OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce f.od70

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2018 18:41 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Piękny Uliś już był, to teraz będzie Uliś gapcio:
Obrazek

Uliś miziak nad miziaki:
Obrazek

I Uliś ..... tylko dla dorosłych:
Obrazek

Link do zdjęć: https://photos.app.goo.gl/wpdmjkEOQXcMKcEW2
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw sie 23, 2018 18:54 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Obejrzałam najnowsze foty i Ulisia i Ulotki. Cudne po prostu. Wróciłam aż z ciekawości do zdjęć z czerwca jak U-kotki były małe. Asia powiem Ci ze jesteś wielka. Piękne koty z tych małych szkrabów. To kochania i zacałowania :ryk: :201461 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt sie 24, 2018 4:45 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

W tym jakie są teraz kociska cudne to wielka zasługa Was wszystkich. :201494

Uliś był bardzo, bardzo chory. Najmniejszy z nich przegoniła rodzeństwo wagowo. Czort było wiadomo czy przeżyje. A taki rozrabiak i słodzik wyrósł. Choć tytanem zdrowia jeszcze nie jest.
Ulosi oczka teraz są cudne. Choć prawe deczko łzawi. Była taka drobniusia. Teraz dorodna dziewoja. Taka przytulaśna przylepka z niej. I gaduła okrutna.

Niestety Emma i Emirek mają od wczoraj wysoką gorączkę. Są na linco. Nie udało się uchronić je.
Paskudny ten świat.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 24, 2018 6:10 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Uliś piękny. Szkoda że mam już trójkę.... Ale nie wiem czy zdałbym egzamin na DS. Szkoda że w moim środowisku tak mało miłośników kotow
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pt sie 24, 2018 6:38 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Znowu rzut kalicii? Skąd to cholerstwo się bierze, z powietrza? Buraski pezecudnej urody, oby znalazły dobre domki :ok:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pt sie 24, 2018 7:18 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Za maluchy, niech ładnie zdrowieją :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 24, 2018 9:17 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

aga66 pisze:Znowu rzut kalicii? Skąd to cholerstwo się bierze, z powietrza? Buraski pezecudnej urody, oby znalazły dobre domki :ok:

Musimy mieć nosiciela w domu i "tyle". Aż 'tyle". Poza tym, od kiedy pamiętam koty otwockie (z mojego terenu) chorują na kalici. Przynosiłam już zaczadziałe.
Izolacja, wspomagacze (ostatnie tymczasy katowane były Fosprenilem) , ostrożność, ... czasem daje efekt czasem nie. Najgorzej to z malunimi kotami. Starsze dają sobie radę.
U-Kotki były ju bardzo chore jak do nas trafiły. Więc jazda była wirusa łatwiejsza. Ulisia musiałam karmić strzykawą bo nie umiał jeść sam. To był maminy synek. Ten synuś znowu wraca.

Od jakigos czasu ktoś znów za płotem kotłowni , na stołóce, zostawiał zupę w nocy. Rano czuć było smród, zakiśnięcie aż buzuje, stada potopionych much, ślimaki...Jak przeklęłam pierwszy raz to znajomy kierowca aż podskoczył. Wyjaśniłam obrazowo o co chodzi i dobrze się stało. Bo on jakiejś babie burzącej się na karmicieli tłumaczył w czym rzecz. Sprzątnąć to ,to gimnastyka.
Ostatnio nie było dania nocnego wystawionego. Może utrafiłam?!
Wychodząc z kotłowni zobaczyłam kobietę z garem idącą. Gdy mnie ujrzała to na moment zamarła. Potem desperacko ruszyła w moim kierunku. Już się szykowałam na ew jazgot z obu stron. Gdyby futrom poczęstunek ntaszczyła. Ale ona prosi bym wpuściła ją na teren. Ona zupę gołębiom wywali. Taką dobrą i pożywną. Wpuściłam (potem wróciłam i sprzątnęłam) . Słodkim głosem wyśpiewałam pochwałę na jej cześć
Pani to w porządku kobieta. Ptaki zdziobią wszystko. Jeże poradzą sobie. A tutaj jakiś kretyn wywala kotom zupę jakby świniami były. Przepraszam świnie! One nie jedzą, kwaśnieje, muchy się topią i capi. A ludzie nas się czepiają, że brudzimy. Kretyn proszę pani. Kretyn. Pani to ma rozum...saszetkę by dał. Puszkę. Nie zepsute pomyje ...
Już dwa tygodnie nie ma ani łyżki. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 24, 2018 10:14 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

aga66 pisze:Znowu rzut kalicii? Skąd to cholerstwo się bierze, z powietrza? Buraski pezecudnej urody, oby znalazły dobre domki :ok:

do poczytania
http://www.wilwet.pl/artykul/74
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 24, 2018 15:38 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Asiu Makiawelli z Ciebie. :ok:
A jak kocięta dzisiaj?

