Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cypisek pisze:Dzwoniłam , dojechały. Marta pospała Misia pozwiedzała kąty.Przyjechała Ela po Misię i jedzie z nią do pracy. Z tego co wiem będzie tam z nią do 17.
Wyobraźcie sobie Misia była Motywem przewodnim audycji radiowej na żywo.Udzielała wywiadu!!! To się nazywa expresowa kariera.![]()
Ech, marzycielka... Gwiazdy nie mają czasu na głupoty...ASK@ pisze:cypisek pisze:Dzwoniłam , dojechały. Marta pospała Misia pozwiedzała kąty.Przyjechała Ela po Misię i jedzie z nią do pracy. Z tego co wiem będzie tam z nią do 17.
Wyobraźcie sobie Misia była Motywem przewodnim audycji radiowej na żywo.Udzielała wywiadu!!! To się nazywa expresowa kariera.![]()
moze o nas wpmoniała
hanelka pisze:Ech, marzycielka... Gwiazdy nie mają czasu na głupoty...ASK@ pisze:cypisek pisze:Dzwoniłam , dojechały. Marta pospała Misia pozwiedzała kąty.Przyjechała Ela po Misię i jedzie z nią do pracy. Z tego co wiem będzie tam z nią do 17.
moze o nas wpmoniała![]()
Za nowe życie Misiaczka!![]()
![]()
Arcana pisze:Moze kuwety na stanie w radiu nie mieli?
Czym Wy karmicie te koty w Swinoujsciu?Czy po drodze dokarmiali?
Rusaleczka wyprawiona przez Hanelke przejechala cala droge Wawa-Swinoujscie sucha i pachnaca, spiąc ze mna na jednej pryczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości