Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 13:37 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

bordo pisze:SM przybywa tylko na zgłoszenie, nie tak z siebie, nawet jeśli są to w celu takim jakie zgłoszenie otrzymali, więc trzeba zadzonic, zgłosic ze stoi handlarz zwierzetami i wtedy oni przyjmuja zgłoszenie i mam nadzieje przyjadą

W Warszawie przyjeżdżają - tylko czasem nie wystarczy, że handlarz zwierzętami, ale jak ktoś sprzedaje np. z torby podróżnej czy zwierzaki nie mają wody a jest upał, nie odmawiają
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 15, 2011 13:40 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

Bordo - na rynek przybywają na "kontrolę"
Nikt nie zgłasza że stoją z fajkami - bo to jest więcej niż pewne że stoją.
Więc robią kontrole.
Sprawdzają większość stoisk, czy mają opłacone stoiska itp.
Więc myślę że o zwierzęta też zahaczają.
Nie zapomnę rok temu "walki z pudłami"
Stali w każdym obrębie rynku od 6 rano do 16 dzień w dzień.
A niektórzy i tak stawali i handlowali.
ObrazekObrazek
Chcesz Nas lepiej poznać?? Kliknij na nasze zdjęcie.

Issa

Od: Wto lip 05, 2011 19:04

Post » Pt lip 15, 2011 15:03 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

Kiedyś przy Rynku Bałuckim miała siedzibę Straż dla Zwierząt, czasem "mobilizowali" Straż Miejską do kontroli handlarzyi zwierząt. Ale w dobrowolne i skuteczne akcjie SM to jakoś nie wierzę.

kolejne kociaki potrzebujące domów Maleństwa z Makro

Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob lip 16, 2011 20:25 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

Jeju ile tych maleństw jest .
Jestem w wielkim szoku, od wczoraj siedzę i czytam forum - oczywiście na ile moje oczy mi pozwalają.
M troszkę tu wchodził, najbardziej z uwagi na Shakirę (niemiłe nieporozumienie go tu przypędziło)
Ja tam się cieszę że tak się stało, że co prawda niesłusznie ale poczuliśmy się delikatnie oszukani i tu trafiliśmy.
To forum na wiele spraw otwiera oczy, nigdy bym nie pomyślała że problem bezdomnych kotów jest tak wielki.

Tak w ogóle to jestem Iza, na pewno coś o mnie słyszeliście.
Teraz to ja będę pisać z tego konta najczęściej.
Chciałam zmienić NICK ale chyba tak łatwo nie da się tego zrobić.

Jak wiecie mamy kotka, chciałam wkleić wam link do temaciku Lakiego Luka (tak nazywa się kotek)
viewtopic.php?f=1&t=130395
Bardzo chciałabym wziąć teraz dla niego Shakirkę ale nie jest to dobry pomysł chyba.
Na razie leżę w łóżku z laptopem na kolanach i kotem u boku, jedyny mój ruch to W-C.
Myślę jednak z drugiej strony że jak z jednym dajemy radę i chyba mu nic nie brakuje to ...
Tyle że się waham, to wszystko tak szybko sie stało.
A co jest najśmieszniejsze jak z Shakirką nie wyszło, ktoś mi powiedział że jakiś kot na pewno na mnie czeka.
I teraz to wiem, czekał na mnie Laki Luk.

Pozdrawiam i wszystkim kotkom życzę szczęśliwego domku
Iza
ObrazekObrazek

Issa

Post » Nie lip 17, 2011 21:50 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

Iza, witamy na forum i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lip 17, 2011 23:42 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

gosiaa pisze:Iza, witamy na forum i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :ok:

dołączam się :)

http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgub ... Z298473813

witam serdecznie. dnia 16.07.2011r zaginęła suczka. ma nie cały rok czasu. jest czarna z gdzie nie gdzie wstawkami jasnymi i brązowymi. proszę o kontakt pod numerem 535171563. zaginęła na zlotnie. nagroda!!!!!!!!!!!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon lip 18, 2011 9:21 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

a ja mama 2 tygodnie na wyadoptowanie moich kocich kruszynek, 1 sierpnia mam zamiar wybyć choć na jeden tydzień,

moje dzieciaki w koszyczku: Obrazek są zawsze razem, razem się bawią, razem jedzą i razem śpią, niech nikt nie plecie bzdur, ze koty nie są towarzyskie, one potrzebują kociego przyjaciela tak samo jak my-ludzie
:D
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Pon lip 18, 2011 19:46 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

jakie słodziaki
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Wto lip 19, 2011 8:30 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

Witaj, Izo.
Bardzo się cieszę, że zaopiekowaliście się tym kociaczkiem, bez Was miałby małe szanse...

Michael_84 pisze:(...) Jak wiecie mamy kotka, chciałam wkleić wam link do temaciku Lakiego Luka (tak nazywa się kotek)
viewtopic.php?f=1&t=130395
Bardzo chciałabym wziąć teraz dla niego Shakirkę ale nie jest to dobry pomysł chyba.
Na razie leżę w łóżku z laptopem na kolanach i kotem u boku, jedyny mój ruch to W-C.
Myślę jednak z drugiej strony że jak z jednym dajemy radę i chyba mu nic nie brakuje to ...
Tyle że się waham, to wszystko tak szybko sie stało (...).Iza

Opieka nad kotem to decyzja na lata, więc musi być przemyślana. Masz jednego kota, wiesz, na czym polega opieka. Z dwoma jest niewile więcej roboty.

I piszę pw - w innej sprawie :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto lip 19, 2011 9:42 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

Ja już się zdecydowałam że chcę drugiego kotka.
Tyle że teraz M się wystraszył że się zakocę

Piękna kotka na przedzie widzę :D:D
Śliczny ma pyszczek :1luvu:

annskr - odpisałam na Pw w innej sprawie :D
ObrazekObrazek

Issa

Post » Wto lip 19, 2011 12:38 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

ja też troszkę w innej sprawie- mam nadzieję, że wystarczy pokierować co do kastracji, a może już znacie tę sprawę?

http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty ... Z298902739

Slodki kotek o pienej szarej barwie szuka domku, obecnie jest na terenie zakladu i jest karmiony przez dobrych ale nie mogących go zabra ludzi.
Jeśli myśleliscie o kotku to dajcie mu szanse na milosc i domek.

Ma okolo 1,5 miesiaca, jasny z fajna kitą jak sosna i dwoma czarnymi plamkami na grzbiecie! Doskonale sie odnajduje z innymi kotkami =)

jak cos podaje maila ; bro88smile@wp.pl
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lip 19, 2011 14:35 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

XAgaX pisze:jak cos podaje maila ; bro88smile@wp.pl [/i]
Napisałam. Zobaczymy.

kalewala

Post » Wto lip 19, 2011 14:44 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

annskr pisze:
XAgaX pisze:jak cos podaje maila ; bro88smile@wp.pl [/i]
Napisałam. Zobaczymy.

dzięki :) trzymam :ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lip 19, 2011 14:59 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

Już wiem.
Kociak prawdopodobnie domowy podrzucony.
Pani ma się rozejrzeć się - może znajdzie rodziców.

kalewala

Post » Wto lip 19, 2011 15:01 Re: Kociaki FFA Łódź - zagrożone malce, banerek str.68

annskr pisze:Już wiem.
Kociak prawdopodobnie domowy podrzucony.
Pani ma się rozejrzeć się - może znajdzie rodziców.

czyli zainteresowana pomocą :) fajnie :ok:

o podrzucających się nie wypowiadam, bo bym chyba bana zarobiła :evil:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]