Miłość bratersko-siostrzana. :mrgreen:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

mimbla64

Post » Sob sie 25, 2018 7:25 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Dostałam właśnie zjebkę za szerzenie wiedzy o karmieniu malców convę i mlekiem kozim. Syfny skład, syfny zwyczaj. Niejaka Diana ma patent na dobre odchowanie kocich dzieci ;) I tylko to jest słuszne. Czekam na bana. :mrgreen:
Wsio dotyczy "idiotki"co zabrała maluszki (jest wątek i na miau) by potem mieć pretensję do całego świata , że nikt nie chce je zabrać.
https://www.facebook.com/groups/kotynas ... nt_mention

Maluszki Emotki mają się ok. Umówmy się ,że nie piszę tego. :wink:
Mają apetyt okrutny. Gorączki dziś nie było.
Wszystkie mają apetyt. Cieszy z jednej strony okrutnie. Bo nie ma nic gorszego niż nie żrący kot.
Z drugiej włos jeży na łbie widząc ile przeżerają. Co ja bym nie zakupiła gdyby nie te puszki. Majtasy cudnie obciskające. Albo nie. Zrezygnowałabym z doopnych wdzienk. Odsysanie tłuszczu bym se zrobiła . :smokin: Usteczkami chirurga przystojnego osobiście wykonanego. :mrgreen: Raz przy razie by przytykał się i ssał, ssał... Aż bym smukłe kształty odzyskała. Cyc bym se walnęła sterczący również. taki by powalił. Nie mnie swym ciężarem ale patrzaczy z zachwytu.Udka smukłe kolumnowe też bym sobie walnęła. Drugi podbródek poszedł by precz. I oponka ratunkowa takoż. Bo tak w ogóle to moja uroda nie wymaga pracy tylko niewielkich poprawek.
A tak, ja głupia blondyna, cieszę się ,że moje wdzięki przybłyndy przeżerają :placz: i obsrywają :strach:

Domek Sawuni przysłał nam paczuszkę. Serdeczne podziękowania :1luvu:
Pani Dorotka pamięta o nas. Śledzi ogłoszenia i ...zakochała się w Ulisiu (przede wszystkim) i Ulotce i Ufiku.
Suche i żwirek i kilka puszeczek przyszło sobie kurierkiem. Ale...ale... Te puszeczki to czysta "złośliwość" jest :roll: . Emotki zakochały się w cosmie kittenkach i żrą. Tylko drepczą, tylko mlaskają, tylko warczą gdy chcę talerz zabrać. Dopóki nie jest czysty jak ze zmywarki nie odpuszczą. Takie porządnickie bachory.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 25, 2018 8:20 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Super, że pani Dorota przysłała pochłonom żarełko. :ok:

Jeszcze z serii jak się kochają Uliś i Uzi oraz wietrzenie brzusia przez Pineskę. :mrgreen:
Obrazek

Jestę królę!
Obrazek

No i zdjęcia, na których widać dobrze, jaki z Uziego duży kocurek. Grube łapy, długie, pyszczek z taką wyraźną kufą i dużym nosem. Uszyska wielkie. No i piękne pręgowanie. :kotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Link do albumu: https://photos.app.goo.gl/SBt4i3ftrRo8A6Fq8
Obrazek

mimbla64

Post » Sob sie 25, 2018 8:48 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

mimbla64 pisze:
Obrazek

Link do albumu: https://photos.app.goo.gl/SBt4i3ftrRo8A6Fq8

Zwróćcie uwagę jaki Uzi ma nosek. W kształcie serduszka.
To cudny kot. Jego prawe oczko ma dużo zrostów i takie już zostanie. Wydaje się być mniejsze. Ale widzi! Zobaczcie, jak pięknie patrzałka mu się naprawiła. Okulistka mówi, że z czasem jak kot urośnie ( powinien być duuuży!) proporcje buzi zmienią się. I wtedy oczątko będzie inaczej wyglądało. Na razie w drobnym pysiu widać je bardzo.
Oczko Uzinka ma to do siebie, że zbiera wszelkie śmieci. Trzeba co pewien czas je przepłukiwać. Ale Uzinek to kot co daje przy sobie wsio robić. Ufa ludziom bezgranicznie.
Nie nachalny z niego facet. Taki delikatny, trzymający się lekko na uboczu, nie pchający w ramiona czy z awanturą przy misce ale lubiący zainteresowanie i głaski. Szanuje rodzeństwo i nie morduje ich. Z innymi kotami doskonale się dogaduje. Kocha zabawę ale nie rozrabia wariacko. W duszy ma dziecinę jeszcze. Taką tęskniącą do mamuni. Zasypiając wygina się w fantastyczny flores i ... ciumcia swój boczek. Wręcz cyrkowa sztuczka. Mlaszcze przy tym okropnie.
Strasznie mi zawsze przykro w takich chwilach , że je od mamy zabrałam.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 25, 2018 13:39 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Asiu, ale przy mamusi to by raczej szybko zeszły - sama pamiętasz jak było.
A one wszystkie do zacałowania i zamiętolenia normalnie :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sie 25, 2018 13:48 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Tez to samo pomyślałam. Jakbyś uchnie zabrała od mamy to by było po kotach najpewniej. A tak jakie cudne urosły. Ja oglądałam Uziego w albumie to jakie on ma wielkie uszy :mrgreen: takie radary :ryk:
Ale ogólnie cudny jest. Wszystkie U-kotki piękne. I E-kotki tez takie będą :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob sie 25, 2018 16:54 Re: OTW18- cyborgi,f.39,41,42,43,46;nowe malce

Jeszcze nie koniec Ukotków. Ubocik. Teraz najmniejszy, ale do braci podobny i z pyszczka i z uszek jak radary. :kotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Album Ubotka: https://photos.app.goo.gl/BNTGt9Y2GjWnS4Cm8
Obrazek

mimbla64

[poprzednia][następna]