OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2016 9:32 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

iwona66 pisze:Lecą latka oj lecą ,
Żuczek pewnie przywitał i moją zębatkę .

I mojego Fuksa i Toperka...

Jakie to głupie płakać po kocie, którego się nigdy osobiście nie poznało, nie przytuliło...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sie 22, 2016 9:44 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

iwona66 pisze:Lecą latka oj lecą ,
Żuczek pewnie przywitał i moją zębatkę .

I mojego Maciusia :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon sie 22, 2016 9:54 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Asiu podszykuj scany szczepień i ewentualnie faktury jak masz.

FunduszImmuno

Od: Wto gru 02, 2014 22:50

Post » Wto sie 23, 2016 21:17 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

FunduszImmuno pisze:Asiu podszykuj scany szczepień i ewentualnie faktury jak masz.

Dzięki za przypomnienie. Sorki za opieszałość.
Troszkę nam się w życiu pokiciało stąd milczenie na wątku. Ale ogarnę się mam nadzieję w miarę szybko.
Janusz już w domu. Chłop chory to...
A na wącie cisza ciszę goni :placz:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 23, 2016 21:55 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Ogarnij się to kasę dostaniesz :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro sie 24, 2016 8:12 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

meg11 pisze:Ogarnij się to kasę dostaniesz :mrgreen:

Gawrosza zaraz doszczepiać będę to 7-kę hurtowo się obcyka. Tylko musze o transporcie pomyśleć. Janusz z powodu przepychania żył nie jeździ aucikiem. Na razie. Na razie też ogarnia się z niemocą i traumą po szpitalną. Strasznie się denerwuje samym słowem szpital. . Trzeba na nowo się poukładać, zastanowić co wolno co nie. Opanować nerwy.
Wczoraj Bejbi-Princeska i Basterek-Parysek dzwonili w osobie Pana Marka. On przekazał wieści od nich. Dzieciaki mają się super dobrze. Jedzą i szaleją na potęgę.
Nasze domowe dzieciska także są coraz większe. Przerażenie mnie ogarnia na widok ich kijanowatych ciałek. Malunia Gunia przełamuje się i jest coraz bardziej proludzka. Taka jest drobniusia i chudziutka. Taka ,wydawało by się, nie poradna. Potrafi już przyjść i poprosić o głaski delikatnie ocierając się o nogi. Na rączkach też nie panikuje. Po blatach biega jak perszing i w każdą dziurę lisi pysiek wsadzi. Ale mamy deczko drogi przed nami. Ni jak ogłąszać ją jak taka nie do końca ludziowa. Jej siostra, większa deczko Gajka, już całkiem ok. Ale całe rodzeństwo nie jest na kolankowe. Takie malunie były jak trafiły do nas. Ale czasem wiek to za mało. Jedno uczyło się od drugiego. Stadnie siedziały. Teraz stadnie starają sie zmienić swe nawyki.
Martwi mnie Sasia. Wyczułam jej guzek na piersi. Między przednimi łapkami.
A trójk dzieci ma grzyba. Sezon :mrgreen: Smarowanie nie pomaga w relacjach.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 24, 2016 8:37 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Za Wasze zdrowie mocne :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 24, 2016 15:13 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Janusz taki szczupak i zapchane żyły :|
Pozdrów go od nas :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro sie 24, 2016 17:10 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Zdrowia dla wszystkich :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro sie 24, 2016 19:18 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Bo się przydają na leczenie.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sie 24, 2016 21:48 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Asiu pani Iwona P. od Fidelka gorąco pozdrawia Ciebie i Janusza :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 25, 2016 7:11 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

iwona66 pisze:Asiu pani Iwona P. od Fidelka gorąco pozdrawia Ciebie i Janusza :D

Dzięki za przekazanie pozdrowień.
Fajnie ,że pamięta.
Fidelka już długo nie ma na naszym świecie .[*]
Odszedł za TM 12.08.2011 roku.

Dziś lazłam do pracy inszą drogą. Przez światła, jak Kodeks nakazał. Z dala widziałam wronidło co uskakiwało spod kół ruszających aut. Mądrala na zielonym cupała sobie na pasach i do ostatniej chwili coś zawzięcie dłubała dziobidłem na asfalcie. Stałam i gapiłam się na nią czekając na możliwość przedygania. Ona po drugiej stronie to samo robiła tylko wgapiałą sie w jakiś cenny dóbr co leżał na jezdni. Błysł stosowny kolor i obie ruszyłyśmy. W ogóle nie bała się ptaszyna przechodzących ludzi tylko zawzięcie coś odrywała z ziemi. Pyszcząc przy okazji na fruwającą konkurencję. Podeszłam i ja. Coś mocno przyklejone było. Udało mi się oderwać toto przy wtórze krakania. Szlag. Guma do żucia to była. Nie dam wszak pticy takiego dobra. A ona czekała i mocno mnie upominała. Miałam zwrócić jej to co jej było. A co zawłaszczyłam.
Już na ten czas, natychmiast, łapy precz , oddaj, wywłócz się sama i poszukaj sobie sama żarcia bez skrzydła wywłoko ... darła się cholera. Jeszcze mnie deczko odprowadzała .Jej wrzaski było słychać dalej jeszcze. Bałam się rzucić gumy w trawę. Doniosłam do pracy. Bo w śmietnikach miejskich też robią remanent. Znajdą jakieś inne ptasiory. Inne żyjątka. O zmroku pełno jeży wychodzi. Ludzie to nie wiedzą czym mają pluć. I gdzie mają pluć. Taka guma to śmierć dla ptaka. I innych zwierząt też.
A dalej sroka pogoniła chudego, czarnego kota. Strasznie go atakowała. Ja i saszetka nie dogoniłyśmy go. Szkoda.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 25, 2016 19:49 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Asia kiedy szczepisz srajdki ?? co za czasy- muszę się prosić żeby kasę dać 8O :mrgreen:
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Czw sie 25, 2016 19:52 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

meg11 pisze:Asia kiedy szczepisz srajdki ?? co za czasy- muszę się prosić żeby kasę dać 8O :mrgreen:

Jutro/sobota winien być doszczepiony Gawrosz. Resztę doszczepiłam już.
Masz rację, czasy ciężkawe bo ja ciężkawa jestem w robocie takiej jak klikanie w aparat. :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 25, 2016 20:00 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Jak zaszczepisz-weż fakturę jakoś ogarniemy temat. Chcę wypłacić pieniądze bo nie lubię obcych trzymać :twisted:
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

[poprzednia][następna]