszcze 20 zł w imieniu Elaszki, która była tak dobra i wysłała mi Bozitę do spróbowania (tzn. Pompon będzie próbował, nie ja) i nie chce wziąć kasy. Zaproponowała, żebym pieniążki przekazała na jakiegoś biednego kotka, co niniejszym czynię. Pieniążki przeleję po zakończeniu licytacji, bo w przypadku jej wygrania, chciałabym zrobić jeden przelew.
oleska222 pisze:Generalnie nie jest dobrze, kota nie je i nie pije chociaż by chciała. Bardzo ją boli pyś, ranki i rope ma w całej buzi i gardle, bardzo cierpi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości