Pinokio; potrzebny DT dla psa Kruczka str.99

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 22, 2012 19:23 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

sylwia1982 pisze:
_ogonek_ pisze:
sylwia1982 pisze:no to jutro mam dzień pod znakiem kota :evil: , o 8.00 łapanka, a później biegiem do weta ze swoim kotem, znów ma problem z pęcherzem :placz:

Nie martw się, wszystko będzie dobrze! :ok:

mam nadzieję, że będzie ok, mój kot ma zdiagnozowany SUK, przez pewien czas był spokój, no jak człowiek ma lekki nadmiar gotówki to już wiadomo na co to pójdzie, a ostatnio wspomniałam, że muszę zaszczepić swoje kocie towarzystwo, no to teraz znów szczepienia muszę przełożyć na bliżej nieokreśloną przyszłość

Jak nie urok to wiesz co :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob lis 24, 2012 13:17 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

Pinokio, dostałam odpowiedź na ogłoszenie Gandzi. Baaaardzo dziwną 8O
Wysyłam Ci prw.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob lis 24, 2012 16:03 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

Dziekuje, juz napisalam do tej osoby. Nie jest mozliwe aby Gandzia byla jej/go, poniewaz urodzila sie u mnie na wsi.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie lis 25, 2012 1:32 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

kociaka udało mi się złapać, choć straciłam już nadzieję, że się złapie, oczywiście waleriana zdziałała cuda :mrgreen:, klatka-łapka budziła ogromne zainteresowanie, złapał się nawet ogromny kocur (taki "kierownik" osiedla), ale i bez problemu z klatki się wydostał, kociak na którego złapaniu najbardziej mi zależało ma kk i na moje oko jest to kotka, szkoda tych pozostałych kotów, biedne koczują pod samochodami :(

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

_pinokio komu mam oddać klatkę-łapkę? prawdopodobnie we wtorek będę kociaka wiozła na DT do Białegostoku to od razu odwiozłabym klatkę-łapkę
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Nie lis 25, 2012 8:29 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

Super, ze juz nie beda marzły na betonie. Zuch z Ciebie Sylwia, poradzilas sobie, choc na pewno nie bylo łatwo. Dzieki dobra kobieto. Co do klatki, to mialas matke na zabieg łapac? te czarną kotkę. Nie bedziesz tego robić?

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Nie lis 25, 2012 21:29 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

Czy pierwsza strona kotów do adopcji aktualna?

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Pon lis 26, 2012 7:39 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

nie wiem -musiałaby się pinokio_ wypowiedzieć

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lis 26, 2012 10:37 Re: koty pinokio_/potrzebna klatka-łapka Białystok

Tak, aktualna.

Halo, dziewczyny kochane, poglaskalam dzisiaj kocika dzikuska jak jadł. Zdziwil sie i nawet na mnie popatrzył i dalej jadl. A myslalam, ze mnie zje i nigdy to nie nastąpi. Ale sie ciesze nie macie pojecia.
Z jego zdrowiem tez lepiej, juz tak nie cieknie mu z noska. Dzsiaj zjadl tez 1/2 tabletki na robaki, w miesku zjada leki. Jest fajny i na moj glos sie odzywa. Cudny, fajny koteczek.
Sylwia, dzieki, ze nie zostawilas ich i polapałaś.
A jak u Ciebie?

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pon lis 26, 2012 16:44 Re: koty pinokio_

Sylwia, za łapankę wielkie gratulacje :ok: :)

Słuchajcie, mogę na tablicę.pl powrzucać trochę kociaków. Więc chcę spytać - które koty mają ogłoszenia? Lepiej nie dublować.

_ogonek_

Post » Pon lis 26, 2012 19:09 Re: koty pinokio_

_ogonek_ pisze:Sylwia, za łapankę wielkie gratulacje :ok: :)

Słuchajcie, mogę na tablicę.pl powrzucać trochę kociaków. Więc chcę spytać - które koty mają ogłoszenia? Lepiej nie dublować.

ja ogłaszam Skarpetkę, Zefirka i Pucię na woj mazowieckie, niech się jeszcze wypowiedzą pozostałe dziewczyny odnośnie ogłoszeń dla kotów
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pon lis 26, 2012 19:18 Re: koty pinokio_

sylwia1982 pisze:
_ogonek_ pisze:Sylwia, za łapankę wielkie gratulacje :ok: :)

ja ogłaszam Skarpetkę, Zefirka i Pucię na woj mazowieckie, niech się jeszcze wypowiedzą pozostałe dziewczyny odnośnie ogłoszeń dla kotów

:1luvu: :1luvu:

_ogonek_

Post » Pon lis 26, 2012 22:39 Re: koty pinokio_

cieszę się, że udało mi się złapać kociaka na klatkę-łapkę, łapałam pierwszy raz na ten wynalazek, waleriana pomogła w łapaniu :mrgreen:

kotka jak na tak krótki czas jaki u mnie jest (od soboty 24.11.2012) zachowuje się całkiem dobrze, daje się głaskać, ale boi się jeszcze gwałtownych ruchów, od soboty dostaje antybiotyk Synulox, który bez problemu zjada z mokrą karmą, jeszcze trochę kicha, korzysta bez problemu z kuwety, skubana szybko się uczy nowych rzeczy 8O , podpatruje moje koty, oczywiście moje koty nie są zachwycone małą na tymczasie, ale wytłumaczyłam im, że trzeba pomagać innym kotom, bo nie każdy kot ma tyle szczęścia by od urodzenia mieszkać w domu, muszę zabrać się jeszcze za ogłoszenia kotów z Jokota z tego wydarzenia na fb: http://www.facebook.com/events/159459744199280/

przedstawiam małą cwaniarę :mrgreen: zgarniętą z ulicy 24.11.2012

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto lis 27, 2012 9:27 Re: koty pinokio_

https://www.youtube.com/watch?v=pmbl_1h ... ata_player

Co poprawić?

Ja odświeżam ogłoszenia:
Myszki, Spryciarza, Guni, Cytra i Nutka (Wólka) woj. mazowieckie
Grabci, Gargamela, Puci, Gandzi od Pinokio_ w woj. podlaskim

issey32

Post » Wto lis 27, 2012 9:57 Re: koty pinokio_

Cos wspaniałego, dziekuje.
Jak dla mnie za szybko tekst znika i literki slabo widoczne, nawet w okularach. Poza tym bardzo fajnie i zdjecia jakie ładne(?), a nikt ostatnio nie robił.

Sylwia, ta kicia ktora jest u Ciebie miala wiecej szczescia. Nie musi siedziec w klatce, ani w kontenerze i widac, ze szybciej sie oswoi. U mnie co najwyzej zdziczeje jeszcze bardziej. Nie mam jak wypuscic i nie mam kiedy sie nim zajmowac. Ja za nim ponakarmiam cale towarzystwo z rana i powymywam co trzeba , musze na podworko zmykac do sprzatania. Potem drewno i palenie w piecach. Z niewielkimi przerwami na odpoczynek(internet :) ), zajmuje mi to czas do 13-14. Potem gotowanie, obieranie, szykowanie zarełka szczeniakom i staruchom. W miedzy czasie ganiam z psami niektorymi na pole pod las. Wieczorem od nowa to samo co od rana. To tak w skrocie, bo przeciez mam wyjazdy, ostatnio dentysta co kilka dni i trzeba swoje odsiedziec. Raz w tygodniu do rodzicow, prawie na caly dzien.
Koty u mnie sa bardzo poszkodowane. Mieszkaja w kociarni i widza mnie podczas karmienia dwa razy na dobe po pol godzinki. Na raty wpuszczam po kilka na pokoje, ale tyle tego, ze posiedza, popatrza jak sie krzatam.
Jesli chodzi o tego kotka, to nie zastanowilam sie jak zwykle i emocje zadzialaly. Niepotrzebnie go wzielam. Mialam nadzieje, naiwnie pomyslalam, ze podlecze a w miedzyczasie znajdzie sie dt dla niego. Nie wiem, ale chyba jak skonczy sie leczenie, po prostu wypuszcze go tam skad wzielam. Mysle, ze tak bedzie lepiej dla niego.

Dzwonil do mnie dr Burzynski z Bielska Podlaskiego i ma chetna rodzine na malą czarną koteczke. Doktor reczy za nich. U mnie nie ma, ale moze jest tu ktos, kto ma. Dajcie znac. Dom w bloku, kotka ma byc niewychodzaca.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Wto lis 27, 2012 10:03 Re: koty pinokio_

Postaram się dopracować.
Zdjęcia są stare, ale dobrze by było umieścić jakieś ładniejsze i bardziej aktualne. Link można umieszczać w ogłoszeniach.

issey32

[poprzednia][następna]